2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hat a jo Isten hallgassa meg a tipped Hajra barca meglehet csinalni ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Kluivertinho írta:Elég szomorú, hogy csak az utolsó 15 percben mutatott játékunk emlékeztetett az igazi Barcára. Volt 1-2 érdekes döntése a bírónak, de ettől nem is vártam többet. Pep is inkább Alvest tolja fel csatárnak, mintsem hogy behozza szegény Henryt, továbbá mindent elmond, hogy Piqué volt az egyik legveszélyesebb emberünk. Látszott, hogy nem csatárnak született...
Nem lesz egyszerű fordítani, de a teltház megint hatalmas lökést adhat.
Tippem a visszavágóra: 3-0
OFF: Toni, lécci gyere fel msn-re, ha van időd!torrestoni írta:Azért itt jó néhányan szerintem alapvető elvárásnak érezzük, hogy a hozzáállás legalább olyan legyen, mint a túloldalon volt, még ha a játék nem is megy igazán. Legalábbis nem érzem, hogy orálisan ki kellene elégítenem Guardiolát, ha támadni küldi fel a csapatot, s megpróbál felkészíteni, vagy ha nem sikerül, mérkőzés közben alkalmazkodni az ellenfélhez több-kevesebb sikerrel, vagy Keitát, ha ad egy jó passzot, vagy Ibrahimovicsot, ha hasznára van némileg a csapatnak...Lionel85 írta:Mondhatom azt hogy túlságosan el lettek kényeztetve a szurkolók? Egy év édenkert után már mindenki a fellegekben érezte magát és amikor jön egy kisebb botlás, máris leszedik a keresztvizet mindenkiről. Tényleg fura dolog, mert más csapat a két kezét összetenné, hogy egymás után kétszer elődöntőzzön a BL-ben.
Ez egy nézőpont, nyilván nem elsősorban nekem szólt.
Ezért is mondom, hogy lényegtelen. Másrészt pedig ma az Inter rúgott nekünk 3 gólt, és nem a spori. Agresszívan, önfeláldozóan küzdöttek és megérdemelték.Dantes írta:Dave87: ezt mindannyian másképp látjuk...de szerintem összesen 1 db 11-esről maradt le az akkori ellenfél (ha emlékeim nem csalnak P.Sándor is így vélekedett - bár Ottó helyett szívesen hallgattam volnat)...de egyébként mindegy, mert itt van lehetőség javításra... és a sportszerűség megkívánja, hogy ne "q****-ra benézett 11-eseket" reklomáljon az inter, hanem hajtson fejet ellenünk, mert továbbra is azt gondolom, hogy ez az inter még (és ezzel senkit nem akarok megsérteni) mindíg 60 perces csapat, viszont nem szabad a MU hibájába esni...
Ez tény sajnos. Igazad van. Mondjuk én Xavit a mai meccsen nem láttam annyira rossznak, egész egyszerűen kevés volt a mozgás, egyedül Alvesnak tudott szép labdákat adni (pl a tizenhatoson belüli ziccerbe-hozó kiugratás, vagy sok keresztlabda is), aki viszont rendre arcpirítóan elrontotta a helyzeteket ( nem akarom Alvest megróni,de tényleg gyenge mostanában).Ergo szerintem még Xavi volt,akiben benne lett volna a jó meccs, ha akadnak társai. Ő rájuk van szorulva a játéka okán. Messi tényleg 0 volt akarásban. Ahogy Ibra is. Busquets és Keita nagyon lassan, pontatlanul és bután játszott. A védelemből pedig Puyol-Pique elfogadhatót nyújtott, illetve Maxvell, de hátul ő is bizonytalan volt (Abidal bejövetele nagyon látszott, szerintem ő jövőhéten kulcsfigura lehet a védekezésben, főként, ha Maicon játszik). Röviden ez a véleményem. Emellett Guardiola is követett el hibákat, Alvest és Keitát vagy Busquetset le kellett volna cserélni, még Abidal előtt és eggyel kevesebb vérbeli középpályással játszani (Bojant vagy Henryt hoztam volna be), Alves helyett pedig Militot. Majd az eggyel kevesebb középpályás dolgot megoldhatta volna az Abidal-Ibra cserével(Maxvell felmegy a középpályára), ami szerintem nem volt rossz húzás, mert Ibra csak lassította a játékot, szabálytalankodott, lesen volt. Míg Abidal megérkezésével szorítottuk be igazán az Intert.torrestoni írta:Szó se róla, bármi megtörténhet, abszolúte nyitott kérdés még a továbbjutás.Kalap1988 írta: Sok mindenre lehet fogni a dolgot, tényleg botrányos volt a játékvezetés, de mi is, ahogy te írod Torrestoni Guardiolától Messiig mindenki benne volt. Ugyanakkor a vége felé feljavultunk és látom a kiutat az alagútból. Ha megvalósul a Nou Campban a küzdeni akarás, ha legalább úgy akarunk, ahogy az Inter ma és egy-két játékos jobb napot fog ki, akkor bőven van lehetőségünk. Ahogy Hajdú B-ék is mondták ez a Barcelona az egyike annak a kevés csapatnak, aki képes legyőzni az Intert 2-0ra, vagy többre.
Viszont úgy érzem hetek óta feleslegesen "vállalunk fel önmagunkhoz képest" alapvetően defenzív, öreguras futballt. Nyilvánvaló, hogy ebben fáradtság (különösképp Xavi és Messi részéről), mentális hullámvölgy és némi pech is benne van, de ma arcpirító volt, hogy akarásban és taktikailag mennyire megaláztak minket, mert ez azt hiszem kétségtelen.
Azért itt jó néhányan szerintem alapvető elvárásnak érezzük, hogy a hozzáállás legalább olyan legyen, mint a túloldalon volt, még ha a játék nem is megy igazán. Legalábbis nem érzem, hogy orálisan ki kellene elégítenem Guardiolát, ha támadni küldi fel a csapatot, s megpróbál felkészíteni, vagy ha nem sikerül, mérkőzés közben alkalmazkodni az ellenfélhez több-kevesebb sikerrel, vagy Keitát, ha ad egy jó passzot, vagy Ibrahimovicsot, ha hasznára van némileg a csapatnak...Lionel85 írta:Mondhatom azt hogy túlságosan el lettek kényeztetve a szurkolók? Egy év édenkert után már mindenki a fellegekben érezte magát és amikor jön egy kisebb botlás, máris leszedik a keresztvizet mindenkiről. Tényleg fura dolog, mert más csapat a két kezét összetenné, hogy egymás után kétszer elődöntőzzön a BL-ben.
Ez jogos. Azért a divatdrukkerek mellett vannak igazi szurkolók is, akik egyszerűen egy vereség után nem a legszebben nyílvánulnak meg, ez még talán az életkorban keresendő.Robcsyy írta:azért érdemes megfigyelni, h ki azok, aki elkezdik szidni "szeretett" csapatuk játékosait. A triplázás következtében jócskán megnőtt a divatdrukkerek száma, akik egy rossz meccs után már elküldenének mindenkit. lehet gonosz vagyok, de szvsz jobb lenne vmi meghívásos vagy nem tom milyen rendszer, mert a fórum színvonala...
Erre csak azt tudom mondani, hogy ők is emberek, ők is hibázhatnak. Már sokszor elmondtam, hogy ez nem a FIFA10. Emellett igazad is van.lowride írta:Igen összetenné a kezét. De mikor látod, hogy megvan bennük az a +, hogy megnyerjék Bl-t akkor már hiába jössz ezzel, mert nem elég!!
Egyetértek, lehet kritikákat megfogalmazni, de csak értelmesen, egy-egy vereség után is tisztában kell lenni azzal, hogy a játékosok is emberek és azzal is, hogy nem lesz mindig, minden évben öt kupa. Az ilyen "Pep mondjon le, meg X Y Z húzzon a ...csába, meg alibizik..." színvonalú hozzászólásokat illetően is kemény figyelmeztetéseket alkalmaznék(kitiltás, warn-olások).Robcsyy írta: azért érdemes megfigyelni, h ki azok, aki elkezdik szidni "szeretett" csapatuk játékosait. A triplázás következtében jócskán megnőtt a divatdrukkerek száma, akik egy rossz meccs után már elküldenének mindenkit. lehet gonosz vagyok, de szvsz jobb lenne vmi meghívásos vagy nem tom milyen rendszer, mert a fórum színvonala...
Köszi a bizalmat, szerintem is benne van de nyilván ez azért nem lesz könnyű. Itt a fórumon a világvégehangulatot meg értem viszont nem tudom elfogadni. Túlságosan el voltunk kényeztetve az utobbi időben és emiatt habár a toleranciánknak nőnie kellett volna csapat, játékosok edző felé nem, hogy nem nőtt inkább csökkent elég egy két gyengébb mecs és borzasztó kritikákat kapnak egyesek.karika880616 írta:Óriási meccs volt. Igazából nem értem némely Barca drukker hozzáállását, még hátra van a visszavágó, és simán bennetek van hogy lehozzátok 2-0-ra a meccset.
HALA MADRID
Szó se róla, bármi megtörténhet, abszolúte nyitott kérdés még a továbbjutás.Kalap1988 írta: Sok mindenre lehet fogni a dolgot, tényleg botrányos volt a játékvezetés, de mi is, ahogy te írod Torrestoni Guardiolától Messiig mindenki benne volt. Ugyanakkor a vége felé feljavultunk és látom a kiutat az alagútból. Ha megvalósul a Nou Campban a küzdeni akarás, ha legalább úgy akarunk, ahogy az Inter ma és egy-két játékos jobb napot fog ki, akkor bőven van lehetőségünk. Ahogy Hajdú B-ék is mondták ez a Barcelona az egyike annak a kevés csapatnak, aki képes legyőzni az Intert 2-0ra, vagy többre.
azért érdemes megfigyelni, h ki azok, aki elkezdik szidni "szeretett" csapatuk játékosait. A triplázás következtében jócskán megnőtt a divatdrukkerek száma, akik egy rossz meccs után már elküldenének mindenkit. lehet gonosz vagyok, de szvsz jobb lenne vmi meghívásos vagy nem tom milyen rendszer, mert a fórum színvonala...Lionel85 írta:Mondhatom azt hogy túlságosan el lettek kényeztetve a szurkolók? Egy év édenkert után már mindenki a fellegekben érezte magát és amikor jön egy kisebb botlás, máris leszedik a keresztvizet mindenkiről. Tényleg fura dolog, mert más csapat a két kezét összetenné, hogy egymás után kétszer elődöntőzzön a BL-ben.
Igen összetenné a kezét. De mikor látod, hogy megvan bennük az a +, hogy megnyerjék Bl-t akkor már hiába jössz ezzel, mert nem elég!!Lionel85 írta:Mondhatom azt hogy túlságosan el lettek kényeztetve a szurkolók? Egy év édenkert után már mindenki a fellegekben érezte magát és amikor jön egy kisebb botlás, máris leszedik a keresztvizet mindenkiről. Tényleg fura dolog, mert más csapat a két kezét összetenné, hogy egymás után kétszer elődöntőzzön a BL-ben.bojankrkic27 írta:Üdv. mindenkinek!
Nem nagyon szoktam hozzászólni dolgokhoz... de rendszeresen olvasom a fórumot.. na most hozzátenném hogy pár hsz-en kifordult a gyomrom amit most olvastam..
1. Bíró ténykedése.. vannak vitatható dolgok de hozzátenném tavaly chelsea.. nah itt hagyjuk is abba a bírózást..
2. olyan buta hszek hogy kiestünk.. [auto_cenzúra] a védelem... alvest átadólistára.. ibra messi 0... kérdem én???? melyik csapat érdemli meg a töretlen bizalmat ha nem ez? alves játéka a tavalyi szezonban öröm volt.. stb. stb.. a lényeg hogy sokan szánalmasak mivel első olyan veresége a csapatnak ebben a szezonban ami nagy jelentőségre van a végkifejletre.. ma rosszul játszottunk ez van kész.. még nem dőlt el semmi csak nagyon megnehezítettük a helyzetünket.. én bízom a csapatban és ezt kérem mindenkitől.. a divatdrukkereknek meg viszlát!!
nah béke!