2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Végre már egy pozitív hozzászólás!mindorokke_barca írta:tisztaban vagyok vele h miket irtatok lg, mert olvasom, nap mint nap.. es eppen ezert mondom h mennyire unalmasak vagytok mar ezzel:) de ha nektek jolesik minden meccs utan sirankozni... es kulonfele variaciokban a fel csapatot kuldozgetitek el, hetrol hetre.. most nem feltetlenul rolad beszelek, csak ugy altalanossagokban...engem is zavar h nem olyan a jatekunk mint regen, mint par eve, de ha orokke visszafele nezunk es hasonlitgatjuk a 2 evvel ezelotti onmagunkhoz a mostani csapatot, akkor soha nem jutunk elore... 5 pont a hatranyunk a bajnoksagban.. vsziunleg tovabbjutunk a blbe...es elerheto kozelsegben van a kupagyozelem is. az 5 pont, az semmi....jelenleg 1 meccs miatt vagyunk 2ikok... a decemberi clasico 6 pontos volt, most 1 ponttal vezetnenk ha nyertunk volna.... az 5 pont hatrany annyit tesz h meg kll nyerjuk a clasicot... a real meg 1-el tobbszor kell x-eljen mint mi... 14 meccs alatt.... iden meg nem kaptunk ki, a real mar 2szer is... ket roppant nehez idegenbeli meccsen vagyunk tul... es 4 ponttal jottunk el... ez tobb mint jo sztem....tul negativan alltok hozza mindenhez...
Rengeteg érvet irtunk, miért gondoljuk igy, és azt kb. 100x le lett már irva. Olvass vissza, mert nekem pl. az uncsi, h vmit ujra meg ujra le kell irni, mert egyesek nem veszik a fáradságot, h visszaolvassanak.mindorokke_barca írta:.... ez mar nagyon uncsi szoveg.... megis mire elveztek annyira? a ket bajnoki cimre meg a fa kupara? rijkaard tobbet tett itt mint mourinho a chelseaben...Szerintem Mourinho kéne már Rijkaard helyett
.... ez mar nagyon uncsi szoveg.... megis mire elveztek annyira? a ket bajnoki cimre meg a fa kupara? rijkaard tobbet tett itt mint mourinho a chelseaben...Szerintem Mourinho kéne már Rijkaard helyett
He? Na az b*szna be...gekkodan írta:Srácok! A legújabb hír, hogy a goal.com szerint Laurent Blanc is felkerült a listára mint lehetséges edző...Na ez már meredek lenne. Tényleg mikor jön László Csaba neve??? Vagy csak én érzem így?! Javítsatok ki ha tévedek.
drogba, essien, crespo, robben, ők is technikás játékosok (ok, robben már realos, crespo meg interes, de érted). oké, lehet csak azért volt olyan szörnyű látvány egy chelsea meccs, mert angol csapat végtére is.barca99 írta:Persze... de ott Joe Cole volt talán az egyetlen igazán technikás játékos. Nálunk 'valamivel' több van.
akkor már juende ramos is jó (lehetett volna). kár, hogy elvitte a tottenham. nagyon karizmatikus, lendületes figura. ilyen kellene most szerintem.messi1918 írta:A Seviila edzője kéne nekünk!
Hihetetlen, hogy felrázta a bandát Puerta halála ( R.I.P) után! ő kéne ide tuti, hogy ezt a csapatot is felrázná, és akkor lenne jó foci errefelé is!
Maximálisan igy vanchi omega írta:hát a portugálok ritka undorító módon játszottak a vb-n. "európa braziljai" gyakorlatilag lőtt akciógól nélkül jutottak el a bronzmeccsiglionelmessi19 írta:Őszintén szólva fáradt vagyok most ahhoz, hogy végigolvassak itt mindent, de egy valami szerintem biztos.
Se Lippi, se Mourinho nem tudna olyan csapatot csinálni a Barcából, amellyel elégedett lennék.
Ha valakinek örülnék Frank esetleges leváltása után a kispadon, az csakis Scolari. Ő az, aki egy megfeleől szintet üt meg minden csapatával a játék képe és eredményesség terén is.
hát a portugálok ritka undorító módon játszottak a vb-n. "európa braziljai" gyakorlatilag lőtt akciógól nélkül jutottak el a bronzmeccsiglionelmessi19 írta:Őszintén szólva fáradt vagyok most ahhoz, hogy végigolvassak itt mindent, de egy valami szerintem biztos.
Se Lippi, se Mourinho nem tudna olyan csapatot csinálni a Barcából, amellyel elégedett lennék.
Ha valakinek örülnék Frank esetleges leváltása után a kispadon, az csakis Scolari. Ő az, aki egy megfeleől szintet üt meg minden csapatával a játék képe és eredményesség terén is.
jól van én annyira nem kutattam frank életébencruyff írta:
Azt honnan szedted, hogy Franky védő volt? Rijkaard középpályás volt. Védekező kp.
Azt honnan szedted, hogy Franky védő volt? Rijkaard középpályás volt. Védekező kp.Messi-#19 írta:Nos, ha megnézitek a védelem a legjobb a ligában, hisz hajdanán Frank is védő volt. itt az a baj hogy a támadójátékosedző és frank nem tud harmóniában dolgozni , mégpedig ez gond(lásd támadójátékunk) szerelni mindenki tud a csapatban ami jó mert kapu előtt előnyös de összhang meg tatika nincs a támadók közt, pedig külön-külön mindenki klasszis játékos. én azt mondom maradjon Rijkaard( ezzel bizonyára sokan nemértenek velem 1-et) és új támadóedző üljön le.(pl.: Maradona) szóval nem kell más csak egy új támadóedző(legalábbis szerintem)
![]()
nomeg a 2005-ös ronnie