Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jobban játszanak az ő játékuk látványos, mi szinte csak reagálunk.Két olyan szitu volt ahol eldönthettük volna, amúgy szerintem jobbak.Cseri írta:A pool-t felvásárolta lölö vagy mi? Hajdúbé: pool,pool,pool.Totál egyoldalú az egész közvetítés! Bekell verni egyet aztán búcsú!Mondjuk Cou-t lehoznám!
Valoban nem. Vidal mindenhol ott van, Busi lassú, totojázik, iszonyatosan kijön ezen a sebességen. Cserébe vannak jó labdái, de nem rajta akadnak meg a támadások, az Vidal!MatyiG írta:Nem egy meccset nézünk. Vidal és Busi eddig a legjobbak szerintem a csapatból, de nyilván nem ugyanaz a feladatuk a pályán.Subinho írta:Busquets hónapok óta mint akinek fogalma nincs mi történik körülötte. Vidal ezerszer jobb teljesítményt nyújt, mégis Buszkecc az alap kezdő. Nem is értem. Semedonak be kéne jönni, Robinak kp-ra, Vidal középre, Buszkecc meg le!!!
Tényleg nem, de akkor hozom a középutat, es azt mondom hogy közepes.MatyiG írta:Nem egy meccset nézünk. Vidal és Busi eddig a legjobbak szerintem a csapatból, de nyilván nem ugyanaz a feladatuk a pályán.Subinho írta:Busquets hónapok óta mint akinek fogalma nincs mi történik körülötte. Vidal ezerszer jobb teljesítményt nyújt, mégis Buszkecc az alap kezdő. Nem is értem. Semedonak be kéne jönni, Robinak kp-ra, Vidal középre, Buszkecc meg le!!!
Nem egy meccset nézünk. Vidal és Busi eddig a legjobbak szerintem a csapatból, de nyilván nem ugyanaz a feladatuk a pályán.Subinho írta:Busquets hónapok óta mint akinek fogalma nincs mi történik körülötte. Vidal ezerszer jobb teljesítményt nyújt, mégis Buszkecc az alap kezdő. Nem is értem. Semedonak be kéne jönni, Robinak kp-ra, Vidal középre, Buszkecc meg le!!!