Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk most épp úgy néz, tényleg hosszú lesz ez a dolog. Aztán remélem így is lesz.chonggy írta:Jah...
Lehet hogy bennünk van a baj,de én is mindig szívok a csajokkal...Egyszerüen,akármit is csinálok,mindig én vagyok az,aki megszívja..![]()
dede, az is csaj.chonggy írta: és ''asszony'' az nem csaj?![]()
am csak annyiból indultam ki,hogy én csak csaj miatt lennék képes éjjel egykor azon filózni,hogy Németo. hány óra van...![]()
Na de OFF vége.![]()
a pacsit pedig elfogadtam
Először is vedd kisebbre, mert zavaró, de nézz be az ezt jellemző topicba.barcafan0911 írta:Az imént lecseréltem az avatáromat, de most nézve nagyon ismerős a kép. Használja most ezt valaki? Ha igen akkor szóljon és lecserélem.
Kérem szépen, itt a bizonyíték, hogy léteznek "observerek", aki nézi a Fringet, tudja mire gondolokCali írta:iPhone 4?
Ez valami fake, megbuherált film lehet szerintem..
Sajnos nem tudom itt menézni a videót!De reggel a Juventuson volt erről szó, hogy ebben a Chaplin némafilmben egy csaj mobiltelefonál vagy mégsem?Gondolom ez az a videó
Én egy walky talkyra azaz rádióra gyanakszom abban az időben még eléggé elfogadható is lenne egy akkora méretű.
iPhone 4?
En voltam ott 6 honapot,mert a cousinjaim ott elnek,de lehet hogy meg megyek ,majd meglatjukEl fanático írta:Ahamozsimiki írta:...viszont 1-2 hónapot szeretnék majd valamikor az életem folyamán Ausztráliában eltölteni...
...szóval találkozunk x éven belül Melbournben, ok?mondod te, aki még Barcelonáig sem mer felülni egy repülőre
oda is valami kumma nagy hajóval mennék
Ozsi
Ahamozsimiki írta:...viszont 1-2 hónapot szeretnék majd valamikor az életem folyamán Ausztráliában eltölteni...
...szóval találkozunk x éven belül Melbournben, ok?
ha minden úgy jön össze,mint ahogy szeretném,kapsz a garázs fölött egy vendégszobátozsimiki írta: kívánom nektek,hogy sikerüljönén nem vágyódok el hosszasan innen,viszont 1-2 hónapot szeretnék majd valamikor az életem folyamán Ausztráliában eltölteni, persze ez még bőven odébb lesz,hogy ilyen messze,és ennyi időre teljen egy nyaralásra
nah de kívánom,h meg tudj addigra már vendégelni 1-2napra,és egy ingyenes városbemutatóra
![]()
+ megnézhetnénk az aktuális bajnokit, cserébe a madridét is
![]()
![]()
![]()
szóval találkozunk x éven belül Melbournben, ok?
kívánom nektek,hogy sikerüljöndaffy írta:lakásbérlés+kaja+közlekedés+minden normális feltétel kb 500.000ft/hó.socio66 írta:ez nagyon jól néz ki,kérdés mennyibe kerül ott az 'élet'?daffy írta: szerk: néhány átlagkereset
lakásbérlés+kaja+közlekedés+minden normális feltétel kb 500.000ft/hó.socio66 írta:ez nagyon jól néz ki,kérdés mennyibe kerül ott az 'élet'?daffy írta: szerk: néhány átlagkereset
ez nagyon jól néz ki,kérdés mennyibe kerül ott az 'élet'?daffy írta: szerk: néhány átlagkereset
flori írta:és milyen pályán akarsz elhelyezkedni??
20,de nekem melbourne a cél. sajnos ismerős nincs,így magunknak kell belevágnunk.flori írta:Na daffy !![]()
Ezt nem is vártam...nekem is vágyam kint élni,és ez a hely is köztük van.
Nagyon jó ismerősünk Perth-ben él,hátha sikerülne..én lennék a legboldogabb ember.
Hány éves vagy ?
Én ezt pont fordítva ismertem: Az élet rossz játék, de kumma jó a grafikája!Bob_Marley írta: Egy szó mint száz eszembe jut egy kis szó vicc:
"Az élet a legjobb videójáték csak [auto_cenzúra] a grafikája......"
azt nem tudod,h mennyire kemény a nyelvvizsga? illetve lenne néhány kérdésem,ha esetleg valamikor beszélsz vele,szólhatnálszajko írta:Így van. Keresztfaterom másfél hónapja él kint. Ő is lerakta ezt a vizsgát.daffy írta: ez komoly. nem fogadják el a sima angolt. pesten lehet letenni a direkt ausztrál állam által elfogadott vizsgát. a letelepedés bonyolult a lényeg h ez kell hozzá
Azt mondta csodás élete van kint...