Ó itt az én helyem
Nah szval sörök. Én is jóideig nem ittam sört , de vhogy a középsulis ballagásom utáni nyáron megszerettem. Szval amiket szívesen fogyasztok a Becks,Heineken,Kozel, néhanapján Borsodi. Egy sörrel tudnának kiüzni talán az országból is az pedig a Soproni.
Az izesített sörökkel én is ki vagyok békülve nyáron este párszor jártunk futni aztán visszafele persze mindig útbaesett egy talponálló , rengeteg citromos Gösser lecsúszott azokon az estéken.
Normális esetekben azért én is a natúrt fogyasztom.
Bort szintén csak akkor iszok ha muszáj, másnap általában fej ill gyomorfájással küzdök. Szval csak alkalomadtán.
Tömény:
Az én barátitársaságom kivétel nélkül Hubertus-sal kezdett, ezért én is, az elején kedveltem még azóta nem igazán.
Vodka,Rum egy kategória csak keverve. Narancssal,kólával, egyéb gyümölcslevekkel.
Jégerrel jó barátok voltunk egy bizonyos nagy közös szülinapos főzéses éjszakáig. Ott kicsit komolyabbra fordult a kapcsolatunk megittam párat(egy kisebb uszály sanszos hogy megfordult volna rajta

) azóta rá sem nézek.
Nah és elérkeztünk az örök szerelmemhez a wiszkihez.
A legnagyobb kedvenc a fehér címkés Jim Beam bátyja a Black Label egyszer kaptam ajándékba azóta ha lehetőségem van rá csak azt iszom.
Ezenkívül persze megy rendszeresen Johnnie,Jack,Ballantines,Jameson.