Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg te nem látsz! 1 kicsivel sem hajtott jobban mint pl. Iniesta (de mondhatnék még másokat is, de nem is a hajtással van a probléma). Nekem pl. az kéne, hogy normális, a támadásokat előrevivő passzai legyenek, nem pedig azok az alibi passzok.lionelmessi19 írta:MIII??Cooltiszo írta:Hát ma se csinált semmit. Nem teljesítmény hogy egyből adja a legközelebb álló embernek, a hosszú passzai egyáltalán nem sikerültek. 1x vitte el a jobb oldalon a gól előtt, de ennyi az értékelhető megmozdulása.
Nem láttok a szemetektől???
Végighajtotta az egészet, meg merem kockáztatni, h ő volt ma a legjobb.
Komolyan mondom nektek semmi sem elég. Rúgjon mesterhármast?
ÁÁÁÁ
Na ne monddlionelmessi19 írta:A Barca - Mallorcát
A Barca - MallorcátGame90 írta:Akkor nem tudom, hogy mit néztek-Deco- írta:az eurosporton is ő kapta a legjobb osztályzatot
MIII??Cooltiszo írta:Hát ma se csinált semmit. Nem teljesítmény hogy egyből adja a legközelebb álló embernek, a hosszú passzai egyáltalán nem sikerültek. 1x vitte el a jobb oldalon a gól előtt, de ennyi az értékelhető megmozdulása.
Akkor nem tudom, hogy mit néztek-Deco- írta:az eurosporton is ő kapta a legjobb osztályzatot
Egy párszor már leírtam h mennyire kedvelem a technikás játékosokat, akik nagyban hozzájárulnak a látványos támadásokhoz.Cooltiszo írta:Lio: nekem még most se tiszta , vagyis semmiképp se emiatt a vidi miatt érthető az érvelésed
Remek video. Lehetne bővebb is, de ennyi is elég. Asszem mindenkinek tiszta, h mért védem meg mindig, és mért erőltetem azt, h maradjon, és h kezdő legyen. Mostanában is csinál ilyeneket, csak nem annyit. Egy meccsen egy két ilyesmi megmozdulása van, és ez kevés. De lesz még jobb is. Feltétlenül maradnia kell ITTT, a BARCÁBAN!!!!!!!barca99 írta:Hol van EZ a Deco? Ha így játszana mostanában is, egyszer sem fordult volna meg a fejemben Diego...
Hát ezt a Decót valóban régen lehetett látni. Utoljára talán a klubvb-n játszott jól, azóta pedig a nagy semmi. Nagyon remélem, hogy feljavul a teljesítménye, mert így ő se húzza sokáig gránátvörös-kékben.barca99 írta:Hol van EZ a Deco? Ha így játszana mostanában is, egyszer sem fordult volna meg a fejemben Diego...
Mostanába nem játszik semmit csak áll, szabálytalankodik és reklamálFrank Rijkaard írta:Szerintem óriási hiba lenne elengedni.Egyik kedvencem, és ő játssza a focit.Remélem, hogy marad![]()
Forca Barca!
Forca Deco!