Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kluivert55
Barça B

2008.02.17. 12:20:32

mindorokke_barca írta:tisztaban vagyok vele h miket irtatok lg, mert olvasom, nap mint nap.. es eppen ezert mondom h mennyire unalmasak vagytok mar ezzel:) de ha nektek jolesik minden meccs utan sirankozni... es kulonfele variaciokban a fel csapatot kuldozgetitek el, hetrol hetre.. most nem feltetlenul rolad beszelek, csak ugy altalanossagokban...engem is zavar h nem olyan a jatekunk mint regen, mint par eve, de ha orokke visszafele nezunk es hasonlitgatjuk a 2 evvel ezelotti onmagunkhoz a mostani csapatot, akkor soha nem jutunk elore... 5 pont a hatranyunk a bajnoksagban.. vsziunleg tovabbjutunk a blbe...es elerheto kozelsegben van a kupagyozelem is. az 5 pont, az semmi....jelenleg 1 meccs miatt vagyunk 2ikok... a decemberi clasico 6 pontos volt, most 1 ponttal vezetnenk ha nyertunk volna.... az 5 pont hatrany annyit tesz h meg kll nyerjuk a clasicot... a real meg 1-el tobbszor kell x-eljen mint mi... 14 meccs alatt.... iden meg nem kaptunk ki, a real mar 2szer is... ket roppant nehez idegenbeli meccsen vagyunk tul... es 4 ponttal jottunk el... ez tobb mint jo sztem....tul negativan alltok hozza mindenhez...
Végre már egy pozitív hozzászólás!
Én is így gondolkodom, még ha a csapat játéka hagy is kívánni valót maga után!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:16:25

"addig még úgy ahogy jó volt"...hát igen. Két bajnoki cím, meg a BL trófea "úgy hogy jó"...
A madrid egyáltalán nem verhetetlen, még a Bernabeuban is nyerhetünk. De ha nem javulunk addig, akkor hiába most csak 5 pont a hátrány, az a meccs tét nélküli is lehet...
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.17. 11:58:24

Sztem meg te állsz hozzá túl pozitivan :oops: Meg kell verni idegenben a RM-t. De ha otthon nem birtuk velük, a Madrid meg hazai pályán nagyon jo, + az El Classicon különösen sokat számit a hazai pálya...nemtudom, ha már egy xt kiszenvednénk, annak már örülnék.

+ a másik, h a játékunk siralmas. Ilyen kerettel nem itt kéne tartanunk az biztos. Én személy szerint még a sikeres évek alatt is eltudtam volna mást képzelni Rijkaard helyett, sosem tartottam nagy edzőnek. Szimpatikus ember, jo haverja a játékosoknak, de nem több. Amig ott volt Henk mellette, addig még ugy ahogy jo volt, de azota :oops:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.17. 11:01:32

tisztaban vagyok vele h miket irtatok lg, mert olvasom, nap mint nap.. es eppen ezert mondom h mennyire unalmasak vagytok mar ezzel:) de ha nektek jolesik minden meccs utan sirankozni... es kulonfele variaciokban a fel csapatot kuldozgetitek el, hetrol hetre.. most nem feltetlenul rolad beszelek, csak ugy altalanossagokban...engem is zavar h nem olyan a jatekunk mint regen, mint par eve, de ha orokke visszafele nezunk es hasonlitgatjuk a 2 evvel ezelotti onmagunkhoz a mostani csapatot, akkor soha nem jutunk elore... 5 pont a hatranyunk a bajnoksagban.. vsziunleg tovabbjutunk a blbe...es elerheto kozelsegben van a kupagyozelem is. az 5 pont, az semmi....jelenleg 1 meccs miatt vagyunk 2ikok... a decemberi clasico 6 pontos volt, most 1 ponttal vezetnenk ha nyertunk volna.... az 5 pont hatrany annyit tesz h meg kll nyerjuk a clasicot... a real meg 1-el tobbszor kell x-eljen mint mi... 14 meccs alatt.... iden meg nem kaptunk ki, a real mar 2szer is... ket roppant nehez idegenbeli meccsen vagyunk tul... es 4 ponttal jottunk el... ez tobb mint jo sztem....tul negativan alltok hozza mindenhez...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.17. 08:47:56

mindorokke_barca írta:
Szerintem Mourinho kéne már Rijkaard helyett
.... ez mar nagyon uncsi szoveg.... megis mire elveztek annyira? a ket bajnoki cimre meg a fa kupara? rijkaard tobbet tett itt mint mourinho a chelseaben...
Rengeteg érvet irtunk, miért gondoljuk igy, és azt kb. 100x le lett már irva. Olvass vissza, mert nekem pl. az uncsi, h vmit ujra meg ujra le kell irni, mert egyesek nem veszik a fáradságot, h visszaolvassanak.
LaPulga19
Barça C
Kapcsolat:

2008.02.17. 08:45:35

Jah, csak Rijkaard nem tud rendet tartani. Másrészt meg Henk ten Cate is kellett a két bajonki címhez, és a Bl-hez. Amióta elment, nem nyert semmit a csapat ha jól emlékszem...
„Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire.”
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.17. 01:47:57

Szerintem Mourinho kéne már Rijkaard helyett
.... ez mar nagyon uncsi szoveg.... megis mire elveztek annyira? a ket bajnoki cimre meg a fa kupara? rijkaard tobbet tett itt mint mourinho a chelseaben...
BRC01
Barça C

2008.02.17. 01:13:50

[quote="LaPulga19"]Szerintem Mourinho kéne már Rijkaard helyett...
Igaz Mourinhoval a Chelsea nem a legszebb focit játszotta, de hozta az EREDMÉNYEKET! És nekünk ez kell, az eredmények. Másrészt attól még hogy Mourinho lesz az edző, tud majd a csapat szép focit játszani, mert ilyen játékosok mint Messi, Henry és a többiek miért ne tudnának. Meg Mourinho rendet tudna rakni a sztárok között, és nála nem lenne az, hogy a játékos inkább reklámra megy, mint edzésre. Meg Mourinhot nem hatná meg, ha egy játékos a sajtóba 'sírna' hogy nem játszik eleget. Nála bizonyítani kéne, és az edzéseket is tétmeccsnek. Jöjjön José, és jönnek az eredmények.

ja. ha meg eredmény lenne és szép játék nem az lenne a baj.
Andris
Adminisztrátor

2008.02.16. 23:25:25

Most aztmondom, a csapat elcseszte a meccset, ha így marad, a pontok viszont Frank lelkén száradnak...
Stabilabb csapatot is lehetett volna kiállítani. Persze ennek a kezdőnek is nyerni kellett volna. :roll: Sehogy se jó, akárhogy nézem..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.16. 17:05:55

gekkodan írta:Srácok! A legújabb hír, hogy a goal.com szerint Laurent Blanc is felkerült a listára mint lehetséges edző...Na ez már meredek lenne. Tényleg mikor jön László Csaba neve??? Vagy csak én érzem így?! Javítsatok ki ha tévedek.
He? Na az b*szna be...
Akkor inkább maradjon Francisco...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.16. 16:54:45

Srácok! A legújabb hír, hogy a goal.com szerint Laurent Blanc is felkerült a listára mint lehetséges edző...Na ez már meredek lenne. Tényleg mikor jön László Csaba neve??? Vagy csak én érzem így?! Javítsatok ki ha tévedek.
LaPulga19
Barça C
Kapcsolat:

2008.02.16. 08:17:09

Szerintem Mourinho kéne már Rijkaard helyett...
Igaz Mourinhoval a Chelsea nem a legszebb focit játszotta, de hozta az EREDMÉNYEKET! És nekünk ez kell, az eredmények. Másrészt attól még hogy Mourinho lesz az edző, tud majd a csapat szép focit játszani, mert ilyen játékosok mint Messi, Henry és a többiek miért ne tudnának. Meg Mourinho rendet tudna rakni a sztárok között, és nála nem lenne az, hogy a játékos inkább reklámra megy, mint edzésre. Meg Mourinhot nem hatná meg, ha egy játékos a sajtóba 'sírna' hogy nem játszik eleget. Nála bizonyítani kéne, és az edzéseket is tétmeccsnek. Jöjjön José, és jönnek az eredmények.

A Chelseanél egyébként Drogbán,Joe Colen,Essienen kivül még Kalou, és Wright-Phillips is elég technikás játékos.
„Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire.”
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.13. 23:17:11

barca99 írta:Persze... de ott Joe Cole volt talán az egyetlen igazán technikás játékos. Nálunk 'valamivel' több van.
drogba, essien, crespo, robben, ők is technikás játékosok (ok, robben már realos, crespo meg interes, de érted). oké, lehet csak azért volt olyan szörnyű látvány egy chelsea meccs, mert angol csapat végtére is.
de nem is a technikás, vagy látványos foci hiánya volt az, amiről beszélek. na mindegy, én a porto BL-győzelmét nem nagyon kísértem figyelemmel, többen mondták, hogy az jóval szerethetőbb csapat volt. ha akkor meg tudta csinálni josé, akkor most is megtudná.
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.13. 22:35:47

Persze... de ott Joe Cole volt talán az egyetlen igazán technikás játékos. Nálunk 'valamivel' több van.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.13. 21:47:25

messi1918 írta:A Seviila edzője kéne nekünk!
Hihetetlen, hogy felrázta a bandát Puerta halála ( R.I.P :( ) után! ő kéne ide tuti, hogy ezt a csapatot is felrázná, és akkor lenne jó foci errefelé is!
akkor már juende ramos is jó (lehetett volna). kár, hogy elvitte a tottenham. nagyon karizmatikus, lendületes figura. ilyen kellene most szerintem.
de murinho, lippi is alkalmas, senkinek se legyen kétsége felőle. bár előbbivel félő, hogy kicsit érzelemmentes lenne a játék, vagy hogy mondjam.. lehet hogy csak a chelsea keretéből adódik, de annyira gépiesen, és ridegen játszottak végig, hogy nem volt túl jó nézni. nem is a védekezőfociról van szó, egyszerűen csak volt valami szögletesség bennük.
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.02.13. 21:41:42

Saviola írta: On: Nekem 8,csak Rijkaard menjen.. :roll:
Nekem a Scolari-s ötlet etszik de Murinho elérhetöbb....persze ha Rijkaard elmegy... :roll:
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.13. 21:35:54

A Seviila edzője kéne nekünk!
Hihetetlen, hogy felrázta a bandát Puerta halála ( R.I.P :( ) után! ő kéne ide tuti, hogy ezt a csapatot is felrázná, és akkor lenne jó foci errefelé is!
..................................
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 21:33:41

nálam meg!!
1. Lippi
2. Mourinho
3.jóöreg Wenger
4.Espanyol edzője őt másodedzőnek!!!!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.13. 21:28:00

gekkodan: azért Scolari képességeit, teljesítményét, felkészültségét megkérdőjelezni dőreség. Három világversenyen nyert egy aranyat, a portugálokkal egy ezüstöt és egy VB-4. helyet. Szóval, én komálnám a Barca kispadján. Nálam a sorrend:
1. Hiddink
2. Mourinho
3. Scolari
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.13. 20:55:44

Mourinho vagy Lippi...Egál mind1, csak valamelyik jöjjön. Aki azt mondja, hogy Lippi meg Mourinho ronda focit fog csinálni, meg nem tud sikereket elérni Barcelonában az gondolja végig párszor mielőtt kimondja ezeket a sületlenségeket...A világ 10 legjobb edzőjében vannak benne, teljesen mindegy, hogy olasz válogatott, vagy Chelsea. Ezek az emberek akkora taktikai és szakmai tudással rendelkeznek, hogy vannak olyan szinten, hogy bármelyik csapattal, bárhol, de sikeresek legyenek. Ezeknek az edzőknek nem téma alkalmazkodni a kerethez, az elvárásokhoz és a bajnokságokhoz. Sőt, ezek náluk alapvető dolgok. Innentől kezdve baromság Scolarihoz hasonlítgatni őket, aki a válogatottokon kívül a büdös életben semmit nem nyert. Jó persze nem piti VB-t nyerni, de ennek az embernek egy dolog hiányzik a múltjából: egy nagy csapattal napi edzésmunkában lenni, szezononként 45 meccset játszani és megbírkózni a napi nehézségekkel és sérülésekkel. Más dolog egy 30 fős kerettel dolgozni, amiben ha valaki lesérül, akkor 3000-ből hívhat helyette. Más dolog 2 évente tornákon játszani, meg egy évben 8 meccset nyomatni egy Azerbajdzsánnal VB-selejtezőn, mint szerdán a Sevillával, szombaton az Atleticoval meccselni. Ráadásul más dolog egy brazil válogatottal VB-t nyerni egy csúcsformában lévő Ronaldinho-Rivaldo-Ronaldo tengellyel és más dolog 4 kulcsjátékost mellőzve 3 pontot szerezni a Madrid otthonában. Nekünk erre van szükségünk, nem Scolarira, vagy Van Bastenre, aki még ennyit sem tud.

Nem vitatom el az érdemeiket, de azért ne legyünk már olyan barmok, hogy Mourinhoról meg Lippiről ilyen sületlenségeket állítunk.

Szerintem Rijkaard után ezek az emberek lennének Barca-nívón elfogadható edzők: Mourinho, Lippi, Hiddink, Wenger.

Akár vehetitek sorrendnek is részemről, első kettő elérhető, dolgozni akarnak, megfelelő tudásuk van és nem kell őket kivásárolni.

Ennyi.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.13. 19:19:42

chi omega írta:
lionelmessi19 írta:Őszintén szólva fáradt vagyok most ahhoz, hogy végigolvassak itt mindent, de egy valami szerintem biztos.
Se Lippi, se Mourinho nem tudna olyan csapatot csinálni a Barcából, amellyel elégedett lennék.

Ha valakinek örülnék Frank esetleges leváltása után a kispadon, az csakis Scolari. Ő az, aki egy megfeleől szintet üt meg minden csapatával a játék képe és eredményesség terén is.
hát a portugálok ritka undorító módon játszottak a vb-n. "európa braziljai" gyakorlatilag lőtt akciógól nélkül jutottak el a bronzmeccsig
Maximálisan igy van :!: A holland-portugál meccs meg maga volt a foci szégyene. Náluk még az olaszok is szebben játxottak. Aztán ha neked az a szép foci, h Céronaldo csinál pár biciklicselt...te tudod :roll:
A másik meg: MINDEN CSAPATÁVAL Igen, eddig ott volt a brazil meg a portugál válogatott :roll: Klubbcsapat :?: :roll:
Ez egy fasság, h Murinnyo v. Lippi fédekező focit játxana a Barcával. Nem hülyék ők, kérem, hanem a világ legjobb edzői. A Barcával senki nem játxana bekkelős focit, de pl. az olasz válogatottol se várjunk látványos támadojátékot, bárki legyen is az edző...ez a kerettől függ.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.02.13. 17:38:11

lionelmessi19 írta:Őszintén szólva fáradt vagyok most ahhoz, hogy végigolvassak itt mindent, de egy valami szerintem biztos.
Se Lippi, se Mourinho nem tudna olyan csapatot csinálni a Barcából, amellyel elégedett lennék.

Ha valakinek örülnék Frank esetleges leváltása után a kispadon, az csakis Scolari. Ő az, aki egy megfeleől szintet üt meg minden csapatával a játék képe és eredményesség terén is.
hát a portugálok ritka undorító módon játszottak a vb-n. "európa braziljai" gyakorlatilag lőtt akciógól nélkül jutottak el a bronzmeccsig
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.13. 17:10:22

cruyff írta:
Azt honnan szedted, hogy Franky védő volt? Rijkaard középpályás volt. Védekező kp. :wink:
jól van én annyira nem kutattam frank életében :D de védő vagy védekező kp. moast nem mindeggy??(NEM)
cruyff
Entrenador del Barça

2008.02.13. 17:05:50

Messi-#19 írta:Nos, ha megnézitek a védelem a legjobb a ligában, hisz hajdanán Frank is védő volt. itt az a baj hogy a támadójátékosedző és frank nem tud harmóniában dolgozni , mégpedig ez gond(lásd támadójátékunk) szerelni mindenki tud a csapatban ami jó mert kapu előtt előnyös de összhang meg tatika nincs a támadók közt, pedig külön-külön mindenki klasszis játékos. én azt mondom maradjon Rijkaard( ezzel bizonyára sokan nemértenek velem 1-et) és új támadóedző üljön le.(pl.: Maradona :D) szóval nem kell más csak egy új támadóedző(legalábbis szerintem) :roll: :roll: nomeg a 2005-ös ronnie :twisted:
Azt honnan szedted, hogy Franky védő volt? Rijkaard középpályás volt. Védekező kp. :wink:
VISCA EL BARCA!
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.13. 16:58:36

Nos, ha megnézitek a védelem a legjobb a ligában, hisz hajdanán Frank is védő volt. itt az a baj hogy a támadójátékosedző és frank nem tud harmóniában dolgozni , mégpedig ez gond(lásd támadójátékunk) szerelni mindenki tud a csapatban ami jó mert kapu előtt előnyös de összhang meg tatika nincs a támadók közt, pedig külön-külön mindenki klasszis játékos. én azt mondom maradjon Rijkaard( ezzel bizonyára sokan nemértenek velem 1-et) és új támadóedző üljön le.(pl.: Maradona :D) szóval nem kell más csak egy új támadóedző(legalábbis szerintem) :roll: :roll: nomeg a 2005-ös ronnie :twisted:
Lezárt