vale írta:Másrészt nem tudom miért várjátok el hogy ő legyen a világ legjobbja folyamatosan , az ő kora már lejárt , most jön majd Messié , aztán Pato , aztán Krikics... neki már megvolt , túl van rajta. Más játékosokra mint Ronaldo , Zidan , Figo furcsa mód nem ordítottak/tanak folyamatosan hgy a k--va an.yád már megint nem te vagy a legjobb , pedig ők is nagyon messze vannak tőle. Ő már csak azér focizik mert szeret , nem a pénzér , nem azért hogy a legjobb legyen... ezek már megvannak neki. Ezt fogadjátok el és hagyjátok ezzel.
Muszáj vitatkoznom!
Egyrészt Zidane/Figo idősebbek Ronninál, Zidane már nem is aktív....másrészt formahanyatlásuk volt, természetesen, DE én nem emlékszem olyanra, h alibiből sétálgattak volna a pályán meccsek során....ha így tettek volna, Figonak nem lenne élő szerződése az Interrel, Zidane pedig egy elvesztett VB döntő után vonult vissza, és a kondija ma is jobb, így inaktívan, állítom, mint MOST Ronnie-é. Súlyfeleslege legalábbis nincsen, az biztos!
Ja, és Zidane is nyert már Eb-t és Vb-t, mégis akart még egy VB-t nyerni...és élénken él bennem a kép a 2006-os VB brazil-francia meccséről, amikor a francia védők Ronnie-t is, de a többi brazilt is lemosták a pályáról, Zidane gyönyörű cseleit viszont nem győzték lassítani.....azon a meccsen Ő volt a "brazil"...
Ronnie vajon miért nem akart legalább annyira világbajnok lenni mégegyszer, mint Zidane???????
Összefoglalva: ha Ronaldinho csak azért focizik, mert szeret, és nem a pénzért, akkor vissza kell vonulnia, és otthon elszórakozgatni a Porto Alegre II. csapatában, amit állítólag megvettek....
Amennyiben viszont PROFI futtballista akar lenni PROFI KLUBBAN, ami ráadásul Európa ÉLVONALÁBA tartozik, oda ez édeskevés!!!!
Nem azért vették meg, h néhány cselt bemutasson!!! Bajnokságot, BL-t akarnak nyerni, EZT várják TŐLE IS, ehhez pedig KEVÉS, h nem a pénzért, csak mert szeretem!!!! Muszáj hajtani, létkérdés!!!!!!
Mondom, ez a brazil másodosztályban TALÁN elmegy (ámbár a csapatmorálnak ott sem tenne jót, sztem), DE sehol máshol!
Egyszerűen, egyik klub sem engedhet meg magának alibifocistát....
Oh, és ahogy a Figo idősebb lett, nem marasztalták a Real Madridban, mint ahogy másokat sem, ezt nem akarom itt elemezni, ennyit a formahanyatlásról, ami Figo esetében nem is annyira látványos, mint Ronnienál, sztem, legalábbis az előző EB-n még
viszonylag jól nyomta, az Interben meg sokat volt sérült, meg valami gondja volt az előző edzővel, de ez más téma megint....
Kicsit hosszú lett, bocs, csak sztem ez olyan naiv álláspont volt....