Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Max 3 játékosnak megadja 1-1 értékét. Utána már csak a részletes jelentésben látod, ha szintet lép. Ha pedig a kockáknál besárgul az érték, akkor kimaxoltadBarcaman1993 írta:Srácok, az ifiakadémiánál az edző mindig ad infókat a játékosokról meccs után. Ha rámegyek a jelenlegi képességnél arra, hogy "mutasd", akkor ugye kiírja a szintjét. Pl. azt írja, hogy gyenge a szélsőjátéka és megfelelő lehet, akkor a szintlépésnél ugyanúgy kiírja nekem, hogy középszerű vagy esetleg addig kell majd várnom, míg az edző szól, hogy elérte a maximumot? Ezt szeretném tudni.
Ezt most h érted,kire gondolsz?rhynn írta:Hogy csinálszt 5. osztályban 80000 körüli TSI-t? Amikor a Svácji válogatottban is 200.000 körül jónak számítasz
Mit tud az a játékos?:)
Be is nyomtam őketCumbee írta:Én is egy kisebb kiárusítást tartok. Van védő, középpályás és csatár is. Ha valakit érdekel, nézzen be, jó áron tettem ki őket.
Csapatom: E.f.N.a.×FCB (95727)
szerk.: Ja és ma este 9 körül járnak le, szal last minute ajánlat.
Hogy csinálszt 5. osztályban 80000 körüli TSI-t? Amikor a Svácji válogatottban is 200.000 körül jónak számítaszbowlinggolyo írta:Erős védők áron alul eladóak!!!
Mindenki nézzen be:Bowlinggolyo Fc (1649584)
Nem semmi, világklasszis védők és 20-21 évesen.. szép..bowlinggolyo írta:Erős védők áron alul eladóak!!!
Mindenki nézzen be:Bowlinggolyo Fc (1649584)
Köszi, a megerősödésig 15 lesz, utána lejjebb viszem. Sok kell még, 6.05 az átlag, a fontosabb játékosaim meg 5 környékén vannak...MichaaBee írta: A 90% arra elég, hogy jól elrontsd a csapatod formáját.Szépen fokozatosan emelgesd arra a szintre, amit állandóan akarsz tartani. Én pl úgy szoktam, hogy 12% az alaperőnlét, de szezon első hetében 15%-ot edzek. Így nem lesz drasztikus formaesés, de az erőnlétek is javulnak valamelyest.
Mi kell pontosan? Lassan egy szezonja nyomom, 10-es az ifim, 8-as ét másikTunce3y írta:Sziasztok!!!
Valakinek van információja a szélsőjáték vagy széleken támadás edzésről?
Érdekelne minden információ!!!
Köszönöm előre is!!!
Üdv a világomban. Üdv, a Hattrick világában.Lionel85 írta:Csináltam egy csapatot, Lionel FC néven (1650070).
Új hattrickező vagyok, pár segítséget majd fogok kérni a jövőben.
Tudom, csak lusta vagyok és így egyszerűbb.MichaaBee írta:http://ht-box.ru/training.phpCumbee írta:Valaki nem tud esetleg linkelni egy táblázatot, az új edzés gyorsaságáról? Edzés váltáson gondolkodom és kellene valami támpont, hogy el tudjak kezdeni számolgatni, hogy most kezdjem el eladogatni a játékosaimat, vagy nyomjak beléjük még 1 szintet év végéig.
Off: az ilyen jellegű kérdésekre 2 perc alatt válaszolnak a HT-s fórumon.Ezt nem rossz szándékból mondom, csak arra célzok, hogy míg itt kb 3 linkelgető, válaszolgató ember van, addig ott 50-60 legalább.
http://ht-box.ru/training.phpCumbee írta:Valaki nem tud esetleg linkelni egy táblázatot, az új edzés gyorsaságáról? Edzés váltáson gondolkodom és kellene valami támpont, hogy el tudjak kezdeni számolgatni, hogy most kezdjem el eladogatni a játékosaimat, vagy nyomjak beléjük még 1 szintet év végéig.
Hát igen.. Alapból rosszul kezdtél neki.fanbarca írta:Dove CityCumbee írta:Mi a csapatod neve?fanbarca írta:MIt tudjak tenni? Eddig 5 meccsből ötöt buktam. A gólarányom 0-25, siralmas. Mit tehetek?