Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
socio66

2010.09.30. 13:35:05

ytiner írta:De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással ..
hát ezért tartunk ott,ahol.. :lol:
barca2010
Jugador d'estrella

2010.09.30. 13:29:31

ytiner írta:
barcatom írta:ytiner elég nagy vak vagy , dani alves igenis nagyon jó a posztján! föleg földön!
Te figyu tom, az lehet, de nem ez az első [auto_cenzúra] meccse! A gólban elévülhetetlen része volt Valdes-el együtt! Kb 20 éve vagyok Barca fan és a tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítmény magasan a legrosszabb volt az utóbbi évekhez képest! Így én is örülök az 1 pontnak! De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással van némi rálátásom, ez az én véleményem, ha nem megy neki, pihentesse! Lehet, hogy az kellene neki! Nagyon hiányzik a csapatból még 1 klasszis csatár! Nézd meg tavaly Henry, Ibra, Bojan stb...... És ma? Villa!
Azért, mert foglalkozol vele, az nem jelenti azt, hogy értesz is hozzá!
Magyarországon nagyon sokan foglalkoznak vele, és hol is tartunk!?
Lehet, hogy azért, mert nem értenek hozzá, csak a lóvét veszik ki belőle, de ebbe ne menjünk bele! Szerintem nem Alvessel kellene foglalkozni, hanem Bojannal, aki tényleg a béka segge alatt van!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
ytiner
Barça C

2010.09.30. 12:56:23

barcatom írta:ytiner elég nagy vak vagy , dani alves igenis nagyon jó a posztján! föleg földön!
Te figyu tom, az lehet, de nem ez az első [auto_cenzúra] meccse! A gólban elévülhetetlen része volt Valdes-el együtt! Kb 20 éve vagyok Barca fan és a tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítmény magasan a legrosszabb volt az utóbbi évekhez képest! Így én is örülök az 1 pontnak! De mivel 15 éve üzletszerűen foglalkozom a labdarúgással van némi rálátásom, ez az én véleményem, ha nem megy neki, pihentesse! Lehet, hogy az kellene neki! Nagyon hiányzik a csapatból még 1 klasszis csatár! Nézd meg tavaly Henry, Ibra, Bojan stb...... És ma? Villa!
szbalint88
Jugador del Barça

2010.09.30. 12:47:24

ytiner írta:Ja és akkor akik idáig szídták az Ibrát, azokkal mi van????? Ha lett volna 1 Ibra a pályán tuti nyerünk! Ez pont az ő meccse lett volna 6 ruszki védővel a nyakán lőtt volna gólt!
persze, mint az Inter ellen. Ott is látszott hogyan "él" 6 védővel a nyakán.
barcatom
Jugador del Barça

2010.09.30. 12:40:46

ytiner elég nagy vak vagy , dani alves igenis nagyon jó a posztján! föleg földön!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
ytiner
Barça C

2010.09.30. 12:33:32

Ja és akkor akik idáig szídták az Ibrát, azokkal mi van????? Ha lett volna 1 Ibra a pályán tuti nyerünk! Ez pont az ő meccse lett volna 6 ruszki védővel a nyakán lőtt volna gólt!
katalunya
Jugador d'estrella

2010.09.30. 12:30:44

ytiner írta:Skacok, csak én veszem észre vagy más is, hogy ez a Daniel Alves nem Barca szintű játékos! Nem ide való! Amikor megvettük, volt jó meccse, de az elmúlt! A tegnapi produkciója, pedig pocsék volt!
ez azért erős :)
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
ytiner
Barça C

2010.09.30. 12:30:36

barca2010 írta:
ytiner írta:Skacok, csak én veszem észre vagy más is, hogy ez a Daniel Alves nem Barca szintű játékos! Nem ide való! Amikor megvettük, volt jó meccse, de az elmúlt! A tegnapi produkciója, pedig pocsék volt!
És ki lenne jó oda? A Csizmadia a fradiból? Ekkora hülyeséget, már ne is haragudj!
Nem haragszom de pl 1 Maicon 1000 x jobb nála! Lehet, hogy nem az ő dolga a lövöldözés meg a támadás, de akkor meg mi a francnak erölteti! Persze a tegnapi meccsből nem lehet kiindulni, mert egy ANTI focit játszó csapat ellen a legnehezebb játszani!
cselszi
Barça C

2010.09.30. 12:17:49

kíváncsi leszek a vasárnapi derbire,én három gólos különbséget várok :D szerintem hozható.
cselszi
Barça C

2010.09.30. 12:04:21

a helyzet az hogy Alves hátvéd úgyhogy nem az ő dolga lenne a lövöldözés,erre megvannak a klasszis játékosaink nemde? :wink:
Biggie.Smalls
Barça B

2010.09.30. 11:12:34

Uristen.....dani alves...nem barca szint....:Dkíváncsi vok szted ki lenne akkor jo erre a posztra...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
sadudetam
Barça B

2010.09.30. 11:05:08

Szerintem csak Te.
Forever Barca!!!
Légvédelmi taposóakna
Barça C

2010.09.30. 10:47:24

No comment... :shock:
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak...!
barca2010
Jugador d'estrella

2010.09.30. 10:02:56

És ki lenne jó oda? A Csizmadia a fradiból? Ekkora hülyeséget, már ne is haragudj!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.30. 09:31:46

Nem csak te veszed észre, én is. Sőt, Messi sem Barça-szintű... -.-
Kép
Kép
Kép
ytiner
Barça C

2010.09.30. 09:28:29

Skacok, csak én veszem észre vagy más is, hogy ez a Daniel Alves nem Barca szintű játékos! Nem ide való! Amikor megvettük, volt jó meccse, de az elmúlt! A tegnapi produkciója, pedig pocsék volt!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.30. 09:22:20

A Barcelonának a sok aprópasszos, kényszerítős játéka a sajátja. Ezzel próbálnak betörni a 16-oson belülre és ott vagy lőni, vagy tizenegyest kiharcolni. Általában az előbbi szokott megvalósulni, sokszor góllal. Ez az alapfilozófiája a csapatnak, tehát mindig arra törekednek, hogy bevigyék a 16-oson belülre a labdát.

Az átlövés pedig egy másik taktika, erre viszont tényleg Pepnek kell megtanítania a fiúkat, hogy időjárástól függően változtasson a mentalitáson. Ilyenkor tényleg jobbak az átlövések, vagy azok a lapos lövések, amik a vizes füvön csúszva csapják be adott esetben a kapust. De ez sem teljesen egyértelmű, mert lehet kisebb-nagyobb tócsa, ahol lassulhat a labda, vagy irányt vált.
Kép
Kép
Kép
Skeraj
Jugador del Barça

2010.09.30. 09:09:02

Most nem azért de ti még nem gondoltatok arra h nem tudunk távolról löni! Lehet h ezért sokan megfogtok kövezni de akkor is meg persze lehet mondani h bezzeg Ini a chelsea ellen meg Xavi 7végén!Na de akkor kell minimum 10-15 lövés mire Xavi eltalálja a kaput a Pana ellen is hányszor mellé lött és nem 35 ről hanem 20-25 ről! Iniestának mien lövése volt tegnap "majdnem" bedobás lett belöle.Számomra a világ két legjobb irányitoja de tölük ne várjunk átlövéseket mert az nem ő "szakterületük!

Bocs ha hosszú lett!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Manheim István
Barça B

2010.09.30. 08:33:35

Pep elégedett volt....???Igaz Ő az edző nyilván jobban ért hozzá,de én egyáltalán nem örültem ahogy teljesítettek a fiúk.
Valóban egy kellemetlen igen felkészült csapat ellen kellett játszanunk,de......nagyon sok volt a hiba..ami nekem szembetűnő volt hogy fejben teljesen zoknik voltak ezt mutatja a sok kihagyott helyzet és az igen sok( tőlünk nem megszokott) rossz átadás.
Igazán kiemelni senkit nem tudok nagyjából alul teljesített mindenki saját magához képest.
Tovább kell lépni és megoldani hogy a játékosok fejben és fizikálisan(mert hogy nagyon lassan is játszottunk) top-on legyenek.
Még egy szembetűnő dolog volt hogy védekező csapat ellen egy vizes talajon alig volt átlövés ,amik voltak másodosztályba se megy el.
Én bízom a csapatban.

Visca el barca mindörökké
cselszi
Barça C

2010.09.30. 07:55:54

képtelenek voltunk megoldani a helyzeteket,a büntető is óriási mák volt hogy bement :shock: botladozunk sajna.hála istennek a Real sem sziporkázik :wink:
Léfe
Entrenador del Barça

2010.09.30. 00:11:34

Bár voltak gondok, pl. a széleket nemigen használtuk, vagy amikor lehetett volna gyors kontrát vezetni akkor sem gyorsultunk fel. De oktatás volt és egyetlen helyzetük volt Martins fejese, nekünk meg igy is 5-6. Javitani kell a helyzetek kihasználásán. Mascheránó végre tetszett Villa és Pedró halványabbak voltak. Hiányoltam a távoli lövéseket. A lényeg, hogy
1 ponttal több van, de még jobb hogy nekik kettővel kevesebb. Talán nem voltunk eléggé frissek, tényleg sok a meccs.
Fecó
Andris
Adminisztrátor

2010.09.29. 22:32:34

Most nem értek egyet Guardiolával, szerintem közel sem tettek meg mindent a fiúk, semmi extra hajrá vagy bármi ilyen nem volt. Egyszerűen nem akartuk annyira megnyerni. Amúgy egyet is értek, a körülmények miatt ez volt a legnehezebb bl meccsünk a csoportkörben, meg amúgy sem rossz az x most.

Csak egyszerűen nem éreztem közel se h maxot hoznának, de nem vetném a szemükre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.29. 22:13:12

socio66 írta:éreztem hogy két pontot otthagyunk,egyszerűen nem mentek be a helyzetek,de a többivel nekem nem volt gondom.
Mascherano egészen jól mozgott,szépen kiosztogatta a labdákat hátulról,védekezésben meg kellően határozott volt. mondjuk egy ilyen meccsen nem vesszük észre annyira,de egy terminátorcsapat ellen jól fog jönni az a stabilitás,amit ő ad.
de ha már őt dicsérem,akkor Busquets-et is meg lehet említeni,nagyon jó meccset játszott,eddig hiba nélkül hozza az évet,mindenképpen érettebb lett a játéka az eddigiekhez képest,szóval pacsi neki is.
Szerintem is jó volt Javier, de azt viszont kicsit túlzónak érzem, hogy egyszerre legyen a pályán Busquets-cel. Nem hiszem, hogy két védekező ember kell ebbe a csapatba, tulajdonképpen Busquets feladatát végezte el Mascherano, mert tőle szoktuk látni idén azt, hogy sokszor a középhátvédekkel van egyvonalban.
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.09.29. 22:10:45

MG írta:
Fernando írta:Olvassatok már vissza, azt se tudjátok mikor van a meccs... volt... bravo.

Rubin Kazany vs. FC Barcelona 1-1 (1-0)
nem értem.miért kellene folyamatosan a a fórumot bújni?vagy az már nem is szeretheti a barcat aki nem nézi meg napjában 15-ször a fórumot?nem kötekedés képp írtam ezt,csak kicsit úgy jön le,h mindenki tiszta hülye aki nem fórumozik...
Nemtudom ki mennyire hülye, általában ha bedobok egy témát vagy kérdést akkor legalább az utolsó 5 hsz-t elolvasom, nem is nagy erőfeszítés, talán még a monitorodba is belefér gördítés nélkül, de ha nem akkor elnézést. Lehet, hogy én csinálom rosszul, de valahogyan mégsem engem cikiznek, ha 2,5 órával a meccs után megkérdezed mi adja.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
socio66

2010.09.29. 22:06:54

éreztem hogy két pontot otthagyunk,egyszerűen nem mentek be a helyzetek,de a többivel nekem nem volt gondom.
Mascherano egészen jól mozgott,szépen kiosztogatta a labdákat hátulról,védekezésben meg kellően határozott volt. mondjuk egy ilyen meccsen nem vesszük észre annyira,de egy terminátorcsapat ellen jól fog jönni az a stabilitás,amit ő ad.
de ha már őt dicsérem,akkor Busquets-et is meg lehet említeni,nagyon jó meccset játszott,eddig hiba nélkül hozza az évet,mindenképpen érettebb lett a játéka az eddigiekhez képest,szóval pacsi neki is.
Válasz küldése