Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem lőtte jól,megküldte ez igaz,de nekem nem tűnt nagyon helyezettnek. Ezeknek a srácoknak szerintem nem okozhat gondot,hogy felvarrják valamelyik sarokba, szinte biztos,hogy ott nem éri el a kapus.kanty írta:Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.
Utoljára a 98-as Mallorca elleni kupadöntőn volt téttel bíró 11-es párbajunk (meg néhány éve Milan ellen Gamperen, de azt nem veszem ide), azt meg is nyertük.Cseri írta:Remélem 11-es párbajra egyik sorozatban sem kényszerülünk.
Jó lenne egy olyan statisztika is az elmúlt pár évből, hogy sorsdöntő helyzetekben milyen százalékkal rúgjuk őket vs. össz százalék. Szerintem, ha el is maradunk, akkor sem sokkal az átlagtól a fontos helyzetekben.ktm írta:Ezt én is. Az most kiderült számomra, hogy a trióból Messi lövi (messze) a legjobban őket. Gondolom mit kérdezett Suareztől a büntető előtt: Most belövöd, vagy legúrítsam megint?:)Cseri írta:Remélem 11-es párbajra egyik sorozatban sem kényszerülünk.
Ezt én is. Az most kiderült számomra, hogy a trióból Messi lövi (messze) a legjobban őket. Gondolom mit kérdezett Suareztől a büntető előtt: Most belövöd, vagy legúrítsam megint?:)Cseri írta:Remélem 11-es párbajra egyik sorozatban sem kényszerülünk.
nem vagyok nagy szabálykönyves, de ennyit tudok. nem erről beszéltem, pontosabban nem úgy értettem, ahogy te.Normandia írta:Nos, ha nem fújták be lesnek, márpedig nem, akkor a szabály szerint kiállítás és 11-es. Itt nincsen mit mérlegelni, nem ebben hibázott. Az első is véleményes, mert ugyan a labdát rúgta el, de keményen beleszált Rakétába, ez igencsak veszélyes játék volt, de ezen lehet vitatkozni, hogy ért e pirosat.mess2009 írta:ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
a meccs olyan lett amilyen az első és a 17.- között lehet - 2 emberrel. nem fogom szapulni az MSN-t öt gólnál még akkor sem, ha lehetett volna 10 is.
ami pedig a bekapott gólt illeti, egy hiba jár a védelemnek is![]()
örüljünk az újabb rekordnak!!
Nos, ha nem fújták be lesnek, márpedig nem, akkor a szabály szerint kiállítás és 11-es. Itt nincsen mit mérlegelni, nem ebben hibázott. Az első is véleményes, mert ugyan a labdát rúgta el, de keményen beleszált Rakétába, ez igencsak veszélyes játék volt, de ezen lehet vitatkozni, hogy ért e pirosat.mess2009 írta:ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
a meccs olyan lett amilyen az első és a 17.- között lehet - 2 emberrel. nem fogom szapulni az MSN-t öt gólnál még akkor sem, ha lehetett volna 10 is.
A bíró nem igazán tudott mit csinálni. A Rakitic-esetet még lehet véleményezni, de szerintem ez lkb. olyan, mint amikor nyújtott páros lábbal csúszik be valaki és hiába találja el a labdát is repül a piros. Szinte derékmagasságba becsúszni semmi értelme. A másik pedig egyértelmű volt. Busi rúgta volna kapura a védő hátulról kihúzta a lábát. Ha ez történik előbb talán nem állította volna ki Llorrentét.mess2009 írta:ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
Szerintem akkor Messi odaáll, és ő jóeséllel belövi, mint az Arsenal ellen hidegvérrel. Szerintem a szabadok mellett ezt is gyakorolta, a csapatra is ráférne.mahitoo írta:Mindenkinek megvan a véleménye a meccsről, a bíróról, mindenről, nem is variálok vele. Viszont a büntetőinken most röhögünk, mert megtehetjük, de ez a BL-ben kegyetlenül visszaüthet.
Akkor nem csak en erzek igy a meccs utan, megnyugodtam..Messias2 írta:Élvezhetetlen, komolytalan meccs, amit a tragikusan rosszul ténykedő játékvezető, bohockodó Neymar és Suarez, az agyatlan Rayo, illetve a megyei szintű bakikat hozó Rayo kapus tett ilyenné.
Egyedül Messi miatt volt érdemes megnézni ezt a meccset, neki voltak szép megmozdulásai.
Támadásban elég jó, a védekezésével lehetnek gondok, nehezen ér vissza miután felszaladt a támadással.ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy SR újra lehetőséget kap jhv-ként. Bár Mathieu bhv-ként való játszatásának nem igazán örülök, bízok benne, hogy hibátlanul meg fogja oldani a feladatát.
Ma nagyon fontos lenne győzni, ami ha nehezen is, de szerintem sikerülni fog.
Visca El BARCA!!!