2012.12.08. 21:11:37
megszakítva a hallgatásom...:
josé felépített egy olyan csapatot,amely tökéletes ellentéte és ellenfele a barcának. rátok lett kihegyezve,felépítve a taktika,a játékosállomány,minden és ezt akarja minden meccsen(szinte minden meccsen) ráhúzni az ellenfélre. vagy bejön vagy nem. nekem egy tökéletes kupacsapatnak tűnik,amely egy barca elleni párharcra lett kitalálva és egyéni képességeinek köszönhetően mással is fel tudja venni a kesztyűt. elméletben. a gond az,hogy a real madridnak nem ez az alapvető feladata,hanem a szórakoztatás és a játszva nyerés. ez a meccsek 95%-ban nincs így. a bajnokság kuka. marad a bl,mert a kupa ezek után a kutyát nem érdekli. mindent feltenni a világ legnehezebben megszerezhető serlegére nem okos döntés,de nincs is választás és ha nem jön be,akkor tisztítani kell madridban,akár edzőt,akár játékosokat.visszatekintve a mourinho-érára nem sok jó jut eszembe. elhódított egy kupát,melyet egy teljes aktív generációnak nem sikerült. szép. kialakított egy olyan bukó szériát a barca ellen,amelyre régen volt(volt-e egyáltalán) példa és ünnepeljük meg,hogy megszakította? hát,puszi érte. cserébe mit kapott az egyszerű szurkoló? egy a részben a média,részben az edző,részben a játékosok viselkedése miatt kreált "gonoszt". egy nézhetetlen focit. egy khedira-özil-pipita,pepe tengelyt,amelynek hallatán öcsi bácsi forog a sírjában. nekem ez nem jön be,a meccsek kisebb hányadát nézem ezáltal,elfog az undorral vegyített kényszerű mosoly a nyilatkozatokat olvasva. nem baj,erre mondják azt,hogy nem kell nézni,olvasni. de a mozgolódásokból és a hírekből,melyek kizárt hogy 100%-ban média általi koholmányok,érezni lehet,hogy mások is látják így,akár perez is. az a perez,aki látott már fehér balettet focizni is,remélem még uralkodása alatt újra lát.
a jövőről úgy gondolom,hogy mou mentes lesz. ha megnyeri a bl-t,akkor lép,mert megtette,amit kő,de erre senkinek nincs szüksége tovább. ha nem nyeri meg,akkor is lép,mert roppant kínos egy tejhatalmat kierőszakoló és mindent kézhez kapó edzőnek évek alatt egy helyben toporogni. mehet angliába a mu-city-chelsea valamelyikéhez,amelyiket előtte nem pep választja,mert szerintem ő dönt előbb.
ez egy egyéni vélemény,ha kérdés,észrevétel születik,melyre választ vár az illető,privátban szépen fel lehet tenni. ez csak úgy kikívánkozott.
...hallgatás folyt.