Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.08. 18:59:01

Miért minek néz ki?
amit EDDIG mutat, az alapján akár az új desailly is lehet.

persze lehet belőle egy vanczák vili is, ahogy thiagoból vagy neymarból is lehet tucatsz.r 3-5 év múlva.

nyilván túlzás valamilyen szinten az, amit kapott a clasicó után, de attól félek, világklasszis khv lesz. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.08. 17:47:06

Capon írta:Na Rosell megunta az álló vizet és beleköpött egyet?
Szerintem a volt cuki hajas babára Ramosra gondolt.
Nem hiszem, egy Sergio van már nálunk is, szerintem Pepét vagy Marcelót szemelte ki.

A Marcán már ki is írtak egy szavazást, hogy kire gondolhatott Rosell. :lol:
Egyelőre 1. Özil, 2. Casillas, 3. Ramos.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.08. 17:09:19

Capon írta:Na Rosell megunta az álló vizet és beleköpött egyet?
Nem sok játékosuk van, akinek hasznát vennénk, de ő közéjük tartozik.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Capon
Llegenda del Barça

2013.02.08. 17:02:14

Na Rosell megunta az álló vizet és beleköpött egyet?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.08. 16:17:49

shutterisland írta:ha varane tényleg akkora kaliber lesz, aminek kinéz, szívesen elnézném puyol utódjaként. :)
Miért minek néz ki? Ahogy VEB írta ezzel a nagy felhajtással, csak a játékos életét nehezítik meg. Az igaz, hogy hatalmas tehetség a srác, de ennyi nem több ennél. Játsszon, fejlődjön, tapasztaljon. Ha hosszútávon tudja ezt hozni vagy ehhez hasonlót akkor lesz értelme hasonlítani és egyáltalán top listákra rakni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.08. 16:09:34

shutterisland írta:ha varane tényleg akkora kaliber lesz, aminek kinéz, szívesen elnézném puyol utódjaként. :)
2-3 évig, szezononként 50 meccsen képes lesz jól teljesíteni, lehet róla beszélni.

sztem rosszul csinálják h istenítik, mert lefutotta 1x messit, csak pakolják rá a terhet ész nélkül.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.08. 15:55:21

ha varane tényleg akkora kaliber lesz, aminek kinéz, szívesen elnézném puyol utódjaként. :)
miihii
KHAL

2013.02.08. 15:40:26

Barcaman1993 írta:"Van egy játékos a Madridban aki tetszik nekem, és örülnék, ha a Barcában játszana, de nem mondom meg ki az, mert abból cirkusz lenne." - jelentette ki Rosell a Punto Radio műsorában.

Casillas, esetleg Ramos? :D Úgy se lesz ebből semmi, de azért érdekességnek tökéletes.
Lehet, h csak azért mondta, h ráharapjon a média és ezzel foglalkozzon, tehát levegye a terhet a játékosokról :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.08. 15:29:36

"Van egy játékos a Madridban aki tetszik nekem, és örülnék, ha a Barcában játszana, de nem mondom meg ki az, mert abból cirkusz lenne." - jelentette ki Rosell a Punto Radio műsorában.

Casillas, esetleg Ramos? :D Úgy se lesz ebből semmi, de azért érdekességnek tökéletes.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.08. 15:27:32

Az El Confidencial szerint a tavalyi átigazolási szezon során a Málaga vezetősége kétszer is felajánlotta Iscót és Cazorlát a Real Madridnak. Az andalúziai klubnak pénzre volt szüksége pénzre, ezért 35 millió euróért megvált volna a két játékostól, azonban Mourinho nem engedélyezte a transzfert, helyettük inkább Modricot igazolta le a Királyi Gárda.

Ha ez igaz, akkor nem értem miért Modricot vették meg, miközben amennyibe a horvát fájt, jött volna két spanyol válogatott rendkívül tehetséges playa. Azért egy Ronaldo-Isco-Cazorla támadóhármas, előtte egy Benzemával azért ütött volna...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
RELOAD
Barça B

2013.02.08. 09:04:17

Tök mindegy ki a bíró. Egy ideje engedik a Madridnak a keményebb játékot ellenünk. És ők élnek is vele rendre. Az elmúlt kupameccs remek példa. Míg Pique az első szerencsétlen becsúszásért megkapja a sárgát addig a túl oldalt 4-5 durva szabálytalanság után jár, vagy még akkor sem. Ez azért elég frusztráló szurkolóként is, hát még milyen érzés lehet a pályán. Nem azt mondom, hogy kislány focit kell játszani, de ideje lenne határozottabb szellemben vezetni kedves sporik. Nem pályára való a taposás, pofozkodás, lerántás.
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.08. 08:57:14

Mihu írta:
ab1daL írta:A február 26-án rendezendő Barca-Real kupa elődöntő visszavágóját Undiano Mallenco fogja vezetni! (ő vezette a kupa döntőt is a két csapat között...)
De jó, hogy ezen a meccsen már lesz Pepe, Marcelo és Ramos is... :?
Ezért (is) illet volna megverni egy tartalékos Realt, nem pedig megint betojva a pályára lépni. Sokkal nehezebb dolgunk lesz itthon, egy szerencsénk van, h muszáj gólt lőniük, mondjuk ezt általában megteszik az első 20 percben, amikor nyomozzuk a labdát. Nem kérdés, ütni kell őket, mindegy, ki a bíró, ha engedi az alattomosságot, akkor fel kell venni a kesztyűt és odaverni nekik, h fájjon.
mess2009
Director del Fútbol

2013.02.08. 08:34:00

shutterisland írta:EZEKET a meccseket fújta nekünk mallenco.
hát felemás, ha a clasicókat lessük, mert van közte 6-2-es győzelem is, de az elvesztett király kupa döntőjét és a tavalyi bajnokavató klasszikust is ő fújta.
megérne egy "misét" egyszer átgondolni hogyan is foglalkozunk mi a bírókkal? mert ugye: ha hibátlanok, akkor nincs szerepük a meccs érdemére, de az lehetetlen, tehát a bírók nagy valószínűséggel álltalában befolyással bírnak és meg is teszik. milyen "típus" esetek lehetnek? hazai pálya! egyrészt a közönség pressziója, másrészt a tudat, hogy nem szabad engednie!! e kettő eredője lesz a viselkedése. a kondíciója: képes e jól lekövetni az iramot?(ott áll e egyálltalán ahonnan legjobban láthatná?) a szakértelme és/vagy a reakció ideje? (tudja e? és képes e időben jól reagálni?) van e elfogultság benne?(egyáltalán létezik ilyesmi?) pl.egy helyszín, egy csapat egy(vagy több)játékossal szemben? és végül mennyire erős egyéniség? képes e uralni az adott zűrös szituációkat, vagy csak sodródik az eseményekkel? szóval nem mindegy ki (kik) a bírók, de az is biztos, hogy a játékosok maguk is torzíthatják ( befolyásolhatják)gyakorta a bírói magatartást!! (a reklamálások, gesztikulálások, netán a kritizálás, vagy éppen az ismétlődő szándékosság) elég, ha csak a magunk portájáról, Pique legutóbbi esetét vesszük...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.08. 02:12:01

EZEKET a meccseket fújta nekünk mallenco.
hát felemás, ha a clasicókat lessük, mert van közte 6-2-es győzelem is, de az elvesztett király kupa döntőjét és a tavalyi bajnokavató klasszikust is ő fújta.
Rinku
Director del Fútbol

2013.02.08. 00:25:14

ab1daL írta:A február 26-án rendezendő Barca-Real kupa elődöntő visszavágóját Undiano Mallenco fogja vezetni! (ő vezette a kupa döntőt is a két csapat között...)
Ennek a vak baromnak ideje lenne már, hogy végleg a folyóba hajítsa a sípot, mert amit el lehet cseszni, azt el is cseszi, egy gyáva alak, aki nem bírja fogni a meccset, a bírói munkára teljességgel alkalmatlan, nincs olyan meccs, ami ne lenne visszhangos utána, szégyellje magát a Spanyol Szövetség, hogy ilyent tehetségtelen fafejeket alkalmaznak... Remélem megnyerjük a meccset, tovább kell jutnunk.
Football, bloody hell. /SAF/
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.08. 00:14:43

De jó, hogy ezen a meccsen már lesz Pepe, Marcelo és Ramos is... :?
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.08. 00:05:10

A február 26-án rendezendő Barca-Real kupa elődöntő visszavágóját Undiano Mallenco fogja vezetni! (ő vezette a kupa döntőt is a két csapat között...)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.05. 13:30:24

ronaldo szülinapján mindig eszembe jut, hogy messi milyen fiatal még :lol:
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.05. 09:37:31

jelwaz írta:Gyááááá, tudtam! :D Ugye van a az hír, hogy egy csomó manipulált meccs volt, ebből 2 a BL-ben. A nyomozók nem nevezték nevén a mérkőzéseket, annyit elárultak, hogy az egyiket Angliában játszották. Kapásból Chelsea-Barca (Övrebrö vagy hogy hívják féle), fb üzenőfal tele van vele :D Nem vitás, hogy bűn rossz fújás volt, felénk lejtett a pálya (de természetesen madridéknál Abidal pirosa jogos, mert telepatikusan szugerálta Anelkát, hogy rúgja fel magát, illetve meccs előtt a kapufák alá pénzt ástunk).

Kiválóan szemlélteti a hófehérkék frusztráltságát, hogy kapásból pattannak és velünk foglalkoznak. Persze, nagyon szomorú lennék, ha bebizonyosodna, na de ott se az igazságérzetről van szó, mert akkor szépen bevonulnának a múzeumukba és kipakolnák a felét. Vagy eladnák a bolhapiacon, úgyis ócska és kopott a készlet jelentős része.

Azért ezt a fajta vádaskodást legalább nyilvánosan nem kellene művelni, amíg be nem bizonyosodik, főleg nem az ugyanazon évi 2-6 után :D
Érdekes, nekem viszonylag sok Realos ismerősöm van, de nem hányják tele az fb-t, mondjuk ők már inkább a 30-as korosztály és nem CR óta szurkolnak a Madridnak. Engem egyébként kifejezetten spanol a szenvedés és nyűglődés, amivel magyarázzák egyesek, amit amúgy nem lehet.

Életem legkeményebb meccse volt, sosem felejtem el, szerintem Övrebö belehajszolta magát a hülyeségbe, semmi több.

Apropó, isten éltesse a Világlegjobbját! 8)
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.02.05. 00:14:22

Gyááááá, tudtam! :D Ugye van a az hír, hogy egy csomó manipulált meccs volt, ebből 2 a BL-ben. A nyomozók nem nevezték nevén a mérkőzéseket, annyit elárultak, hogy az egyiket Angliában játszották. Kapásból Chelsea-Barca (Övrebrö vagy hogy hívják féle), fb üzenőfal tele van vele :D Nem vitás, hogy bűn rossz fújás volt, felénk lejtett a pálya (de természetesen madridéknál Abidal pirosa jogos, mert telepatikusan szugerálta Anelkát, hogy rúgja fel magát, illetve meccs előtt a kapufák alá pénzt ástunk).

Kiválóan szemlélteti a hófehérkék frusztráltságát, hogy kapásból pattannak és velünk foglalkoznak. Persze, nagyon szomorú lennék, ha bebizonyosodna, na de ott se az igazságérzetről van szó, mert akkor szépen bevonulnának a múzeumukba és kipakolnák a felét. Vagy eladnák a bolhapiacon, úgyis ócska és kopott a készlet jelentős része.

Azért ezt a fajta vádaskodást legalább nyilvánosan nem kellene művelni, amíg be nem bizonyosodik, főleg nem az ugyanazon évi 2-6 után :D
ferninho
Madridista

2013.02.04. 18:42:53

azért az milyen irónikus az élet. ellenünk egy olyan szögletből egyenlítettek, ami nem is volt az, és nem mellesleg Roncika "harcolta ki".
most te itt Varane góljára gondolsz, ami nem hogy szöglet, de még nem is szabad után lett???...
Vakmacska írta: Most meg hétvégén egy olyan szögletből fejelt öngólt Roncika, ami szerintük nem is volt az, merthogy előtte les volt.
köze nem volt a leshez, ez tisztán látszott, attól mert mutogatott már nem is tudom ki hogy ez biza nem volt les...mintha nem ezt csinálná mindenki, amikor nagyon határeset...

korrekt hsz volt, összefüggések rendesen befigyeltek.
madridista
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.04. 18:21:51

Vakmacska írta: Most meg hétvégén egy olyan szögletből fejelt öngólt Roncika, ami szerintük nem is volt az, merthogy előtte les volt.
Azt elárulhatnád, hogy ki szerint volt les? vagy 10x megismételték és tizedszer is Arbeloa lába a vonalon volt, míg a csatáré nem. Nem tudom mi volt ebben a les?
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.02.04. 18:06:02

azért az milyen irónikus az élet. ellenünk egy olyan szögletből egyenlítettek, ami nem is volt az, és nem mellesleg Roncika "harcolta ki".
Most meg hétvégén egy olyan szögletből fejelt öngólt Roncika, ami szerintük nem is volt az, merthogy előtte les volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.04. 17:31:11

torotam írta:
Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek. :D
Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra? :D
A baj az, hogy nehéz dolgod lesz, mert ha kiállsz a csapatod mellett, azonnal megköveznek, ha pedig objektív próbálsz maradni, akkor álszentnek leszel kikiáltva. Nehéz ügy ez...
épp ezért kell kerülni a focit. én is csak a társaság meg a filmklub miatt járok át. a real vs. barca topicot, kb 3 hsz után otthagytam, semmi értelme küzdeni velük.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2013.02.04. 17:22:41

Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek. :D
Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra? :D
A baj az, hogy nehéz dolgod lesz, mert ha kiállsz a csapatod mellett, azonnal megköveznek, ha pedig objektív próbálsz maradni, akkor álszentnek leszel kikiáltva. Nehéz ügy ez...
Visca el BARCA!
Válasz küldése