Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly meg majdnem elment rajta a bajnokság. Igazat adnék, de nagyon sok és nehéz meccs jön. Nehéz mindig, de ezért van ilyen keretünk meg ennyi emberünk, hogy legyenek forgatva.BarcafanTomee írta:Miért ne működne? 2015 tavaszán is végig a gála kezdő játszott. Meg Pep se nagyon rotált. Túl van tolva nagyon ez a pihentetés dolog szerintem.Bob_Marley írta:Csodálkoznék ha ez működne.Malaga ellen is már várok cseréléseket.
Miért ne működne? 2015 tavaszán is végig a gála kezdő játszott. Meg Pep se nagyon rotált. Túl van tolva nagyon ez a pihentetés dolog szerintem.Bob_Marley írta:Csodálkoznék ha ez működne.Malaga ellen is már várok cseréléseket.
Csodálkoznék ha ez működne.Messias2 írta:Komoly kezdő.
Így kéne végignyomni egész áprilist szerintem.
Szerintem Robi lesz a jobbos.S.Agüero írta:Mondtam, valószínűleg Rakitic futkorászik a jobboson majd.
ha masch jól van, játsszon ő vkp-t. mögötte piqué umtiti, előtte ini meg gomes v rakitic. ha meg 3-4-3 ban toljuk.. az teljesen más tészta.Nero. írta:Ha esetleg úgy alakulna hogy elmegyünk kettővel Gomest mindenképp be kell rakni Busquets pozíciójába, a Malaga ellen pedig már ott kell kezdenie hogy gyakoroljon a Juve ellen.
Sevilla ide vagy oda, ha X vagy vendég buktunk a bajnokságot.
Rafinha a középpálya bal oldalán játszott Ini szerepkörében inkább szerintem, Gomes jobbszélső volt, bár általában csak a fellőtt lasztikat fejelte le, Busi középen, Rakitic még a középpálya jobb oldalán, SR és Alba meg a szélső hátvédek voltak. Az sima 4-3-3 volt már az elejétől, itt meg is nézheted ha gondolod, events résznél látszik a hőtérkép.S.Agüero írta:Vasárnap is 3-4-3 volt, ha jól láttam.Legalábbis Rafinha a sérüléséig Messi pozíciójában játszott, Gomes pedig a jobboson, de majd Palesz jön egy hőtérképpel.
Nekem is annak tűnt de a Granada nem a Sevilla.Rafhina megsérült...Igazából lassan kezdünk kifogyni a jobbos játékosokból.S.Agüero írta:Vasárnap is 3-4-3 volt, ha jól láttam.Feast4 írta:Nem tudom.Szerintem most nem fogunk variálni.Szokásos kezdő 4-3-3.Legalábbis Rafinha a sérüléséig Messi pozíciójában játszott, Gomes pedig a jobboson, de majd Palesz jön egy hőtérképpel.
Vasárnap is 3-4-3 volt, ha jól láttam.Feast4 írta:Nem tudom.Szerintem most nem fogunk variálni.Szokásos kezdő 4-3-3.S.Agüero írta:Jó meccset várok, szerintem 3-4-3 lesz Rakitic-csel vagy Pacóval a jobboson.
Nem tudom.Szerintem most nem fogunk variálni.Szokásos kezdő 4-3-3.S.Agüero írta:Jó meccset várok, szerintem 3-4-3 lesz Rakitic-csel vagy Pacóval a jobboson.