Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát jót nevettem amikor megláttam, hogy odaigazolab1daL írta: Sky Sports News @SkySportsNews 11m
Sevilla say Manchester City have agreed fee to sign winger Jesus Navas subject to a medical. #SSN
Már csak Dombi Tibi hiányzik onnan!Piqué írta: Lesz még egy Walcott típusú játékos Angliában,szerintem nemrossz igazolás. Surprised
Lesz még egy Walcott típusú játékos Angliában,szerintem nemrossz igazolás.ab1daL írta:Sky Sports News @SkySportsNews 11m
Sevilla say Manchester City have agreed fee to sign winger Jesus Navas subject to a medical. #SSN
Én azt olvastam, hogy a Monaco (ők kit nem?) szeretné vinni, de ez Falcao leigazolásával szerintem értelmetlenné vált.palesz77 írta:A tegnapi Brazil meccs után merült fel bennem a kérdés, hogy most Hulkkal mi van? A kommentátor olyanokat mondott, hogy a Zenit drukkerek rasszista beszólásokkal illették, összeveszett az edzővel meg ilyesmik, ebből az jött le nekem, hogy nem épp rózsás a szitu.. Eligazol, vagy mi van vele? Ha igen akkor van valami konkrét hogy hova? Én örülnék ha visszatérne az európai krémbe és nem a kies orosz sztyeppéken tolná, szeretem nézni a játékát - tegnapi rabonája is pl, meg amikor sarokkal kötényt adott Walcottnak. Köszi előre is annak aki tudja..
Összesen: 66,3 millió euró -> 473 millió euró...kanty írta:A Portónál azért tudnak valamit:
Gondolom az is lehetett a háttérben, hogy egyik riválist sem akarták erősíteni. Végülis a pénzt megkapták, jó üzletet kötöttek. Igazoljanak helyette 2-3 normális játékost (Diego, Jackson Martinez, Iago Aspas), és továbbra is nagyon komoly csapatuk lesz.Capon írta:Na most olvasom, hogy Falcao hivatalosan is a Monaco játékosa (NSO, hatharom).
Eléggé meglepő volt már akkor is mikor még csak pletyka szinten ment a találgatás.
Kicsit sajnálom, hogy elment Madridból, azt is sajnálom, hogy egy nem tradicionális nagy csapatba igazolt. De az sem baj ha a világ legjobb játékosai nem 4-5 klubban csoportosulnak. Kíváncsi leszek a Monaco mire lesz képes az első évében.
Hagyj engem ilyen prsókkal, amikor Coulibaly 2006ban még vígan targoncázott, most meg úgy néz ki 2x MB1-es gólkirály lesz.visca el barca írta:ha monaco, akkor prso![]()
22 évesen egy autoszerelo muhelyből igazolták le, aztán a 2004-es bl döntőn, ahol 8-3 lett a bugi a depor ellen 4-et vert
Gondolom a Monaconak pont ilyen klasszisokra van szüksége.A minap eljátszottam azzal a gondolattal, h mi van ha a Monaco esetleg kinézte Dzsudzsit is magának? Sem a Dinamo, sem a Monaco nem indulhat európai kupában, és ha megakarnák venni lazán kifizetnék az árát.
És mint tudjuk a mi Balázsunk szakmai okok és a fejlődés miatt igazolt 2 éve az Anzsiba, nem pedig a pénz miatt..Smile Szóval ha így alakulna szerintem lenne rá esély
AZért na... értem, h nem szereted Mourinhot, de a 2004-es bl döntőt még mindig ő nyerte a Portovalvisca el barca írta:ha monaco, akkor prso![]()
22 évesen egy autoszerelo muhelyből igazolták le, aztán a 2004-es bl döntőn, ahol 8-3 lett a bugi a depor ellen 4-et vert
Szerintem az van, hogy csak ekkor írhatják alá a szerződéseket. Addig meg nyugodtan lehessen verni a dobokat meg az újságíróknak a billentyűzetet, de hivatalos gondolom csak jún. 1.-aug. 31. között lehet. Ha nem így van, akkor fogalmam sincs...davi10 írta:Srácok valószínűleg én vagyok a hülye, de most akkor hogy van ez az átigazolási időszak cucc?
Hogyhogy Május van és mindenki össze-vissza vásárolgat?
Bármikor tárgyalhatnak, csak a szerződés nincs még aláírva sehol.davi10 írta:Srácok valószínűleg én vagyok a hülye, de most akkor hogy van ez az átigazolási időszak cucc?
Hogyhogy Május van és mindenki össze-vissza vásárolgat?