LG írta:Nekem sosem volt szimpatikus, úgyhogy nagyon jónak kell majd lennie, h elfogadjam. Ha Ibra is marad, akkor szegény Bojannak annyi.

Szerintem nem feltétlenül, mivel Henry megy. Így körülbelül ugyanott van. Szerintem jövőre Pedro szívja meg kicsit hacsak nem 4-2-1-1-2-ben játszunk, ahol jobb oldali kp. Bojan esete azért volt siralmas, mert minden csapatrész jól volt rotálva kivéve a támadó szekció. Ha normális eloszlásban játszanak Ibrával és Villával nem lesz gond.
Jó kis csapat lesz ez. Alapkezdőből ezt várom:
--------------------------Valdés------------------------
---------------Piqué-----------------Puyol-------------
---Alves--------------------------------------Abidal---
---------------------------Touré------------------------
-------------Xavi-----------------------Iniesta---------
----------------------------Messi------------------------
-----------------Ibrahimovic-----Villa------------------
Ez persze rengeteg variációt ad majd. Ha az Ibra-Villa kettősből legalább egyik nem lesz a pályán akkor jöhet Bojan, Pedro. Pedro-nak az előbb említett 4-1-2-1-2-ben is szerepe lehet, akkor kicsit széjjelebb húzva a támadórészt. Jeffren is bevethető bármelyik szélen, de akár még Xavi, Iniesta posztjára is eltudom képzelni. Ez a variáció dömping azzal, hogy Fabregas is esetlegesen jön tovább bővülhet. Cesc tud játszani Messi helyén (ha nem a szélen lesz az argentin), vagy tud Xavi, Iniesta posztján is. Iniesta szintúgy tud szélső támadót játszani. Hujjujujj de pusztítunk jövőre.
Pár szót ejtek a távozókról is:
Henry megy. 99%-os tény (ha nem több). Sokat nem mondanék róla. Helyét lazán kitölti Bojan, Pedro, Jeffren. Köszönjük amit eddig tett a klubért.
Szerintem még 2 távozó lesz ezenfelül. Márquez az egyik. Már vagy 1,5 éve nem találja önmagát. Lényegében ezért lett ekkora spíler mára Piqué, aki kirobbanthatatlan még néha akkor is mikor pihennie kéne. Az ő távoztával Csigrinszkij többet fog játszani. Remélem az ukrán formába lendül. A tavalyi éve felejtősre sikeredett.
A harmadik távozó még eléggé kérdéses. Véleményem szerint Keita nem fog maradni, persze csak akkor, ha Cesc jön. Nincs értelme, hogy maradjon. Masszív kis játékos. Mezőnyben hasznos, de mikor dönteni kell a labdával, elosztani, vagy megjátszani, akkor gyakran hibázik. Ez nem kimondottan az ő hibája, tehát nem az aktuális formahanyatlás az oka. Egyszerűen ennyire képes. Ezért vettük, amit csinál, de szerintem ennyi is.
Nagy kérdés nálam Hleb helyzete. Szerintem tovább lesz ő is adva, ami nagyon nagy hiba, mivel idén nem a kezdővel volt a gond, hanem a nem megfelelő paddal. Rövid. Jó lenne ha maradna. Busqeuts/Touré, Hleb, Jonathan Cesc/Iniesta/Xavi pad meccseket is eldönthet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)