Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ezt nézem, h nincs kp-ra csere, de elvileg ha kell tud ott játszani Marquez, Csiga, sőt még Maxwell is, szal nem kell aggódni.gygerike írta:
Nincs kp csere? Elég bátor vagy Pep barátom
LM10 írta:A SPORT.ES szerint:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Keita, Iniesta; Messi, Ibrahimovic, Henry.
SZERK: Ez a megerősített.
Kispad: Pinto,Csiga,Milito,Márquez,Maxwell,Bojan,Pedro.
ezek után nincs mese, gálát akarok!LM10 írta:A SPORT.ES szerint:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Keita, Iniesta; Messi, Ibrahimovic, Henry.
SZERK: Ez a megerősített.
Kispad: Pinto,Csiga,Milito,Márquez,Maxwell,Bojan,Pedro.
Marquezt Abidallal???istyke6 írta:En azert Marquezt megcserelnem AbidallalSanama írta:VV-Dani-Puyol-Pique-Abidal-Marquez-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Pedro
Én mindenképp így állnék fel, majd kiderül Pep mit akar.
Győzni muszáj, Ibrának nagyon kellene már egy gól,vagy kár kettő.
En azert Marquezt megcserelnem AbidallalSanama írta:VV-Dani-Puyol-Pique-Abidal-Marquez-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Pedro
Én mindenképp így állnék fel, majd kiderül Pep mit akar.
Győzni muszáj, Ibrának nagyon kellene már egy gól,vagy kár kettő.
Nem értek egyet azzal,hogy szinte teljes cseresorral álljunk ki. Ha nyernénk a meccset,akkor 8 pont előnybe kerülnénk legalább egy napig a Madrid előtt. Ezzel elég nagy nyomást helyeznénk rájuk a holnapi meccs előtt.Lionel85 írta:Már nekem is eszembe jutott, hogy Márquez megállná a helyét a középpályán, inkább, mint Keita, aki támadóbb szellemű játékos. Az utóbbi néhány meccsen már volt rá példa, hogy Rafa a középpályán játsszon, de 2003 óta ez gyakran előfordult már vele. Jól is játszik, de én bíznék Thiagóban vagy dos Santosban is, bár ők még fiatalok, de egy Valladolid ellen meglehetne húzni az ő szerepeltetésüket is.
Ha pedig Puyol nem egészséges, akkor nem kellene őt játszatni, 'Csiga' szerintem pont ilyen meccsen tudna belerázódni a spanyol bajnokságba. Ez a meccs jó fricska lehetne azok számára, akik annyit kritizálták.
Szerintem egy igenis erős kezdő fog pályára lépni ha nem a legerősebb. Picit tudtak regenerálódni, azért nem porcelánból vannak ám a fiúk, meg nem hinném hogy pont most húzna meg egy ilyen drasztikus lépést Pep.Fernando írta:Én ma nyugodt szívvel kitennék a pályára egy ilyet:
Valdés,- Alves, Puyol, Milito, Maxwell,- Márquez, Xavi, Iniesta,- Pedro, Ibra, Messi.
Miért csak akkor játszanak az alapjáraton cserék mikor 5 perc van hátra a meccsből, vagy tök lényegtelen az összecsapás?
Szerintem nem árt pihentetni picit pár embert. Talán Ibra helyén Bojan-t is eltudom képzelni.
Mindkettőtök véleményével abszolút egyetértek, az első félidő egyáltalán nem volt ötlettelen, úgy tűnt a Sevilla elrúgja a labdát a kapujától "el" irányba, a labdára zsinór vagy madzag van csomózva , ami át van fűzve a kapufák között, és a labda újra és újra elindul a Sevilla kapuja felé. Kicsit hülyén fogalmaztam, de körülbelül ilyen képet mutatott az első félidő. Az öngóllal volt egy kis mákunk, de csak annak van, aki tesz érte. Utána egyértelmű lett az előadás kimenetele.Kalap1988 írta:...culinho írta:...
Meg lehet majd probalni,de majd csak, ha Toure visszater. Mogottuk egy Ini-Xavi-Toure kp-val nem lehet baj.XsNoDeX írta:Haliho
megkapta a sevilla, azt amitől nem tudott aludni péntek este palop....
én már csak egy dologra leszek kiváncsi:amikor egyszer PEDRO - BOJAN - MESSI trio játszik!!! Full halál az ellenfeleknek, a három kis muskétás darálna rendesen... Ibra magán kívül van Henry sem találja a góllövő pipellőjét