Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végülis igaz. De Abidal is pihenhetne, tehát Fontás játszhatna ott. Busquets am is elég tanárian tolja, tőle is tanulhatna és egyébként sem kell félteni a kölkötAlberto10 írta:Mindenki Fontást emlegeti, de nyilvánvaló volt, hogy ő nem játszik hiszen ballábas. És aki még bevethető állapotban van: Abidal, Milito mind ballábasak. Tehát vagy Bartra kezdőbe jelölése volt várható vagy vki visszatolása a védősorba. Utóbbi mellett döntött Pep.Tocy írta:A Kazany ellen már volt Sergi khv és Masch középpályán, sztem most is ez leszDe én Fontást mindenképp kezdettem volna...
És nem véletlenül, hiszen, ahogy Cruyff mester is mondta, kiélezett meccsen nem éri meg fiatal védőkre nagy nyomást tenni, hiszen, ha nem bírják és esetleg hibáznak, közellenséggé is válhatnak, és a karrierjüket törhetik ketté. Szóval szép lassan, először csereként, majd tét nélküli meccseken kezdőként kell építgetni a jövő csapatát.
Mindenki Fontást emlegeti, de nyilvánvaló volt, hogy ő nem játszik hiszen ballábas. És aki még bevethető állapotban van: Abidal, Milito mind ballábasak. Tehát vagy Bartra kezdőbe jelölése volt várható vagy vki visszatolása a védősorba. Utóbbi mellett döntött Pep.Tocy írta:A Kazany ellen már volt Sergi khv és Masch középpályán, sztem most is ez leszDe én Fontást mindenképp kezdettem volna...
A Kazany ellen már volt Sergi khv és Masch középpályán, sztem most is ez leszAndris írta:Szerintem inkább Masch lesz hátul, mint Sergi, aztán lehet hogy tévedek majd.
Akkor Bojan?szajko írta:Lehet,hogy egyik se.Andris írta:Szerintem inkább Masch lesz hátul, mint Sergi, aztán lehet hogy tévedek majd.
Lehet,hogy egyik se.Andris írta:Szerintem inkább Masch lesz hátul, mint Sergi, aztán lehet hogy tévedek majd.
Gólarány rekordra törünksjd írta:Ennyire bízunk a fiatalokban?soadroli írta:Valdés; Alves, Abidal, Busquets, Maxwell; Xavi, Mascherano, Iniesta; Pedro, Bojan y Villa![]()
Még ha Fontás rúg is egy öngólt, nem mind1, hogy 5-0ra vagy 5-1re nyerünk?
Ennyire bízunk a fiatalokban?soadroli írta:Valdés; Alves, Abidal, Busquets, Maxwell; Xavi, Mascherano, Iniesta; Pedro, Bojan y Villa
Ezt honnan?soadroli írta:Valdés; Alves, Abidal, Busquets, Maxwell; Xavi, Mascherano, Iniesta; Pedro, Bojan y Villa
Barta Zsolt a Barátok köztből?Riadtribizli írta:A SPORT és a MARCA keződje:
Valdes - Alves,Barta,Abidal,Maxwell,-Xavi,Busquets,Iniesta-Pedro,Messi,Villa...
Tegyetek igazságot... Kinek van igaza...
Lehet, hogy Abidal is képes megbízható teljesítményt nyújtani, viszont az teljesen igaz, h egy Levante ellen siman jatszhatnanak a fiatalok, had szokják az elsőosztályt, Abidal meg gond nélkül csücsülhetne a padon, nem hiszem, hogy megsértődne... ( vagyakár balbekk-ként játszhatna is).gergo9 írta:Év elején volt egy vagy két hibája kphv-ként azóta nem hozza több hibával azt a posztot mint Piqué vagy Puyol.Lionel85 írta:Összeszorul a gyomrom, amikor Abidal nevét meglátom középhátvédként! Egy Levante ellen igazán megengedhetnénk magunknak, hogy két fiatallal álljunk ki, esetleg Militóval is kezdhetnénk, de nem játszaná végig a 90 percet. Nem látom értelmét annak, hogy egy olyan játékost szerepeltessünk középen, akinek semmi affinitása nincs a középhátvéd poszthoz.
Abidal tökéletes megoldás középen is.
Persze, megoldható a játéka, január 3. után, de a meccsa 2-án lesz.Barca+ írta:Bocsi csak ahogy én is tudtam és már más is említette 3.-tól lehet nevezni akkor végülis megoldható lenne Afellay játéka nem?
lehet, hogy csak én vagyok túl... de nem tom! :s
segítenétek?
Köszi
Év elején volt egy vagy két hibája kphv-ként azóta nem hozza több hibával azt a posztot mint Piqué vagy Puyol.Lionel85 írta:Összeszorul a gyomrom, amikor Abidal nevét meglátom középhátvédként! Egy Levante ellen igazán megengedhetnénk magunknak, hogy két fiatallal álljunk ki, esetleg Militóval is kezdhetnénk, de nem játszaná végig a 90 percet. Nem látom értelmét annak, hogy egy olyan játékost szerepeltessünk középen, akinek semmi affinitása nincs a középhátvéd poszthoz.
Kezdem én:Riadtribizli írta:A SPORT és a MARCA keződje:
Valdes - Alves,Barta,Abidal,Maxwell,-Xavi,Busquets,Iniesta-Pedro,Messi,Villa...
Tegyetek igazságot... Kinek van igaza...
Ja, oké köszi!sjd írta:Pep is betenné, de csak 3-ától lehet neveznibence-barca írta:Amúgy Afellay játszhat a hétvégén? Csak mert meglep, h senki nem rakta a kezdőbe. Én beraknám!
Pep is betenné, de csak 3-ától lehet neveznibence-barca írta:Amúgy Afellay játszhat a hétvégén? Csak mert meglep, h senki nem rakta a kezdőbe. Én beraknám!