Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
MatyiG
Adminisztrátor

2009.11.30. 18:21:34

socio66 írta:
Cáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
Mit szólnátok hozzám :?:
Én leigazolnálak akár 40ért is, jó ötlet :wink: :D
socio66

2009.11.30. 18:19:13

Mit szólnátok hozzám :?:
Utánanéztem csak a kíváncsiság kedvéért,hát kapaszkodjatok meg,a kolléga az angol harmadosztályú Northampton Town F.C. 33 éves csatárára gondolt.:lol:
Jéézus..bár szerintem csak poénból írogat,ilyet épeszű ember már nem..vagy mégis?
:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2009.11.30. 18:24:33-kor.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.11.30. 18:12:15

Marhára meglepődnénk. Szerintem idén ott van Henry és Bojan is akik ott bevethetők Ibra mellett. Jövőre meg ott lesz Keirrison.
Egyébként ő ki? Általában szoktam ismerni akiket felvetsz, de őróla nem hallottam.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.30. 18:11:23

Mielőtt leoltanálak, előtte írnál néhány adatot az emberről??
Mert akit én találtam ilyen név alatt neten (mivel fogalmam nem volt kiről van szó) arról elképzelhetetlen, hogy őrá gondoltál volna. Ha mégis őrá gondoltál akkor téged nagyon messze el kéne zavarni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.11.30. 18:17:28-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MatyiG
Adminisztrátor

2009.11.30. 18:07:22

Kezded megint de már tényleg idegesít egyáltalán ki az? :D Ezek a mit szólnátok kezdetű mondatok mindig rosszul kezdődnek :x Bocs hogy off
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.11.30. 18:03:52

mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.28. 22:00:53

Nyitike8 írta:
bojankrkic27 írta:húúú köszi fernando!

hát még ezen kívül egy kisebb szöveg kéne arról hogy tulajdonképpen mi is az az átigazolási piac... próbálom megfogalmazni de valahogy nem jutok semmi értelmes végeredményhez.. neten meg szintén semmi ilyet nem találok.. ha tudnál ebbe is segiteni nagyon örülnék neki!
köszii előre is!
Háát..értelmesen megfogalmazva vmi ilyesmi szöveget tudnák elképzelni:

Játékosok adás-vételére .....
Bocs, de muszáj kijavítanom, mivel nem rabszolgakereskedelemről van szó, a játékjogok adásvételére szolgál a piac (ami lehet egy menedzserirodáé is ld. Tevez). Egyébként a többit nagyon jól és pontosan megfogalmaztad

És h ne legyen off, és megvenném Fabregast, de max. 40ért :D
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.28. 21:28:11

Chino írta:Amúgy is. Cesc jelenleg legjobb szezonját futja az Arsenalban, ő a csaoat alapköve, nem hiszem hogy csak úgy elengednék.
Szerintem Cesc sem jönne most szívesen. Az Arsenalban ő a sztár, a Barcában csak 6-ik "sztár" lehetne maximum, honvágy ide-vagy-oda. Előbb-utóbb kiköthetne itt, mert szükségünk lehet rá Xavi visszavonulása környékén. Xavi most lesz 30, és ezen kívül még 2 nagyon jó év biztos benne van az ő pályafutásában. Addig Cesc csak padra jönne, utána azonban én nagyon örülnék, ha jönne.

Robinho játékstílusát nem kedvelem, de ezt már sokszor kifejtettem, úgyhogy most nem szaporítom a szót. Ha megvesszük, akkor viszont remélem, hogy nagyon jól fogja játszani az eszes focit is.
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.28. 21:12:08

Sokan annyira odavannak, hogy inkább jöjjön Fabregas akár csillagászati összegért is, Robinho pedig nem kell. Nem szimpátia alapján kell nézni az igazolásokat. Cesc még annyira nem kellene. Ha ő jönne valszeg Ini kiszorulna balszélsőnek, ami szerintem nagy hiba lenne, ezzel nem hiszem hogy egyedül vagyok. Vagy jöjjön padra. Kicsit drága mulatság venni közel 50 milláért egy embert, csak hogy rotálni tudjunk.
Igen, lassan jó lenne ha ide igazolna, mert Xavi nem mai gyerek már, de még azért nem kell félni hogy kiöregszik, jól nyomja még, márpedig Cesc Xavi helyét töltené be. Úgyhogy minek költsn a Barca egy vagyont olyan posztra ami nem létszükség. Ha balszélsőnek érkezne egy Robinho szintű játékos, akkor biztos megerősödne a támadóalakzatunk. Nagyon kell egy balszélső ezt a világon mindenki észrevette már, elsősorban azzal a poszttal foglalkozzunk mint a középpályásokkal. Amúgy is. Cesc jelenleg legjobb szezonját futja az Arsenalban, ő a csaoat alapköve, nem hiszem hogy csak úgy elengednék.
Forca Barca!!!!
Ini the Best
Barça C

2009.11.28. 18:20:29

:D
na látod :)
Nyitike8
Barça B

2009.11.28. 18:19:20

Pontosítok Ini Atlethic Barcelona van :D majd öket feljutattjuk akkor meg :D
"When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. True story!: )"
Ini the Best
Barça C

2009.11.28. 18:18:13

Már van barca-B :D
Nyitike8
Barça B

2009.11.28. 18:17:06

Hát sztem ha így folytatjuk az utánpótlást indítani kell egy FC Barcelona "B" -t és akkor a bajnoki címért két barcelona fog majd küzdeni :D és oda vennénk meg robinhot meg fabregast
Ini the Best
Barça C

2009.11.28. 18:14:34

én személy szerint nem favorizálnám Robinho-t. :D
ez az én személyes véleményem.
de Fabregasnak örülnék...
csak azt mondjátok meg h az utóbbi hova férne be??
talán kitennétek xavit?? inti??
Nyitike8
Barça B

2009.11.28. 18:03:34

bojankrkic27 írta:húúú köszi fernando!

hát még ezen kívül egy kisebb szöveg kéne arról hogy tulajdonképpen mi is az az átigazolási piac... próbálom megfogalmazni de valahogy nem jutok semmi értelmes végeredményhez.. neten meg szintén semmi ilyet nem találok.. ha tudnál ebbe is segiteni nagyon örülnék neki!
köszii előre is!
Háát..értelmesen megfogalmazva vmi ilyesmi szöveget tudnák elképzelni:

Játékosok adás-vételére vagy akár kölcsönzésére szolgáló világpiaci tevékenység melyből mindkét fél egyaránt nyerhet és veszíthet.Az átigazolási piacon bármely csapat rész vehet amennyiben nincs eltiltása vagy nem szegi meg a FIFA által előírt átigazolási szabályokat. Az átigazolás fizető eszköze bármi lehet általában egységes valutát használnak de akad hogy játékos cserére kerül sor vagy egyéb fizető eszköz a(történelem során volt példa már betonozásra,vascsövekre de kisebb bajnokságokba labda,felszerelés akár).E piacnak törvényeit a már említett FIFA szervezet hozza létre.Egy példa rá: A FIFA szabályai előírják hogy egy játékos egy év során csak 2 csapatba szerepelhet.

Nah hát ennyit tudtam most összedobni remélem tudtam segíteni :)

És h ne legyek Off sztem is megér 45öt Fabregas :D
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.11.28. 17:53:02

húúú köszi fernando!

köszii előre is!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.11.28. 15:14:45

bojankrkic27 írta:Valaki segítsen nekem... az átigazolási piac szabályairól és müködéséről kéne sürgősen információ.. de neten hiába keresgélek már lassan egy órája semmi értelmeset nem találok.. valaki nem tudna esetleg vmi linket dobni ezzel kapcsolatban!! nagyonfontos! előre is nagyonnagyon köszönöm!

csak hogy ne legyen annyira off.... sztem jöhet fabregas 45ért is:D:D

segítsen valaki :oops:
Ezt nemigen értem. Hogy értelmezzem, hogy a szabályzata? Hát június 1.-től, augusztus 31.-ig tart a nyári, a téli pedig január 1.-től január 31.-ig. Ezen kívül mi kell még?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.11.28. 15:10:26

Valaki segítsen nekem... az átigazolási piac szabályairól és müködéséről kéne sürgősen információ.. de neten hiába keresgélek már lassan egy órája semmi értelmeset nem találok.. valaki nem tudna esetleg vmi linket dobni ezzel kapcsolatban!! nagyonfontos! előre is nagyonnagyon köszönöm!

csak hogy ne legyen annyira off.... sztem jöhet fabregas 45ért is:D:D

segítsen valaki :oops:
barca1010

2009.11.23. 10:48:16

Messi normális lelki állapotban megoldotta volna, de sajnos nagyon szenved, és elrontja a befejezéseket. Pedro ini semmit sem csináltak a Bilbao ellen. Nagyon rövid a pad!!!!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.23. 10:26:08

barca0417 írta:Ja és az előző hsz-emhez hozzátenném, nem azért akarom Robinhot, meg egy kp-t mondjuk, mert most volt egy(pár) gyengébb meccsünk, hanem mert ha ránézek a keretre akkor azt látom, hogy a világ egyik legerősebb kezdő 11-e a minek, de ha mondjuk 2 ember kiesik, akkor bajban vagyunk.
hiába jó képességű a Pedro-Messi-Iniesta támadósor, ebben a felállásban, egy igazi középcsatár nélkül, nem elég hatékonyak szerintem.
Igen, hiába jó képességűek, nem elég hatékonyak! Ebből a trióból egyedül Messi, aki talán nem jönne zavarba a poszton, de azért Ő sem középcsatár típus. Ini a leghatékonyabb a középpályán tud lenni, nem szélső, még, ha tud is helyettesíteni. Pedro pedig még szélsőnek súlytalan, nem igazán tud egy-egyezni, tehát helyzetbe kell hozni. Addig, amíg Henry nem találja meg Önmagát, hiába játszik az összes "nagyágyú", lukasak vagyunk balszélen, ezért kellene egy klasszis arra a posztra.
A középpálya talán jobban ráér, mert egy hatékony balszélső érkezésével Ininek maradhatna a megszokott helye, ha pedig Henry magához tér, akkor a bőség zavara még mindig jobb állapot! :D
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.23. 10:07:16

LG írta:Jaj ne...megint vki felhozta Quaresmat :? Anyit a gyerekről, h mind3 top bajnokság egyik top csapatát megjárta, és kettőből már elzavarták, harmadikból pedig ép most zavarják.
Quaresma = 0
Nem tudom, mi lehet vele mostanában, (csapnivaló) de nem is nagyon érdekel. Volt jó periódusa is, de az nem a jelen. Nem véletlenül olcsó. :?
Nem oldaná meg a balszelő kérdést!

Ha igaz a Silva-Real felvetés, annak nem örülök! Silva nagyon jó!, a Madridnak meg pláne! :(
barca0417
Entrenador del Barça

2009.11.23. 10:04:45

Ja és az előző hsz-emhez hozzátenném, nem azért akarom Robinhot, meg egy kp-t mondjuk, mert most volt egy(pár) gyengébb meccsünk, hanem mert ha ránézek a keretre akkor azt látom, hogy a világ egyik legerősebb kezdő 11-e a minek, de ha mondjuk 2 ember kiesik, akkor bajban vagyunk.
hiába jó képességű a Pedro-Messi-Iniesta támadósor, ebben a felállásban, egy igazi középcsatár nélkül, nem elég hatékonyak szerintem.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2009.11.23. 10:01:07

Most már csak azért se ártana kicsit megerősíteni a csapatot a télen, mert a szűk keretünk egyre szűkebb. Tavalyhoz képest már most szinte több gondunk van a hiányzók miatt.
és tényleg kell egy balszélső, aki akár jobb oldalon is tud játszani.
Mert Pedro nem igazi megoldás. Jó játékos, de szerintem aki a Barcában van, annak azét illene több párharcot nyerni, mint veszíteni.
Nálam még mindig Robinho a favorit. Valaki kérdezte, mi van ha nem sikerül őt megszerezni...Hát nem tudom. Rajta kívül én csak Ribery-t tartom olyannak, aki plussz erősítést jelent. Akivel nem gyengülünk ha ő játszik (majd) Henry helyén.
Silva inkább középpályára való, mondjuk ha oda vennénk ahol Keita szokott játszani, az nem lenne rossz. De akkor nem lenne kezdő, mert az a poszt Iniestáé kell hogy legyen. Aki a képességei miatt megállja a helyét balszélső poszton, de neki a mezőnyben való "keverés", ritmusváltások az erősségei, nem a gólveszélyesség.
Szóval én szívesen látnám Robinhot és Silvát is egyszerre akár, de Robika a fontosabb.
Más játékost meg nem igazán tudok elképzelni.
Nani megszerezhető lenne, de nem tartom igazán jó megoldásnak, ahogy Quaresmát sem (de nem a képességei miatt).
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.23. 09:37:54

Jaj ne...megint vki felhozta Quaresmat :? Anyit a gyerekről, h mind3 top bajnokság egyik top csapatát megjárta, és kettőből már elzavarták, harmadikból pedig ép most zavarják.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.11.23. 03:01:56

unicef41 írta:Robinho nagyon jol játszik, ugyanugy a jobb mint a bal szélen és akár középcsatárként is bevethető.Ha neadjisten nem sikerülne leigazolni akkor meg kell próbálni Ribery-t :lol: drága mulatság.
vagy egy teljesen más megoldás ....pár millláért meg lehet venni Quaresma-t az intertől ugyanis mourinho nem számol vele.csak az a baj hogy kitudja hogyan játszana itt a barca-ban a spanyol bajnokságban,lehet jobban menne neki mint az olasz :)
Már játszott a Barcában, nézz csak utána. Bár teljesen más felállásban toltuk akkor, nem votl egy nagy eresztés (ahogy az akkori csapat sem).

Ha címeket akarunk nyerni, meg kell oldani a balszélső-kérdést. Én egy középpályást is hoznék, hogy Xavi vagy Ini helyett be lehessen vetni pl. sérülés esetén (kreatív játékos).

Szerintem ezt a nyarat eléggé elbénázta a vezetőség, mert az addig is jól működő centerposzt helyett máshol kellett volna erősíteni. Nem először írom le, hogy egy Keitával (vagy Ini nélkül, ahogy tetszik) felálló középpálya teljesen szürke, színtelen.

Hozzá nem értésre vall azt hinni, hogy egy Keita, Touré, Xavi középpálya elég pl. egy angol ellenféllel szemben a BL-ben.
Lezárt