Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
faithnomore írta:2 napja játszanám de sajnos nincsenek itt a srácok
írj püt, írj ide, bármi...elvileg ma 19től jó neki, ahogy ma írta is. GOOOOmaki írta:Bocsi, utolsó 2 napom sajnos elhúzódott, nem volt időm. Nekem 7 körültől jó a meccs.
azért ne nézzük le a többieket se, még lesz egy 4eddöntőm is, vagy Makival,vagy FAithnomoreal, akik JÁTSZÁK MÁR LE A KISZABOTT MECCSÜKET!S.Agüero írta:
Én meg sajnos Ozsival játszom az elődöntőt.![]()
Gyorsan ki fogok esni.
Oké. hívj kiMessiboy19 írta:5 perc és mehet egy bariS.Agüero írta:nézd az előző hsz-em.
bariii?am mi a neve Slithernek a játéban, illetve Slither ha vagy írj és játszhatunk
![]()
5 perc és mehet egy bariS.Agüero írta:nézd az előző hsz-em.
bariii?
Akkor már lejátszhatjuk a negyeddöntőt vagy még meg kell várni amíg befejezi a meccsét ??S.Agüero írta:99%Messiboy19 írta:Akkor még nem biztos, hogy Slitherrel játszok vagy most akor mi is van ?
Én meg sajnos Ozsival játszom az elődöntőt.![]()
Gyorsan ki fogok esni.
99%, de játsszátok nyugodtan szerintem!Messiboy19 írta:Akkor még nem biztos, hogy Slitherrel játszok vagy most akor mi is van ?
Most mehet.S.Agüero írta:nem biztos.FCBMessi19 írta:Na lejátszottuk sjay-el, 7-5 lett nekem végül. Nagyon jó meccs volt sjay, 4-0-ről azért nem volt semmi elveszteni. De a szerencse velem volt.
Szerk:Ezzel látom aláírtam a halálos ítéletemet, mert Matyitól kikapok mint a huzat.
mikor mehet?
nem biztos.FCBMessi19 írta:Na lejátszottuk sjay-el, 7-5 lett nekem végül. Nagyon jó meccs volt sjay, 4-0-ről azért nem volt semmi elveszteni. De a szerencse velem volt.
Szerk:Ezzel látom aláírtam a halálos ítéletemet, mert Matyitól kikapok mint a huzat.
Itt vagyok. Pill.sjay írta:FCBMessi, ha vagy, hívj ki
Hát végül is jó lesz az is, bár 8 után jobb lenne. De elvileg még nem fix a sorrend mivel 9Dave-vel még van egy meccsem...Messiboy19 írta:Slither! Mikor tudjuk lejátszani a negyeddöntőnket ?? Este 7 felé neked jó ??Írj ha vagy