Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen a legszükségesseb az egy védö de nem járnánk rosszul ha 2 jönnecps46 írta:Szerintem jöjjön Henry (Forlán viszont nehogy) meg max 1 védő, és elküldeni senkit nem szabad, kivéve ha magától akar menni
igen de azota eltelt 2 év és megszokta a belsö védelmet most mire megszokja megint a felfutásokat mert eddig Raiikard nem engedte felmenni szoval mire megszokja az egy szezon!!G-Jay írta:Hát volt egy idö amikor ö szélen játszott, nem is akárhogy (pl ö lett a 2004-es eb legjobb szelsö hátvédje!).....Ádám02 írta:szerintem puyolt nem szabad kiküldeni szélre az nem az ö postja csak gyengén teljesitene!!
Ugye csak viccelsz?!!Ádám02 írta:Bapszi írta:Szerintem azért nem lehet 2 szélső védő poszton 2 eredetileg középhátvdet játszatni,mert amikor nagyon kell a szélső védők felfutása,akkor gallas és chivu csődöt fog mondani.Nem értem Daniel Alvest miért felejti el mindenki???Szerintem elég jó kis igazolás lenne!
ki az a Daniel Alaves????![]()
Bapszi írta:Szerintem azért nem lehet 2 szélső védő poszton 2 eredetileg középhátvdet játszatni,mert amikor nagyon kell a szélső védők felfutása,akkor gallas és chivu csődöt fog mondani.Nem értem Daniel Alvest miért felejti el mindenki???Szerintem elég jó kis igazolás lenne!
Silvanus írta:Kicsit ráérek, úgyhogy leírom nektek, hogy hogyan is nézne ki az ÉN Barcelonám, a 06/07-es idényben (új igazolások, visszahívott játékosok):
Először is, akiknek megköszönném a munkájukat, és eladnám őket (bármennyire is nehéz egy-egy esetben): Oleuger, Gabri, Belletti, Larsson, Giuly!
A többiek abszolút maradhatnak, sőt hosszíbbítani kell, akikkel eddig még nem...
- Kapusok: Jourquera, Valdes
- Védők: Puyol, Gallas, Chivu, Marquez, Sylvinho, GIO, Damia
- Középpálya: Deco, Xavi, Iniesta, Van Bommel, Motta, Edmilson
- Csatársor: Eto'o, Ronaldinho, Messi, Saviola, Maxi Lopez, Henry, Equerro
Hát nagyjából ennyi. Ez mind anyagilag, mind szakmailag megoldható lenne, és nem kicsit lenne ütős a csapat, amely nagyjából így álhatna fel:
Valdes
Gallas Marquez Puyol Chivu
Deco Edmilson Xavi
Eto'o Ronaldinho
Henry
Cserék: Jourquera, Sylvinho, Damia, Motta, Van Bommel, Messi, Maxi Lopez/Saviola
És bármennyire is nehéz, de Iniestát, és Saviolát vagy Maxi-t ültetném a lelátóra, ha mindenki hadra fogható lenne.
c-a-r-v-a-l-h-o? nah azért ennyire ne durvuljunkÁdám02 írta:egyetértek visca el barcaával szerintem sem férne lámpa nem kell nekünk jöjjön hery meg chivu meg carvalho!!!és senki több!!!