Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az mondjuk igaz, játszhatnak majd akkor is.Zsolti írta:majd játszanak,ha megnyertük a bajnokságot a 30. fordulóban..nemértem amúgy miért kell ezen ennyit vergődni.
A számok Anrit igazolják....minden más mellébeszélés,hogy VT szavaival éljek.
Lehet rosszul fogalmaztam, de arra gondoltam, hogy eredményesség szempontjából mindegy melyikük van a szélen. Guardiola dönt, hogy mikor ki játszik ott, úgyhogy én is javaslom ezen vita lezárását.Balinho írta:Amire Iniesta nyilván képtelen a középpálya közepéről. Ékes bizonyíték a tegnapi meccs...gg86 írta:Henry vagy Iniesta a szélen? Henry lőtt 12 gólt, Iniesta adott volna 12 gólpasszt, ugyanitt tartanánk.
Igazából teljesen fölösleges ez a harc az Henry topicban.
Amire Iniesta nyilván képtelen a középpálya közepéről. Ékes bizonyíték a tegnapi meccs...gg86 írta:Henry vagy Iniesta a szélen? Henry lőtt 12 gólt, Iniesta adott volna 12 gólpasszt, ugyanitt tartanánk.
"Aki dolgozik, az hibázik is."Sanama írta:Ja meg szélcsanebdne belövi ezeket .
Ha itt járunk..
Messinél is olyan átvételi bajok voltak tegnap,amik nem szoktak előfordulni,de mondhatnám Xavit is. De én ezt a hatalmas szélnek írom a számlájára...
Henry talán egyszer szórakozott el nagyobbacska helyzetet de nagyon fontos gólt lőtt. Sőt megkockáztatom az döntötte el végleg a meccset. De gyenge volt ez tény. De Eto'o is mint a harmat. 5-6 100% ziccerből egyet sem sikerült gólra váltani. Ez nálam gyengébb teljesítmény mintha a gólja után eltűnt volna. Olyan labdákat adott neki Messi meg Ini hogy egy közepes csatár ebből 2-t bevág nem 0-t a világ legjobb befejező csatárjaként. De a fontos pillanatokban ezeket be szokta vágni ugyhogy nem aggódom.Sanama írta: Hát barátom. Te nézted a tegnapi meccset? Eto'o hetek óta legjobbját produkálta,az más kérdés,hogy olyan időjárás volt,hogy katasztrofális volt az 1. félidő. ettől eltekintve,sok helyzetet alakított ki,és nemtudom észrevetted-e,hogy hogyan vette át a labdákat Eto'o... Ugy,hogy ottmaradt nála,no ez Henry-ról nem mondható el.
Hát barátom. Te nézted a tegnapi meccset? Eto'o hetek óta legjobbját produkálta,az más kérdés,hogy olyan időjárás volt,hogy katasztrofális volt az 1. félidő. ettől eltekintve,sok helyzetet alakított ki,és nemtudom észrevetted-e,hogy hogyan vette át a labdákat Eto'o... Ugy,hogy ottmaradt nála,no ez Henry-ról nem mondható el.Messa írta:Jellemző, megint Henryt találtad meg először...
Eto'o semmivel nem játszott jobban, ő is, Henry is lőtt egy gólt, ezen kívül semmi.
Miért nem írod le ugyanezt az Eto'o topicba is?
Akinek szól az biztos tudja,h mit jelent...esetleg még a hozzá közel állók is..ettől kap egyfajta intimitást és jelentést az egész gesztus..Messa írta:De neki ez miért jó, hogy magán kívül senki nem tudja mit jelent?
Engem is, de majd ha visszavonult akkor tuti elmondja mi volt.Varatrix írta:5-6 hsz-el alattad már kérdezték.Enrique21 írta:Lehet írtatok már róla,de erről a sejtelmes Henry gólörömröl tudtok valamit?
Senki nem tudja, csak ő!
Pedig engem is érdekelne!
De neki ez miért jó, hogy magán kívül senki nem tudja mit jelent?Varatrix írta:5-6 hsz-el alattad már kérdezték.Enrique21 írta:Lehet írtatok már róla,de erről a sejtelmes Henry gólörömröl tudtok valamit?
Senki nem tudja, csak ő!
Pedig engem is érdekelne!
5-6 hsz-el alattad már kérdezték.Enrique21 írta:Lehet írtatok már róla,de erről a sejtelmes Henry gólörömröl tudtok valamit?
Hát igen, ebben lehet valami...Az ilyen "könnyű" helyzeteket Henry idén sokkal jobban értékesíti. Amúgy meg a többes szám indokolatlan, mert itt egy ember van kb, aki minden esetben szidja Henryt, neki viszont még a mesterhatos sem lenne elegendő ellenérv.danko94 írta:Amu szvsz ha Henry van az utolsó 15 percben Eto'o helyén akk 5-6 a vége mert amiket Samu elszórakozott a végén azokat Titi belőtte volna. Nem értem h Eto'o-t mért nem kritizáljátok a 3 elrontott ajtó-ablak ziccerért...![]()
Jellemző, megint Henryt találtad meg először...lionelmessi19 írta:Én meg megnéznék most a köv. meccsen egy Iniesta-Eto'o-Messit, hogy legyen végre friss összehasonlítási alapunk.. már megörültem amikor Busquets jött a helyére, de kb. 2 perc lett csak ebben a formációban.![]()
Node ha ma nagyon nem is lassított, mert aránylag jól visszapasszolt többnyire, vagy elmozgott befelé, nem igazán alakított ki helyzetet (talán egy beadása volt, amibe belekapott a kapus, és Messi eltöketlenkedte utána.. ), gólja hát inkább most a máker kategória.
Nem vágtam hanyatt magam ma se.
Már sokan kérdezték, de nem volt hajlandó elárulni. Így mindenki csak találgathat.madmushroom írta:Mit akar jelenteni Henry gólöröme ?