Gerard Piqué
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Pep látta Piqueben a klasszist, és igaza lett. Pep bízott benne, ő akarta leigazolni, és végül a világ egyik legjobb védőjét 5 millióért sikerült megvennünk. Ez hatalmas húzás volt, akárhonnan nézzük.Lionel85 írta:Piqué amikor eljött Angliából, még közel sem volt klasszis játékos. Ha az lett volna, nem adta volna olyan könnyen Ferguson, ráadásul nem 5 millió euróért!
Maxwell szerintem még most sem klasszis, egy egyszerű munkás, vagy egy kicsit annál több, de nem egy Roberto Carlos.Nincsenek sztárallűrjei, nem tör minden héten egy Ferrarit, nincsenek szexbotrányai. Játékát tekintve sem sztár, egyszerűen csak jól oldja meg a dolgát a védelemben.
Maxwell meg, lehet hogy nem egy világklasszis, ezt elismerem. De teljesen hozza a Barca szintjét, semmi probléma nincs vele, sőt, szerintem Abidalnál is jobban játszott idén. (Bár Abidallal sincs semmi problémám) És Barca szintű játékost vásárolni 4,5 millióért, szintén remek megoldás volt Pep-től.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Lehet, hogy ők a Vb teljesítményt értékelték.recrea írta:Vagy akkor nem egy eb-t néztünk.
A viccet félretéve én sem értetem.
Piqué egyenletes és jó teljesítményt nyújt fiatal kora ellenére.
Magasan kitűnik a vele egykorú hátvédek közül.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Olvasom a mai sportot, amiben értékelik spanyol játékosokat egyenként, ugyan most nincs előttem, de ezt írja a "szakma" Piquéről, záró gondolatként:
"Véleményünk szerint nem képes kiegyensúlyozott teljesítményre!"
Az én véleményem szerint meg pont ez Piqué egyik legnagyobb erénye. Vagy akkor nem egy eb-t néztünk.
(Amúgy 8-as volt a legjobb osztályzat: Ini, Villa, Casillas, Ramos)
Azért az tényleg nem semmi, ha Pep nem hozza el, közelében sem lenne talán a válogatottnak.
"Véleményünk szerint nem képes kiegyensúlyozott teljesítményre!"
Az én véleményem szerint meg pont ez Piqué egyik legnagyobb erénye. Vagy akkor nem egy eb-t néztünk.
(Amúgy 8-as volt a legjobb osztályzat: Ini, Villa, Casillas, Ramos)
Azért az tényleg nem semmi, ha Pep nem hozza el, közelében sem lenne talán a válogatottnak.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Piqué amikor eljött Angliából, még közel sem volt klasszis játékos. Ha az lett volna, nem adta volna olyan könnyen Ferguson, ráadásul nem 5 millió euróért!
Maxwell szerintem még most sem klasszis, egy egyszerű munkás, vagy egy kicsit annál több, de nem egy Roberto Carlos.
Nincsenek sztárallűrjei, nem tör minden héten egy Ferrarit, nincsenek szexbotrányai. Játékát tekintve sem sztár, egyszerűen csak jól oldja meg a dolgát a védelemben.
Maxwell szerintem még most sem klasszis, egy egyszerű munkás, vagy egy kicsit annál több, de nem egy Roberto Carlos.

Fel lehet hozni Pep ellen, hogy méreg drágán megvesz kiegészítő játékosokat, akik utána alig játszanak, de soha nem szabad elfelejteni, hogy Pique-t is ő hozta vissza, ráadásul 5 millióért. Hatalmas húzás volt, klasszist venni aprópénzért. Maxwell szintén hasonló eset, szóval azért annyira nem orsz a helyzet, mégha Chyrgrynsky-nek nem is volt sok értelme.messideco írta:Szerintem nemd írta:Na és magán hagyta utána a mezt?OFF vége
Most gondolok bele, hogy mi lett volna, ha nem hozza a Barca vissza 2008-ban Piquét...Maradt volna angol ill. Bl-győzelemmel. Így pediga világ egyik legjobb védője lett, világbajnok 2x spanyol bajnok, ismét Bl-győztes, a hatkupás Barca tagja. És még messze lesz a vége...
Szerintem nemd írta:Na és magán hagyta utána a mezt?

Most gondolok bele, hogy mi lett volna, ha nem hozza a Barca vissza 2008-ban Piquét...Maradt volna angol ill. Bl-győzelemmel. Így pedig

Na és magán hagyta utána a mezt?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez nagyon nagy!albicelesteX írta:Bocsánat ha már volt!A mókamesterünk megint alkotott ezúttal Puyol segítségével és Cesc volt az "áldozat"!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4K1A1zOH ... r_embedded

Egyébként Pique teljesítménye is elképesztő volt a VB-n. Hiba nélkül játszotta végig a tornát. Elképesztő hogy mennyire sokat fejlődött és ma már az egyik legjobb középső bekk a földön! Így tovább!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ez hatalmas.albicelesteX írta:Bocsánat ha már volt!A mókamesterünk megint alkotott ezúttal Puyol segítségével és Cesc volt az "áldozat"!!![]()

Ezzel talán kicsit üzentek Wengernek is, persze nyilván nem az volt az elődleges cél.

- albicelesteX
- A Vadász
Bocsánat ha már volt!A mókamesterünk megint alkotott ezúttal Puyol segítségével és Cesc volt az "áldozat"!!

ez az ember született győztes! már csak az EB-cím hiányzik neki, de remélhetőleg ez 2 év múlva bekövetkezik!
Van benne vmi.Számomra eddig is Ő volt a világon a legjobb védő(Puyollal együtt persze.
).Ha a következő szezonban,ha már a meccsek felén ilyen teljesítményt nyújt,nyugodtan kijelenthető,h a legjobb középhátvéd.

Visca el Barca!
-
- Director del Fútbol
Nem nagyon tudok mondani jobb védőt jelenleg.
Előrejátékban kombinatív, hihetelen pontos hosszú lőtt passzok, a legjobban cselező középső védő(:lol:), gólokat is szerez és atomtechnikás.
Védelemben gyors , elképesztően jól helyezkedik, fejjel és 1vs1-ben szinte verhetetlen, igazi vezérbika.
Következő tíz-tizenöt év legnagyobb védőegyénisége lehet(lesz).
23éves még csak könnyen lehet hogy még rátesz egy-két lapáttal
Előrejátékban kombinatív, hihetelen pontos hosszú lőtt passzok, a legjobban cselező középső védő(:lol:), gólokat is szerez és atomtechnikás.
Védelemben gyors , elképesztően jól helyezkedik, fejjel és 1vs1-ben szinte verhetetlen, igazi vezérbika.
Következő tíz-tizenöt év legnagyobb védőegyénisége lehet(lesz).
23éves még csak könnyen lehet hogy még rátesz egy-két lapáttal
mondtam már: " a saját posztja Messije"
ennyi
ha az elkövetkező években egy védő vmikor kaphat aranylabdát, az tuti biztos Gerard lesz!
ennyi

ha az elkövetkező években egy védő vmikor kaphat aranylabdát, az tuti biztos Gerard lesz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.07.07. 23:29:45-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
LG írta:Milyen gála 11gála 11 fog kezdeniHol láttál te ezen a VB-n a spanyoloktól gálát?
Ma azért a németeknek nem sok közük volt a meccshez,több góllal is kikaphattak volna,bőven benne volt a meccsben.
Piqué hihetetlen nagy tanár

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fantasztikus ez a pali.
Kb minden német beadást ő fejelt ki és a szokásos jó passzai sem maradtak el.
Az elején mondta Egri Viktor, h milyen keveset szabálytalankodik. Finoman szólva is elképesztő, h asszem 4 szabálytalansága van az egész vébén.

Kb minden német beadást ő fejelt ki és a szokásos jó passzai sem maradtak el.
Az elején mondta Egri Viktor, h milyen keveset szabálytalankodik. Finoman szólva is elképesztő, h asszem 4 szabálytalansága van az egész vébén.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Milyen gála 11gála 11 fog kezdeni