Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt tegyük hozzá, hogy jelenleg! Majd idén kiderüldaffy írta: Juve nem nagy előrelépés szakmailag.
juve nem nagy előrelépés szakmailag. manci vagy real. a realnál elvileg a kun-neymar duóból 1re minimum le akarnak csapni. most hallottam olyat,hogy a city ráígért a juve ajánlatára és kifizetnék a 45 millás kivásárlási árat. ennek ellenére meglepne,ha nem a juvéba kötne ki.L.Messi 10 írta: Jövőre egy Európai Kupát érő helyet simán el tudnak érni.
Eközben Torinóba: Agüero kijelentette, hogy már tudja hol folytatja pályafutását, de ezt csak a Copa után jelenti be...
B.azd, azt hittem hogy valódi!L.Messi 10 írta:![]()
Jövőre egy Európai Kupát érő helyet simán el tudnak érni.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... ik-2084725
Erősödik a Lazio is: Klose után megvették Cissét is, elég kemény támadósor alakulhat ki. Muslera kölcsönadása számomra rejtély, Cana nem rossz játékos, de félő, hogy eddigi klubjait tekintve mennyire lesz hűséges a csapathoz.
Stalkyard írta: Nem tudom... Látva a mi idei átigazolási ügyleteinket, én már nem tudok véleményt formálni az árakról, ajánlatokról, stb. Ha azt látom az NSO-n, hogy Agüero mosolyogva fogja a Juventus mezét, akkor örülök.
Nem tudom... Látva a mi idei átigazolási ügyleteinket, én már nem tudok véleményt formálni az árakról, ajánlatokról, stb. Ha azt látom az NSO-n, hogy Agüero mosolyogva fogja a Juventus mezét, akkor örülök.L.Messi 10 írta:Hát már igen közel vagyunk a megegyezéshez, csak az Atletico szeretne 45öt, mi eddig 35öt ajánlottunk, erre rákontráz Marotta, hogy 40+Amauri... Már nem azért, de Amauri+40 milliót akárhogy számolom 35millió.... Viszont ha elfogadják, és a hajművész eltakarodik Madridba, ide meg jön Agüero, én kezetcsókolok a Kancsal Transzfergurunak...Stalkyard írta: Egye fene, egy hetet simán kibírnék, csak lássam már az argentint a Juve mezében.Egyébként én ennek a pénzes dolognak nem örülnék. Ugyanis minden leendő nagy Juve igazolás itt bukott meg.
Szóval ez még semmit sem jelent. De én örülnék a legjobban, ha tévednék.
Hát már igen közel vagyunk a megegyezéshez, csak az Atletico szeretne 45öt, mi eddig 35öt ajánlottunk, erre rákontráz Marotta, hogy 40+Amauri... Már nem azért, de Amauri+40 milliót akárhogy számolom 35millió.... Viszont ha elfogadják, és a hajművész eltakarodik Madridba, ide meg jön Agüero, én kezetcsókolok a Kancsal Transzfergurunak...Stalkyard írta: Egye fene, egy hetet simán kibírnék, csak lássam már az argentint a Juve mezében.Egyébként én ennek a pénzes dolognak nem örülnék. Ugyanis minden leendő nagy Juve igazolás itt bukott meg.
Szóval ez még semmit sem jelent. De én örülnék a legjobban, ha tévednék.
Egye fene, egy hetet simán kibírnék, csak lássam már az argentint a Juve mezében.L.Messi 10 írta:Már írhatod is az Aláírások topikba a kérésed barátomStalkyard írta: Ha Agüero tényleg a Juventusba igazol, egy hétig marcelo lesz az aláírésképem.Szép álom, semmi több sajnos.
Kívánom, hogy egy hétig Marcelo díszítse az aláírásod! Egyébként viccet félretéve, már csak a retkes pénzt kellene letenni Kun-ért, de még kombinál Marotta...
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... Boniperti/
Na Ő az igazi Spirito Juve! Buon compleanno Boniperti!
Már írhatod is az Aláírások topikba a kérésed barátomStalkyard írta: Ha Agüero tényleg a Juventusba igazol, egy hétig marcelo lesz az aláírésképem.Szép álom, semmi több sajnos.
Ha Agüero tényleg a Juventusba igazol, egy hétig marcelo lesz az aláírésképem.L.Messi 10 írta:Holnap tárgyalnak Agüeroért, ha sikerül leigazolni, felőlem egy kék-fekete sz*ros boxerban és szörmekucsmában is játszhatnak, csak legalább bajnokok legyenek.Stalkyard írta:Megmondom őszintén, nekem egyik sem tetszik. A hazai csíkozásától a szemem kifolyik, az idegenbeli pedig egyszerűen borzasztó. Bár ez lesz a legkisebb gond, ha megint egy olasz középcsapat lesz a Juve.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bu ... lt-2084598
Egy selejttel kevesebb, eltakarodik végre Szalámi...
Holnap tárgyalnak Agüeroért, ha sikerül leigazolni, felőlem egy kék-fekete sz*ros boxerban és szörmekucsmában is játszhatnak, csak legalább bajnokok legyenek.Stalkyard írta:Megmondom őszintén, nekem egyik sem tetszik. A hazai csíkozásától a szemem kifolyik, az idegenbeli pedig egyszerűen borzasztó. Bár ez lesz a legkisebb gond, ha megint egy olasz középcsapat lesz a Juve.
Honda jó lenne, megkapják érte Amaurit. Agüeroért meg csak le kellene tenni a pénzt... De majd jövő héten minden eldől.messideco írta:Vidal inkább a Bayerné lesz, de Hondában bizakodok.Agüero meg azt sem tudja mit akar...
Ez a 3-4 ember nagyon komoly erősítés lenne. Jót tenne már az olasz focinak, ha végre lenne egy erős Juve. Amit idén produkáltak az olaszok az vicc volt.L.Messi 10 írta:Aquilani már visszament elvileg Angliába, szerencsére nem éltünk az opciós joggal. Valószínűleg Sissoko is megy. Érkezők közt még van pár lehetőség... Agüeroét kedden tárgyalnak, és közel van a Honda-Vidal-Bastos 3as is.
Aquilani már visszament elvileg Angliába, szerencsére nem éltünk az opciós joggal. Valószínűleg Sissoko is megy. Érkezők közt még van pár lehetőség... Agüeroét kedden tárgyalnak, és közel van a Honda-Vidal-Bastos 3as is.messideco írta:A Juve eddig jól igazol, ezúttal a Lazio jobbhátvédjével, Lichsteinerrel egyezett meg. Ziegler után újabb svájci a csapatban.
Alakul a csapat
Buffon-
Lichsteiner- Chiellini- Bonucci- Ziegler
Krasic- Aquilani? - Melo- Pepe
Quaglairella- Matri
CriscitoGame90 írta:Remélem hozza magával Criscitot és Palaciot.