Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyerekek, erről beszéltem, és megint nekem estek páran.La Pulga írta:37 - 36. Szégyen
Radulovics más poszton játszott, és nem 55 kg volt... Görbicz ilyen adottságokkal nemcsak 8 gólt akasztott a meccseken, de adott majdnem kétszer ennyi gólpasszt, és a szerzett labdák tekintetében is első volt a csapatban. A mai kéziben elvileg a legtöbb gólt az átlövőknek kéne lőniük, hát nálunk nem így volt.varga tamás írta:Bojana Radulovics túl a 30. életévén, meccsenként 10-12 gólos átlagot hozott, de nem láttam elfáradni sem a meccs végén, sem a sorozatterhelés egyetlen szakaszában sem.batinho írta:Szerintem ebbe te se gondoltál bele h ilyen kijelentést tegyél. A magyar válogatott még a 8 között se lenne ha Görbicz nem hozza a meccsenkénti 8 gólját. És az hogy elfáradt a végére szerintem megbocsátható; úgy hogy kétszerannyit volt a pályán mint a többiek. A magyar válogatottnak a szövetségnek meg a szurkolóknak a lábai előtt kéne hevernie. Szerinted az csak vicc volt h szinte minden meccsen ő kapta a "meccs legjobbja " címet? Tiszteletben tartom a véleményed de ezen a hozzászóláson megakadt a szemem..sryvarga tamás írta:Görbicz 25 perc alatt egy gólt lő, és őt nevezitek világklasszisnak. Egy elkényeztetett, felkapott kis fruska, akivel nagyon elszaladt a ló. .
És igen, Görbicz vezeti a góllövőlistát, és mire mentünk vele? Talán meglesz a 7. hely. Ami szégyen - legalábbis az én olvasatomban.
Nekem egy kérdésem lenne: ki qvázott itt? Én ilyet nem olvastam.Los Banditos írta:Amikor a férfi válogatott a 12. helyért küzdött tavaly, akkor senki sem szidta őket...A csajokat meg pláne nem kéne szidni, főleg nem lefruskázni, lehülyézni, leqrvázni...
![]()
De erről a legkevésbé Ő tehet, szóval nem kéne lefruskázni...varga tamás írta: És igen, Görbicz vezeti a góllövőlistát, és mire mentünk vele? Talán meglesz a 7. hely. Ami szégyen - legalábbis az én olvasatomban.
Bojana Radulovics túl a 30. életévén, meccsenként 10-12 gólos átlagot hozott, de nem láttam elfáradni sem a meccs végén, sem a sorozatterhelés egyetlen szakaszában sem.batinho írta:Szerintem ebbe te se gondoltál bele h ilyen kijelentést tegyél. A magyar válogatott még a 8 között se lenne ha Görbicz nem hozza a meccsenkénti 8 gólját. És az hogy elfáradt a végére szerintem megbocsátható; úgy hogy kétszerannyit volt a pályán mint a többiek. A magyar válogatottnak a szövetségnek meg a szurkolóknak a lábai előtt kéne hevernie. Szerinted az csak vicc volt h szinte minden meccsen ő kapta a "meccs legjobbja " címet? Tiszteletben tartom a véleményed de ezen a hozzászóláson megakadt a szemem..sryvarga tamás írta:Görbicz 25 perc alatt egy gólt lő, és őt nevezitek világklasszisnak. Egy elkényeztetett, felkapott kis fruska, akivel nagyon elszaladt a ló. .
Igen, ezért vezeti a góllövőlistát...varga tamás írta:Egy elkényeztetett, felkapott kis fruska, akivel nagyon elszaladt a ló.
Nem arra gondoltam, hogy nem leszünk ott az olimpián. De az nem elvárás, hogy ott legyünk az olimpián. Az érem már elvárás amire viszont nem láttok esélyt. Balkezes játékos nélkül nem lehet igazán jó csapat. Meg ilyen hozzá állással.Grege írta:Olimpián ott leszünk, ebben biztos vagyok, mert vagyunk annyira jók, h második helyet összeszedjük a 4 csapatból, DE az olimpián is csak ugyanez vár majd ránk, hacsak vki nem nő fel a 3 sztárjátékosunk mellé, amire jelenleg kevés esély látszik, akkor ugyanúgy 6-7. helyen fogunk végezni.fcbarcelonazsombi írta:Sajnos Farkas Áginak nagyon igaza volt a világ nagyon elhúzott tőlünk. Olimpiára nem sok esélyt nem láttok sajnos ez van fájdalmas.
A franciák ma nem voltak jobbak, csak jobban akartak, de ez bőven elég volt ellenünk.
Németh Andrást ugyanakkor elküldeném, rossz időkérések, rossz emberek a keretben, rossz cserék, érthetetlen... A koreaiak elleni meccset pedig nagy részben az ő nyakába varrom...
Olimpián ott leszünk, ebben biztos vagyok, mert vagyunk annyira jók, h második helyet összeszedjük a 4 csapatból, DE az olimpián is csak ugyanez vár majd ránk, hacsak vki nem nő fel a 3 sztárjátékosunk mellé, amire jelenleg kevés esély látszik, akkor ugyanúgy 6-7. helyen fogunk végezni.fcbarcelonazsombi írta:Sajnos Farkas Áginak nagyon igaza volt a világ nagyon elhúzott tőlünk. Olimpiára nem sok esélyt nem láttok sajnos ez van fájdalmas.
De van ,csak sajnos eljárt felette az idő, és visszavonult. Bojana csak egy volt, hozzá hasonló csillag mostanában nem fog megszületni.HAnonymus írta:Abba gondolj bele hogy 1 gólon múlott hogy nem vagyunk a világ 4 legjobb csapata között (((papíron...))). Egyébként ezt tényleg gyorsan el kell felejteni amit ezen a vbn bemutattunk. Nem tudom elhinni hogy nincs ebben az országban 1nél több használható átlövő...
Ezt meg hogy képzeled??Perrero írta:mi a retkes f.szom van Pálingerrel![]()
![]()
ezeket máskor simán fogja...