2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
17e+ 3e. az veri sokba kerülLionel85 írta:Most nézem a Lionsportban lehet rendelni neves mezt is!!!
http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=15849
ebay.eu-t javaslom.bence-barca írta:AZt szeretném kérdezni, hogy Budapesten hol van olyan hely, ahol lehet neves mezeket szerezni? Mert csak egy szurkolói mezem van és már régóta szeretnék egy neves mezt. És milyen árban mozognak?
Nekem olyan kérésem lenne, hogy van egy hazai tavalyi mezem. Név nélküli. És szeretnék rá egy számot(2009) névre pedig valami oylasmit, hogy HEXACAMPEON. Erről is arra az emlékezetes esztendőre emlékezhetnék évek múlva isbence-barca írta:AZt szeretném kérdezni, hogy Budapesten hol van olyan hely, ahol lehet neves mezeket szerezni? Mert csak egy szurkolói mezem van és már régóta szeretnék egy neves mezt. És milyen árban mozognak?
ment válasz.köszi.haze71 írta:Tegnap írtam privit. Megkaptad?barca 1986 írta:14ért találtam a neten 2004-2005 évi hazai mezt vacsiúj
ti megvennétek annyiért? (nem eladni akarom aztán, hanem a véleméynetek érdekel)
Tegnap írtam privit. Megkaptad?barca 1986 írta:14ért találtam a neten 2004-2005 évi hazai mezt vacsiúj
ti megvennétek annyiért? (nem eladni akarom aztán, hanem a véleméynetek érdekel)
az egyik interjújában hallottam, hogy még minidg nagyon jó kapcsolatban vannak, és szinte naponta chatelnekgygerike írta:Én láttam 1 video felvételt nem régi sőt. Azon is mutatták a sípcs. védőjét és rá volt írva vmi Dinhoval kapcsolatba
Valóban nem kéne emiatt leoltani, de annyiban jogos, hogy Messi sípcsontvédőjének nem sok köze van a múlt, jelen és jövő mezeihez.Varatrix írta:...
Sorry, nem akartam "szétoltani" senkitVaratrix írta:
Jújj de cinikus itt valaki...
Én pl nem tudtam, hogy Messi sípcsontvédőjére rá van írva a neve.
Miért nem lehet ilyen dolgokat leírni anélkül, hogy szétoltanának.
Jújj de cinikus itt valaki...MR. TROMORT777 írta:Júj, Valdes kesztyűjére meg V.V., Cristiano Ronaldo csukájára CR9.Rewolution5 írta:nemtudom h észrevettétek-e, de Messi sípcsontvédőjére rá van írva h "LEO"
Biztos azért, hogy ne lopják el tőlük.
Júj, Valdes kesztyűjére meg V.V., Cristiano Ronaldo csukájára CR9.Rewolution5 írta:nemtudom h észrevettétek-e, de Messi sípcsontvédőjére rá van írva h "LEO"
Este írok pü-t. Nekem 1980-tól megvan az összes hazai (1 kivételével) és van, amilyikből több is van, de most fejből nem tudom, melyikből.barca 1986 írta:van:
- 1999-2000 hazai kamu
- 2008-2009 hazai nike
kéne:
- 1980-1989 hazai maradona miatt+ 1986 bek döntő után lettem barcás
- 1999-2000 hazai eredeti
- 2000 után bármelyik hazai:-)
- 2003-2004 elmenős
Érdekes megfigyelni ezen is, hogy a sportszergyártók hogy nyertek egyre nagyobb teret idővel.barca 1986 írta:http://www.classicfootballshirts.co.uk/ ... _info.html
Baromi jól néz ki... Nagyon jó. Simán el tudnám képzelni, ahogy ebben játszanak. Nekem kell egy ilyen mez.Enjoy írta:kép...
pedig ez kva jól néz kiEnjoy írta:Nekem is nagyon tetszene egy fekete mez.Messa írta:Egyébként én jövőre örülnék egy fekete idegenbeli meznek. Rég volt, vagy nem is tudom hogy volt-e fekete mezünk... Ugye a 2004/05-ös az kék-fekete volt.
Tudom korai erről beszélni, de szvsz egy fekete idegenbeli ütne. Szerintetek?
Szezon elején ílyet akartam venni:
Nagyon jól néz ki szvsz, de mégis csak kapus mez...
rajta a kupávalcsabooo írta:A mostani mezünknek a közepén(címer és a nike-jel közt) mi az az ábra ? ha jól tudom nem rég jelent meg rajta...
Nekem is nagyon tetszene egy fekete mez.Messa írta:Egyébként én jövőre örülnék egy fekete idegenbeli meznek. Rég volt, vagy nem is tudom hogy volt-e fekete mezünk... Ugye a 2004/05-ös az kék-fekete volt.
Tudom korai erről beszélni, de szvsz egy fekete idegenbeli ütne. Szerintetek?