Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyelőre nem is kaptunk ki másodosztályú csapattólsjd írta:Kicsit túlreagáltam, amit akartam mondani, h nem attól lesz kiélezett versenyfutás, h másodosztályú csapatoktól sz.opunk, hanem ha mind2 csapat megteszi eztmiihii írta: Tejóisten,ennyire ne drámázzunk már ettől a hétvégi zakótól!
Annyira nagy pofon volt,h már ezt a két fordulót sem tudjuk visszakövetni?
Nincs kiélezett versenyfutás?1 pont előnye van a reálnak.
A reál veri a csapatokat?Jaja,az első körben is úgy agyonvágta 0:0ra a Mallorcát,h majd bokán csináltam magam ijedtemben![]()
Tökömért kell már agonizálni ennyire...(Nem csak sjd-nek címezve)
Kicsit túlreagáltam, amit akartam mondani, h nem attól lesz kiélezett versenyfutás, h másodosztályú csapatoktól sz.opunk, hanem ha mind2 csapat megteszi eztmiihii írta: Tejóisten,ennyire ne drámázzunk már ettől a hétvégi zakótól!
Annyira nagy pofon volt,h már ezt a két fordulót sem tudjuk visszakövetni?
Nincs kiélezett versenyfutás?1 pont előnye van a reálnak.
A reál veri a csapatokat?Jaja,az első körben is úgy agyonvágta 0:0ra a Mallorcát,h majd bokán csináltam magam ijedtemben![]()
Tökömért kell már agonizálni ennyire...(Nem csak sjd-nek címezve)
Tejóisten,ennyire ne drámázzunk már ettől a hétvégi zakótól!sjd írta:Csak az a baj h ez a Realon is múlik, mert jelen helyzet szerint nem kiélezett versenyfutás van, hanem a Real veri a csapatokat, a Barca meg nemMental_Theo írta:Azért annak örülök,hogy nem az megy,mint tavaly, hogy a real és a Barca oda-vissza veri a többi csapatot. Legyen kiélezett versenyfutás.
(ezzel a hétvégi 1-0lal a blancok szerintem el is érték játékuk csúcsát, de ebből nem fognak lejjebb adni)
S.Agüero írta:Fernando írta:Mit fog adni holnap a TV, délután kerestem semmit nem tudtam meg. Minket remélem.
Kezdőm hnapra:
Valdés,- Alves, Piqué, Milito, Abidal,- Busquets, Maxwell, Xavi,- Iniesta, Villa, Messi
Barca meccset ad a TV2!Fernando írta:Mit fog adni holnap a TV, délután kerestem semmit nem tudtam meg. Minket remélem.
Kezdőm hnapra:
Valdés,- Alves, Piqué, Milito, Abidal,- Busquets, Maxwell, Xavi,- Iniesta, Villa, Messi
Csak az a baj h ez a Realon is múlik, mert jelen helyzet szerint nem kiélezett versenyfutás van, hanem a Real veri a csapatokat, a Barca meg nemMental_Theo írta:Azért annak örülök,hogy nem az megy,mint tavaly, hogy a real és a Barca oda-vissza veri a többi csapatot. Legyen kiélezett versenyfutás.
Szerintem is többre mennénk, ha Abi helyett középen Pep elkezdene beépíteni egy fiatalt a csapatba.zsoltman írta:Abidal ne legyen khv. bizonytalanok vagyunk vele nem ugy mint Puy-al vagy Millito-val már akkor Muniesa is tobbet ér középen!!
Pep nem látsz!!
Akkora verést azért nem kapott a Barça, hogy hosszú időn keresztül maradjon a játékosokban a bukta. Most van miért harcolni, van miért kiengesztelni a szurkolókat, most van esély megmutatni (ahogy Villa is nyilatkozta), hogy csak egy kisiklás volt. Nem tartom olyan túlzottan nagyon erős ellenfélnek a Panát. Jó középcsapat Európában, odahaza királyok, de semmi extra. Cissé, Gilberto Silva vagy Leto húzóemberek, viszont nálunk több van és sokkal jobb minőségű játékosok!CartmanBarca írta:Szerintem nem szabad félvállról venni a Panát, mert ha egy Hercules ilyen vereséget tud mérni ránk ráadásul hazai pályán, akkor ezen a vonalon elindulva a Panától még jobban kell tartani. Nem azt mondom, hogy féljünk, de nem szabad lebecsülni sem őket. Remélem hogy Nikosz Niopliasz mester azt fundálta ki, hogy támadni kell a csapatának és akkor sima meccs lesz.
A fiúk is összekapják magukat, vagy Guardiola gatyába rázza őket és akkor nem lehet probléma.
Ez adja. Amúgy nehezen hiszem, hogy kerested bárhol is... http://port.hu/pls/w/tv.channel?i_date= ... 3&i_xday=4Attika 25 írta:TV2?
Akkor, ezek szerint a port.hu-t nem ismered. Oké, hiszek neked. Mindenesetre, mint látod, itt fel van tüntetve.Attika 25 írta:Miért hiszed nehezen? Megnéztem több helyen is a TV2 műsorát és sehol nem irták konkrétan,hogy melyik meccset adják,csak annyit,hogy Bajnokok ligája mérkőzés.
a 2005-ös meccs létezésében biztosak voltunk, szóval nem segített:DFecooo írta:asszem ez segít közelebb jutni az igazsághoz