Na meg reményeim szerint az orvosi stábban is:) Mert ez a sérülésmennyiség brutális.Rivaldo11 írta:Megjegyzem: Ha ez a keret újrakezdhetné a szezont, kizárt hogy ugyanezt a fhos teljesítményt nyújtaná. Lehetz hogy pusztán csak egy új edző érkezése is hatalmas lökést adna ennek a keretnek...
A lényeg: A keret így is erős, ne akarjuk a fél kezdőt lecserélni. Ott max. 2-3 változás várható. A lényeges változások a kispadon lesznek.
Barça Igazolások 2007-08
-
- Director del Fútbol
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Megjegyzem: Ha ez a keret újrakezdhetné a szezont, kizárt hogy ugyanezt a fhos teljesítményt nyújtaná. Lehetz hogy pusztán csak egy új edző érkezése is hatalmas lökést adna ennek a keretnek...
A lényeg: A keret így is erős, ne akarjuk a fél kezdőt lecserélni. Ott max. 2-3 változás várható. A lényeges változások a kispadon lesznek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
eto'o - benzema csere. kétlem, hogy megvalósul, pedig nagyon jó lenne 

-
- Director del Fútbol
Guardiola még nem mondott semmit, nemhogy a keretről, még a kinevezését is alig kommentálta. Nem kell elhinni ennek a barom kommentátornak bármit.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Sztem jó lenne ha jönne Benzema, Nasri és Quaresma, bár erre nem sok esély van 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. Eto'o az egyik olyan játékos, aki a köv. évi csapatunknak is egyik vezéregyénisége lesz. Különben is...Nem kell befejező ember. Henry, és Bojan is ott van még. Nem oda kell az erősítés.Aprieto írta:Hááááát... Eto'ot én a világ kincséért nem adnám el, nem Benzemáért...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Erre a butára ne hallgass, annyi hülyeséget hord össze, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.norbert55 írta:Most mondta a kommentátor a meccsen h Guardiola nem számít V.V.re.
Akk ki lesz a kapus?

Most mondta a kommentátor a meccsen h Guardiola nem számít V.V.re.
Akk ki lesz a kapus?
Akk ki lesz a kapus?
Igaz h Agüero jóó lenne, de sztem az Atletico nem engedi el.
Mondjuk ha komoly pénzt kinálnak, lehet

Mondjuk ha komoly pénzt kinálnak, lehet

Guardiola bizok benned!!
Eto'o-t nem szabad eladni!!
- danko94
- Entrenador del Barça
Az a baj h Aguerro csatár és nagyon drága, Diego meg marad még 1 évig brémában...Subinho írta:jöhet ide bárki, de akiket nem szabad nyáron elszalasztani/ide kell hozni:
d.alves, agüero, diego!!! ők most nagyon jól tolják és fiatalok!!!
a Kun R10 helyett tökéletes lenne. Messivel a két oldalon megőrjítenének mindenkit!!!
Diego Deco helyett...
Alves Zambi helyett...
A többi posztra jó játékosaink vannak...
A TÖBBI EDZŐ KÉRDÉSE!!!

- Subinho
- Director del Fútbol
jöhet ide bárki, de akiket nem szabad nyáron elszalasztani/ide kell hozni:
a Kun R10 helyett tökéletes lenne. Messivel a két oldalon megőrjítenének mindenkit!!!
Diego Deco helyett...
Alves Zambi helyett...
A TÖBBI EDZŐ KÉRDÉSE!!!
Diego Deco helyett...
Alves Zambi helyett...
A TÖBBI EDZŐ KÉRDÉSE!!!
szerintem ha murinho lett volna az edző, guardiola csak másodedző, az jobb lett volna... guardiola még elég tapasztalatlan, a csapat stílusát másodedzőkent is ismerheti... murinhonak el kellett volna fogadnia ezt a lehetőséget!
- danko94
- Entrenador del Barça
Nekem tetszik de sztem egy kis változtatás:Eto'o_09 írta:Sztem ez lenne a jövő Barcája:
Kapus: Valdes, Pinto
Védők: Daniel Alves, Lahm, Puyol, Abidal, Milito, Marquez
Középpályások: Xavi, Iniesta, Lucho, Diego, Lampard, Messi
Csatárok: Eto'o, Henry, Bojan, Huntelaar
Lahm<--->Oleguer(cserének jó)
Lampard minek???
huntellar<--->Guizza
Diego marad a brémában
+még a védelembe Garay
Ezen felül: Sylvinho, Toure, Oleguer(úgyse kapunk érte pénzt),Dos Santos
Sztem ez lenne a jövő Barcája:

Guardiola bizok benned!!
Jövő csapata:
Valdes Alves, Puyol, Milito, Abidal Diego, Inesta, Toure Messi, Henry/Eto'o Huntelaar
Valdes Alves, Puyol, Milito, Abidal Diego, Inesta, Toure Messi, Henry/Eto'o Huntelaar
- ab1daL
- Director del Fútbol
Anyagilag se, meg sehogyse, pedig nem lenne rossz ha vállalnák a kispadozást de ezek közül nem sok az oan.csaba86 írta:A következő lenne az elképzelésem a jövő Barcelona-ját illetően!
Kap: Valdez , Pinto
Védők: Daniel Alves , Miguel Veloso , Lahm , Mexes , Kompany, Puyol , Milito, Raul Albiol,
Középályások: Xavi, Iniesta , Toure, Van Der Vaart, Lucho Gonzalez, Maresca, Diego
Támadók: Messi , Eto , Krikics , Henry , Dos Santos , David Villa, Benzema
Ezzel csak az a gond , hogy szerintem anyagilag nem valósítható meg......

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- csaba86
- Barça B
A következő lenne az elképzelésem a jövő Barcelona-ját illetően!
Védők: Daniel Alves , Miguel Veloso , Lahm , Mexes , Kompany, Puyol , Milito, Raul Albiol,
Középályások: Xavi, Iniesta , Toure, Van Der Vaart, Lucho Gonzalez, Maresca, Diego
De nem gondoltam h mindent megis tudjuk szerezni:DVarga Tamás írta:Mottát tavaly nyáron eladtuk az Atléticónak...Eto'o_09 írta:Sztem vagy 10 játékosnak érkeznie kell.
Akiknek sztem tuti nem itt a helyük: Gudjohnsen, Ronaldinho, Deco, Zambrotta, Edmilson, Dos Santos (kölcsönbe!), Sylvinho, Oleguer, Motta.
Akiknek jönniek kéne: Lampard, Diego, Daniel Alves, Keita, Lucho Gonzalez, Van Deer Vaart, meg sztem jó lenne ha Quaresma visszajönne, de ő úccse fog![]()
Lucho González, Van der Vaart, és Quaresma: és akkor vagy 6 középpályással állnánk föl, mi? Gondolkodjunk.

Guardiola bizok benned!!
lol, Motta már rég nem itt játszik, Ezquerronak itt a helye?Eto'o_09 írta:Sztem vagy 10 játékosnak érkeznie kell.
Akiknek sztem tuti nem itt a helyük: Gudjohnsen, Ronaldinho, Deco, Zambrotta, Edmilson, Dos Santos (kölcsönbe!), Sylvinho, Oleguer, Motta.
Akiknek jönniek kéne: Lampard, Diego, Daniel Alves, Keita, Lucho Gonzalez, Van Deer Vaart, meg sztem jó lenne ha Quaresma visszajönne, de ő úccse fog![]()
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mottát tavaly nyáron eladtuk az Atléticónak...Eto'o_09 írta:Sztem vagy 10 játékosnak érkeznie kell.
Lucho González, Van der Vaart, és Quaresma: és akkor vagy 6 középpályással állnánk föl, mi? Gondolkodjunk.

- diego armando maradona
- Barça C
Lucho-t mindenképpen jó igazolásnak tartom. A legfontosabb, hogy legyen jövőre egy vezérünk aki képes lendületbe hozni a csapatot, átlendíteni a holtpontokon, mint amilyen Ronaldinho volt. Lucho-t azért is tartom kiváló megoldásnak, mert ő képes lenne betölteni a Deco által hagyott űrt. Ugyanis középpályára mindenképpen egy védekezni és támadni egyaránt jól tudó játékos kell. Nézzétek a manchester elleni BL elődöntőkön, hogy egy nem túl jó formában lévő Deco-val azonnal képesek voltunk ráerőltetni az akaratunkat a világ egyik legjobb csapatára is. Ha ezen a poszton még ráadásul a vezéregyéniség is játszik akkor még korábbinál is jobb lehet a csapatjáték! Az eddig szóba került nevek (Diego, Nasri...stb) közül szerintem egyiksem felel meg ezeknek a feltételeknek.
Azt tény, hogy Messi lehet a világ legjobb játékosa, de alkatánál, szerénységénél fogva sohasem lesz szellemi vezér!
A többi "kiegészítő" játékos az én szememben másod/harmadlagos, mert most is rengeteg nagyon jóképességű focistánk van. Viszont az elmúlt két évben nem volt VEZÉRÜNK! Nem volt aki a hátán vigye a csapatot!
Azt tény, hogy Messi lehet a világ legjobb játékosa, de alkatánál, szerénységénél fogva sohasem lesz szellemi vezér!
A többi "kiegészítő" játékos az én szememben másod/harmadlagos, mert most is rengeteg nagyon jóképességű focistánk van. Viszont az elmúlt két évben nem volt VEZÉRÜNK! Nem volt aki a hátán vigye a csapatot!
"...az igazság nem csak azért hat igazságnak, mert az, hanem attól is, ahogyan kimondják" Gabriel García Márquez
Sztem vagy 10 játékosnak érkeznie kell.
Akiknek sztem tuti nem itt a helyük: Gudjohnsen, Ronaldinho, Deco, Zambrotta, Edmilson, Dos Santos (kölcsönbe!), Sylvinho, Oleguer.
Akiknek jönniek kéne: Lampard, Diego, Daniel Alves, Keita, Lucho Gonzalez, Van Deer Vaart, meg sztem jó lenne ha Quaresma visszajönne, de ő úccse fog
Akiknek sztem tuti nem itt a helyük: Gudjohnsen, Ronaldinho, Deco, Zambrotta, Edmilson, Dos Santos (kölcsönbe!), Sylvinho, Oleguer.
Akiknek jönniek kéne: Lampard, Diego, Daniel Alves, Keita, Lucho Gonzalez, Van Deer Vaart, meg sztem jó lenne ha Quaresma visszajönne, de ő úccse fog

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eto'o_09 2008.05.11. 19:57:57-kor.

Guardiola bizok benned!!
Olasz nem kell,nem jók itt.Másban kell gondolkodni.Lampard sem szimpi,itt nem tud ugy megélni.
Spanyol,Francia,Holland,Dél Amerikai.Ezekből uraim.Ők megállják itt a helyüket.
Spanyol,Francia,Holland,Dél Amerikai.Ezekből uraim.Ők megállják itt a helyüket.
Azáldójátnéki.