Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jelentem szoktam!Kamarilla írta:Szoktátok nézni a Futballhuligánok című sorozatot!Nekem marhára tetszik a Palmeiras huligánok cuccai!
Nagyon teccccccetősek!
Nálunk,Zegen a hagyományos verziót tolják,így sajna nemtom megmondani.kennyke04 írta:3D vagy sima? most akarunk menni mi is, csak nem tudom mennyire mentek rá a 3D-re jobban megéri-e.miihii írta:Csajedlimet elvittem szülinapi meglepiként a Jégkorszak 3ra.
Óriási a film,baromira tetszett mindkettőnknek.Maxi ajánlós
3D vagy sima? most akarunk menni mi is, csak nem tudom mennyire mentek rá a 3D-re jobban megéri-e.miihii írta:Csajedlimet elvittem szülinapi meglepiként a Jégkorszak 3ra.
Óriási a film,baromira tetszett mindkettőnknek.Maxi ajánlós
eh, pont ezért nem megyek én el rá, bepróbálok majd vmi mástaz egyetlen egy negatívum amit megtudok említeni, az a förtelmes magyar szinkron...
fene tudjaFernando írta:Megnéztem énis a Képlet c. filmet. nagyon tetszett. A vita témához:
Ők nem angyalok voltak, hanem földönkívüliek. Vannak teóriák, hogy régen is ők népesítették be a Földet. És most egy másik bolygót népesítettek be a Föld elpusztulásával. Semmiféle angyalok nincsenek a filmben, se Isten. De lehet én értettem félre.
Köszi! akkor leszedem a többit:Dkennyke04 írta: akkor gondolom valóban ez volt az utolsó azaz a 11. (természetesen az 5évad 11.részéről van szó)
Hogy lehet addig visszamenni? Mind1kennyke04 írta:
Ha esetleg tudod mi volt az utolsó részben ami a tv-ben ment, akkor megmondok, csak én már türelmetlen voltam és megnéztem![]()
szerk.:
porton 11 részt ír
Egyiket se nézd megFernando írta:Pláza ásza
Unborn - A túlvilág szülöttje
véleményem? megnézés előtt van mind2
Ha esetleg tudod mi volt az utolsó részben ami a tv-ben ment, akkor megmondok, csak én már türelmetlen voltam és megnéztemmr. írta:Nemt tudjátok megmondani hogy melyik Dr.House rész volt a legutolsó amit leadtak a TV-ben? Mert néhány hete csak ismétlések vannak én meg nem bírok várni. Inkább végignézem angolul. Előre is köszi.
Én láttam, tényleg nagyon jól sikerült film. Kb 2 hónapja néztem meg. Teljesen jó a történet, a szereposztás... nálamsoadroli írta:Hét életet látta valaki?
Nagyon jó film,Will Smith nagyot alakít!
az unborn-t még anno feliratosan néztem meg....Fernando írta:Pláza ásza
Unborn - A túlvilág szülöttje
véleményem? megnézés előtt van mind2
természetesen.nagy hatással volt rám az 1 és 2 is rám úgyh. most a 3mat is megszerzem az alábbi linkről: http://thepiratebay.org/torrent/4952708 ... X(No_Rars)újpestikacsa26 írta:Honnan szeded a Goal 3-at??? tudnál nekem segíteni vmi linkel vagy mással?
úgy hallottam hogy a 3.rész nagyon rossz, de ha le akarod szedni akkor itt keresd: www.pirateclub.huújpestikacsa26 írta:Honnan szeded a Goal 3-at??? tudnál nekem segíteni vmi linkel vagy mással?