Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jolvan betudom ezt a két óra alvásnak Ozsi...pedig szülinapom sem mostanában volt.ozsimiki írta:HeeeeeChris0527 írta:Dexter 2. évadhoz kéne angol felirat . Ha vki tud szerezni kérem irjon pü-t vagy ide is belinkelheti. Elöre is köszi![]()
![]()
Hát nem írtam msnbe,h hol,mikor,miért,mennyit?
Fernando írta:Harcosok klubja
vélemény?
HeeeeeChris0527 írta:Dexter 2. évadhoz kéne angol felirat. Ha vki tud szerezni kérem irjon pü-t vagy ide is belinkelheti. Elöre is köszi
Ugyan már nem akkora kihívás időziteni egy feliratot..A legtöbb lejátszó képes erre. Például a gomplayer,vagy a kmplayer.Egyszerűen katt a jobb egérgombal-felirat időzítése(gomplayernél subtitle,mert nem beszélni magyar), és itt beállíthatod hány másodpercet ugorjon előre illetve hátra a felirat. Sőt a subtitle workshop is hasznos lehet,beállítod,elmented és lesz egy tökéletesen időzített feliratod. Szóval ne add fel!!Bányász írta:
Késik ez is...Valahogy biztosan lehet időzíteni a feliratot vagy valami de nekem az nem megy nem értek hozzá.Ugyh nézek valami más verziót
Ezzel a programmal könnyen lehet igazítani a feliratokat. Én is ezt hasznnálom.Bányász írta:
Köszi szépen de ez se jó....![]()
![]()
Késik ez is...Valahogy biztosan lehet időzíteni a feliratot vagy valami de nekem az nem megy nem értek hozzá.Ugyh nézek valami más verziót.
De azért köszi.
Köszi szépen de ez se jó....torrestoni írta:Tessék: http://data.hu/get/402647/ffactory.srt.htmlBányász írta:
Most töltöttem le a filmet...ezt:The Football Factory [DVDRip][2004][Eng][BugzBunny]
Neked véletlenül nem ez van meg?Mert én ehhez sehol nem lelek feliratot,ugyh ha ez van meg valahova feltölthetnéd a feliratodat vagy valami....megköszönném.
Tessék: http://data.hu/get/402647/ffactory.srt.htmlBányász írta:
Most töltöttem le a filmet...ezt:The Football Factory [DVDRip][2004][Eng][BugzBunny]
Neked véletlenül nem ez van meg?Mert én ehhez sehol nem lelek feliratot,ugyh ha ez van meg valahova feltölthetnéd a feliratodat vagy valami....megköszönném.
Most töltöttem le a filmet...ezt:The Football Factory [DVDRip][2004][Eng][BugzBunny]torrestoni írta:Nekem megvan feliratosan, illetve még a Huligánok is, az szinkronosan (s asz is tetszett, bár hogy mit keres Elijah Wood főszereplőként, azt nem értem...), majd feltöltöm valami 'jóféle' szerverre (ha tudsz ajánlj, s töltheted is)VictorValdes19 írta:na akkor reagálok rá Torrestoni![]()
én elöszőr láttam igazából csak kapcsolgattam és akkor ragattam ott amikor Billy felhívja az ellopot mobilját és ott megcsörren a buszonMeg még az is tetszett amikor Tommyt átbaxták, hogy leakart feküdni Billy feleségével ő meg nem hagyta ezért megagyalta
1 szóval tetszett a film én is ajánlom mindenkinek sztem leis fogom tölteni majd
![]()
![]()
Am, kösz a reakciót
Passz, egyet tudok, amit haverjaim mondtak, hogy csak 1 óra 20 percig volt meg a film, persze moziból felvett. Poénkodtak is, hogy ő csak félárút kér, és akkor csak az 1 óra 20 perc utáni részre ül be.kleno04 írta:Én csak a bemutatóját láttam de nekem is bejöttkovinho írta:Wanted című filmről vélemények? Most láttam moziba. Nekem bejön.![]()
Nem tudsz véletlenül egy oldalt ahonnan le lehetne tölteni
Nekem tetszett, hogy gyorsan pörögtek az események, meg persze a csavart lövésekkovinho írta:Wanted című filmről vélemények? Most láttam moziba. Nekem bejön.
Én csak a bemutatóját láttam de nekem is bejöttkovinho írta:Wanted című filmről vélemények? Most láttam moziba. Nekem bejön.
Nekem a Futball Faktor annyira nem tetszett(kicsit elvontabb szerintem),a Huligánok annál inkább.torrestoni írta:.
Nekem megvan feliratosan, illetve még a Huligánok is, az szinkronosan (s asz is tetszett, bár hogy mit keres Elijah Wood főszereplőként, azt nem értem...), majd feltöltöm valami 'jóféle' szerverre (ha tudsz ajánlj, s töltheted is)VictorValdes19 írta:na akkor reagálok rá Torrestoni![]()
én elöszőr láttam igazából csak kapcsolgattam és akkor ragattam ott amikor Billy felhívja az ellopot mobilját és ott megcsörren a buszonMeg még az is tetszett amikor Tommyt átbaxták, hogy leakart feküdni Billy feleségével ő meg nem hagyta ezért megagyalta
1 szóval tetszett a film én is ajánlom mindenkinek sztem leis fogom tölteni majd
Ezt régebben láttam én isVaratrix írta:Úristen@menny.hu
1.rész: http://youtube.com/watch?v=aK-7V32Ncqc
2.rész: http://youtube.com/watch?v=pp0QsWLu-bI&feature=related