Számomra egy gyönyörű győzelemmel 8-2,de nem ez volt a legjobb a hétvégémben hanem az h hatstats 290 és Magyarországon ezzel a 245. vagyokmessideco írta:Hogyan alakult a hétvége számotokra a Hattrick keretén belül?
Nekem egy nem várt győzelem, ezzel továbbra is 5. vagyok kellő előnnyel a sereghajtók előtt.
Nem rossz az egyáltalán. Nem azt mondom, hogy ebből fogsz meggazdagodni, de ha néhány alapvető szabályt betartasz, akkor szezononként hoz némi profitot.MichaaBee írta:megvan 1 éve ..de...hát kakiInitom írta:Az ifibajnokság szünetében lehet bezárni és utána természetesen bármikor újranyitni. De ha újranyitási szándékaid vannak, akkor nem érdemes bezárni. Türelem kell hozzá, hogy jó játékosokat húzz, aztán azokat már a megfelelő tudás birtokában kell kiedzeni.![]()
türelemInitom írta:lehet ifiakadémiát feloszlatni?
nagyon ratyi....
ás utána lehet majd újat alapítani?
megvan 1 éve ..de...hát kakiInitom írta:Az ifibajnokság szünetében lehet bezárni és utána természetesen bármikor újranyitni. De ha újranyitási szándékaid vannak, akkor nem érdemes bezárni. Türelem kell hozzá, hogy jó játékosokat húzz, aztán azokat már a megfelelő tudás birtokában kell kiedzeni.![]()
megvan 1 éve ..de...hát kakiMichaaBee írta:Az ifibajnokság szünetében lehet bezárni és utána természetesen bármikor újranyitni. De ha újranyitási szándékaid vannak, akkor nem érdemes bezárni. Türelem kell hozzá, hogy jó játékosokat húzz, aztán azokat már a megfelelő tudás birtokában kell kiedzeni.Initom írta:lehet ifiakadémiát feloszlatni?
nagyon ratyi....
ás utána lehet majd újat alapítani?![]()
Az ifibajnokság szünetében lehet bezárni és utána természetesen bármikor újranyitni. De ha újranyitási szándékaid vannak, akkor nem érdemes bezárni. Türelem kell hozzá, hogy jó játékosokat húzz, aztán azokat már a megfelelő tudás birtokában kell kiedzeni.Initom írta:lehet ifiakadémiát feloszlatni?
nagyon ratyi....
ás utána lehet majd újat alapítani?
Védekező edző kivételével akármelyik jó.barcabandi72 írta:Lenne egy edzőm, milyen felfogású legyen? Védekező, támadó, vagy egyik sem? Most álltam át védekezés edzésre, kapusedzések után. Egy ideig még ezt akarom edzeni, a megvett 17 éveseket, fel szeretném fejleszteni világklasszisig. Köszi!
Nekem 1 ilyenem van: LINKRinku írta:Sziasztok srácok!
Kellene nekem valami hasznos kis weboldal, ahol meg tudom nézni, hogy a játékosaimnak mennyi idő kell a felépüléshez a sérülésekből, illetve a tapaszok eltűnésétől!
Köszi!
Én annyira nem értek a játékhoz, de szerintem nyugodtan.rhynn írta:
Erre valaki?:) Lassan el kéne döntenem, hogy feljussak, vagy ne
Erre valaki?:) Lassan el kéne döntenem, hogy feljussak, vagy nerhynn írta:Segítsetek nekem!
Azon gondolkodom, így a bajnokság felénél járva, hogy fel akarok-e jutni.
Jelenleg 6-ból 5 a mérlegem, ami nem rossz, többször már nem is fogok kikapni (akkor is csak azért, mert eladtam egy játékost, aki nevezve volt ,s emiatt ugrott minden).
Viszont még nem érzem azt, hogy elég erős lennék a 6. osztályhoz, lehet jó lenne még egy év a 7.ben.
Bár a tavalyi 6. osztályos kalandomat elnézve, ahol 1 rugott góllal és 2 ponttal zártam az évet az utolsó előtti helyen, igazából nem oszt, nem szoroz, amíg fejlődik a csapatom.
Mindenesetre lesz két szélsőm 13 és 12-es szélsőjáttékkal, egy 8-assal, egy vélhetően 9-cessel addigra, meg egy ifiakadémián 8-asra húzott csatár egész jó mellékskillekkel, s egy 8-as játékszervezésű, 6-os átadású ifim is, ami már elég jó alap.
Másik kérdés: ha edzek Gulyásékra még egy évet, akkor kb 14-15-ös szélsőjátékkal fejezi be a következő szezont, ami a lehetséges (amúgy nem túl valószínű) ifi válgotatottságon kívül szinte semmit nem ér szerintem a 6. osztályban. Legalábbis akkora különbséget nem hiszem, hogy ad, mintha átállnék átadásra a következő szezontól, s felhoznék még 8-10 játékost 10-es fölötti skillre. Szerintetek?
Valóban megint Te voltál az esélyesebb, de ez a meccs sem tartozik bele a durva oláf kategóriába.Barcaman1993 írta:Hát ilyet komolyan mondom hihetetlen. Bizonyára jópáran emlékeztek a múltkori meccsemre (kisebb vita is lett miatta).
Itt egy újabb: (306100339)
Az előző 3 meccsemen sikerült 3 játékosomnak megsérülnie, most meg ez. Igazából nem akarok följutni, mert sztem 6. osztályból egyből kiesnék, úgyhogy ha ezt nézzük nem olyan gázos a dolog, de az adatok alapján sztem itt nekem kellett volna nyerni.
Közben feltúrtam a fórumokat és sikerült már megtalálnom, de azért köszi. Egyébként jól benéztem, mert így már rémlik, hogy ezt olvastam anno, nemtom ebből hogy sikerült leszűrnöm, hogy nem érdemes széleken támadni, mert úgysem kap az ember helyzetet...MichaaBee írta:Lusta vagyok linkelni, kérj fórumon.Cumbee írta:Tudnál ezzel kapcsolatban valamit linkelni? Eddig én full abban a tudatban éltem, hogy alapból a helyzetek jó része középre megy és még széleken támadással is csak olyan 50% körül megy a szélre.Viszont a helyzetek eloszlása kb így van: 25-40-25-10
Tehát 25-25 megy a két szélre, ami összesen 50%, 40% középre, a maradék 10% meg pontrúgás. Azóta az a 10 lett már 15% is, de a többi nem tudom miképp változott, viszont arányaiban gondolom maradt hasonló.