Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rossz? Gyönyörű! Cleopatre Darleux.Etooka írta:hát megvan,de rájöttem,hogy nekem az nso onlineből bőven elég megtudnom,egyszerűen néha olyanokat csinálnak,amit nem bírok elviselni,jobb írásban...![]()
Az a francia kapuscsaj...hmmmm...valóban nem rossz
És nagyon remélem,hogy év végén hazahozzuk!!!!McLovin írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=211330&
Gratulálok!!!Sikerekben és gólokban gazdag idényt kívánok neked!!!!
HAJRÁ!!!!
Nem hinném...inkább nem érted amit mondok....Attila-Raul írta:Te ellent mondassz sajat magadnak28/3-as átlövéssel nem lehet meccset nyerni szinte senki ellen NEMHOGY A ROMANOK ELLEN...az a csoda,h így is "csak" 6 van közte...
Előzetesen azt gondoltam,H A ROMANIA A LEGKONNYEBB ELLENFEL a csoportból...sikerült kikapni tőlük....![]()
Te ellent mondassz sajat magadnak28/3-as átlövéssel nem lehet meccset nyerni szinte senki ellen NEMHOGY A ROMANOK ELLEN...az a csoda,h így is "csak" 6 van közte...
Előzetesen azt gondoltam,H A ROMANIA A LEGKONNYEBB ELLENFEL a csoportból...sikerült kikapni tőlük....
Ez a csapat mi??? kik ezek a playak? Úr Isten...két világklasszis van a keretben,közülök csak Pálinger hozza úgy ahogy a szintet eddig.Barcaforever írta:Szokásos kezdés....
Görbiczen,Pálingeren és Tomorin kívűl senkiben se látok olyan nagy lángoló tüzet.Görbicz is csak vergődött.
Egyszerűen kész ez a csapat, nekem maga a keret se kóser, bár nem én vagyok ebben az illetékes.1 győzelem bravúr.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()