2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbEherkulesxd írta:Sziasztok!
Nem tudom lehet-e ilyet kérni.
A realos haveromnak nemsoká lesz a szülinapja, és pár youtube-os videoval szeretném meglepni, amik a barca, és a real közti különbséggel foglalkoznak.
Gondolok itt a pepe, Ramos, Marcelo... ámokfutásaira, mou. szmbökésére, Messi és Ronaldo nagyképűségi mutatójára (gólörömök....), a més que un club jelentésére, Raul búcsúztató nélküli "kidobására" satöbbi...
Szóval, Én ilyen videókat keresnék, ha off töröljétek!
Més que un club hangulatúherkulesxd írta:Sziasztok!
Nem tudom lehet-e ilyet kérni.
A realos haveromnak nemsoká lesz a szülinapja, és pár youtube-os videoval szeretném meglepni, amik a barca, és a real közti különbséggel foglalkoznak.
Gondolok itt a pepe, Ramos, Marcelo... ámokfutásaira, mou. szmbökésére, Messi és Ronaldo nagyképűségi mutatójára (gólörömök....), a més que un club jelentésére, Raul búcsúztató nélküli "kidobására" satöbbi...
Szóval, Én ilyen videókat keresnék, ha off töröljétek!
ilyenekből VB-t is szoktak rendezgetni. Volt a sporttv-n vagy a digisporton, már nem emlékszem. A világbajnok elmondta, hogy remekül el van ezzel így, de focizni nem szokott, nem is tud.
Tudom, hogy a freestyle és a rendes foci két külön kávéház. Látszik rajta, hogy nagyon ügyes, egy igazi zsonglőr és még csak 14 éves. Aztán elválik, hogy nagy pályán mire lesz képes.Bob_Marley írta:Nyilván a labdaügyességét meg freestyle trükkjeit nem lehet elvitatni egy borsószemmel is eldekázna órákig, csak "semmit nem ér" ha a rendes nagypályás fociról van szó
Nyilván a labdaügyességét meg freestyle trükkjeit nem lehet elvitatni egy borsószemmel is eldekázna órákig, csak "semmit nem ér" ha a rendes nagypályás fociról van szó
Igaz, ez nekem is feltűnt utóbb, csak nem volt kedvem szekeszteni a HSZ-em.Nem az EB re készült Smile Chicarito ill. LeBron esete bizonyítja ezt. Az ok, h Messi nem vt benne az, hogy ő nem a pipás sportszergyártónál van szerződésben, hanem az Adidas-nál.
Amúgy a reklámban egy rossz van: Neymar. Egyszerűen annyira irritál ez a srác... (bár ez szubjektív, sokaknak nem gond)
Nem az EB re készültKash írta:Egész időalatt vártam, hogy majd Messi hirtelen felbukkan, és megmutatja ezeknek a bohócoknak, hogy mi a football, aztán kapcsolok hogy ez az Európa bajnokság-ra készült
![]()
![]()
![]()
Ám tényleg, kiválló videó.