Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látom Te sem hiába jársz abba a kommunikációs iskolába... szép burkoltan tudod már magadat kifejezni.Ronaldinho 17 írta:rengeteg buta hibával játszottunk, de az is lehet hogy csak ennyi van bennünk, ebben az összetételben!
Sajnos nem tudok semmit. Még mindig üres a honlap....Ede72 írta:Akkor kb fél egy körül ott leszek Gáborral a kapussal, de jó lenne tudni, hogy mi mikor játszuk az első meccest, vagy az csak a helyszínen derül ki??Melkor írta:FSZL - Futball Szurkolók Ligája
Ligakupa helyszíne: FÁY UTCAI SPORTLÉTESÍTMÉNY
(1139 Budapest Fáy u. 58.)
Ligakupa Időpontja: Március 22 Vasárnap
1. Gábor
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Dopi
6. Cs. Viktor
7. M. Tibi
8. Marci
9. Kezso
Nem kell a pánikkeltés!Természetesen nem felejtettem el jelentkezni, de egészen tegnapig nem volt pontosabb infóm a tornáról és a honlapjukon sincs még feltöltve friss infó.
Lényeg a lényeg, 13:00-kor kezdődik a torna. Várhatóan kb 4-5-ig tart és ismét csak várhatóan 8 csapat lesz 2 pályán.
Sajnos van rossz hírem is - eléggé meg vagyok fázva, és ha vasárnapig nem javul jelentősen az állapotom, akkor csak nézőként leszek jelen (már ha ez rossz hír).
Kezso is jön, úgyhogy legrosszabb esetben is lesz 2 cserénk.
Akkor kb fél egy körül ott leszek Gáborral a kapussal, de jó lenne tudni, hogy mi mikor játszuk az első meccest, vagy az csak a helyszínen derül ki??Melkor írta:FSZL - Futball Szurkolók Ligája
1. Gábor
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Dopi
6. Cs. Viktor
7. M. Tibi
8. Marci
9. Kezso
Nem kell a pánikkeltés!Természetesen nem felejtettem el jelentkezni, de egészen tegnapig nem volt pontosabb infóm a tornáról és a honlapjukon sincs még feltöltve friss infó.
Lényeg a lényeg, 13:00-kor kezdődik a torna. Várhatóan kb 4-5-ig tart és ismét csak várhatóan 8 csapat lesz 2 pályán.
Sajnos van rossz hírem is - eléggé meg vagyok fázva, és ha vasárnapig nem javul jelentősen az állapotom, akkor csak nézőként leszek jelen (már ha ez rossz hír).
Kezso is jön, úgyhogy legrosszabb esetben is lesz 2 cserénk.
Hát nem tudom, ami szavazólapot kitöltöttem, az egyértelműen a ligakupára szól, arra az egy napra.Scorpion írta:1 dologról azért megfeledkeztetek. Ennek van folytatása bajnokság formájában. Szóval az elért eredmény alapján 1. v. 2. osztályba kerül a csapat. A fordulók meg vasárnaponként lesznek. Remélem ezt is látta mindenki.
Mintha egy kicsit lecsúsztatok volna róla.Ronaldinho 17 írta:Jah, a kezdés nincs itt, mikor is?
Ede72 írta:Melkor írta:FSZL - Futball Szurkolók Ligája
Pontos kiírás, hogy mikor kezdődik, meddig tart, illetve milyen csoportbeosztás?
1. Gábor, beszéltem vele ok a dolog (M.T.)
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Dopi
6. Cs. Viktor
7. M. Tibi
8.Marci
9.
Melkor írta:FSZL - Futball Szurkolók Ligája
1. Gábor, beszéltem vele ok a dolog (M.T.)
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Dopi
6. Cs. Viktor
7. M. Tibi
8.Marci
9.
Melkor írta:FSZL - Futball Szurkolók Ligája
1. Gábor (?)
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Dopi
6. Cs. Viktor
7. M. Tibi
8.
9.
A korábbi fórumos bejegyzések alapján írtalak fel titeket ide, ha valakinek mégse jó, az feltétlenül szóljon.
Viktorék féle a villámtornára most nem megyünk.