Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Cseri
Entrenador del Barça

2016.03.04. 10:06:30

kanty írta:Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.
Szerintem nem lőtte jól,megküldte ez igaz,de nekem nem tűnt nagyon helyezettnek. Ezeknek a srácoknak szerintem nem okozhat gondot,hogy felvarrják valamelyik sarokba, szinte biztos,hogy ott nem éri el a kapus.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
kanty
Llegenda del Barça

2016.03.04. 09:57:16

Persze kimaradt a Suarez-tizenegyes, de szerintem nem lőtte rosszul. Erő is volt, helyezte is, egyszerűen a kapus megfogta, van ilyen. Engem a Neymar-féle egy lépésről lövöm büntetők sokkal jobban kiakasztanak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.04. 09:44:09

Cseri írta:Remélem 11-es párbajra egyik sorozatban sem kényszerülünk. :)
Utoljára a 98-as Mallorca elleni kupadöntőn volt téttel bíró 11-es párbajunk (meg néhány éve Milan ellen Gamperen, de azt nem veszem ide), azt meg is nyertük.
Emlékszem, kódolt csatornán "néztem", a csapatokat lehetett megkülönböztetni, mindent csak körvonalaiban :D

Nem ártana ésszel rúgni a büntetőt Suareznek, bár ez lehet túl nagy elvárás.
barlacy
Jugador del Barça

2016.03.04. 09:36:34

A játékvezetésről nekem más véleményem van. Az ítész ne relativizáljon, hanem következetesen ítéljen-a szabályoknak megfelelően! A szabályok tisztelete, betartása és-betartatása a meccsen a résztvevőktől elvárt magatartás!! Különös, hogy a spanyol játékosok megvéleményezik az ítéletet,a bírók "vitatkoznak" a játékosokkal stb. A mérkőzést közvetítő riporterek részrehajló okoskodása néha dühítő. Az elfogult madridista szpíkerek nem tudom csak nekem tűnnek fel, vagy csak azért mert én meg barcás vagyok?Csakugyan: van, hogy inkább leveszem a hangot...
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.03.04. 08:56:23

ktm írta:
Ezt én is. Az most kiderült számomra, hogy a trióból Messi lövi (messze) a legjobban őket. Gondolom mit kérdezett Suareztől a büntető előtt: Most belövöd, vagy legúrítsam megint?:)
Jó lenne egy olyan statisztika is az elmúlt pár évből, hogy sorsdöntő helyzetekben milyen százalékkal rúgjuk őket vs. össz százalék. Szerintem, ha el is maradunk, akkor sem sokkal az átlagtól a fontos helyzetekben.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
ktm
Capitá del Barça

2016.03.04. 08:47:28

Ezt én is. Az most kiderült számomra, hogy a trióból Messi lövi (messze) a legjobban őket. Gondolom mit kérdezett Suareztől a büntető előtt: Most belövöd, vagy legúrítsam megint?:)
mess2009
Director del Fútbol

2016.03.04. 08:29:04

Normandia írta:
mess2009 írta:ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
a meccs olyan lett amilyen az első és a 17.- között lehet - 2 emberrel. nem fogom szapulni az MSN-t öt gólnál még akkor sem, ha lehetett volna 10 is.
ami pedig a bekapott gólt illeti, egy hiba jár a védelemnek is :)
örüljünk az újabb rekordnak!!
Nos, ha nem fújták be lesnek, márpedig nem, akkor a szabály szerint kiállítás és 11-es. Itt nincsen mit mérlegelni, nem ebben hibázott. Az első is véleményes, mert ugyan a labdát rúgta el, de keményen beleszált Rakétába, ez igencsak veszélyes játék volt, de ezen lehet vitatkozni, hogy ért e pirosat.
nem vagyok nagy szabálykönyves, de ennyit tudok. nem erről beszéltem, pontosabban nem úgy értettem, ahogy te.
utaltam is rá az élö topikban, hogy a TV.-ben az volt az eset minősítése (első ügy) hogy Rakitic szabálytalankodott!!
a bíró minősít egy adott szituációt tehát nevezzük bárhogy mérlegel ! lát valamit és eldönti, hogy az mi volt és ennek megfelelően ítél.
a második esetben tehát már mögötte volt egy kiállítás, amikor látta az esetet mérlegelve a szituációt dönthetett volna úgy is hogy az eset nem ér büntetőt! gondolom ez evidens.
erről beszéltem. hogy az nagyobb melléfogás lett volna? lehet. ez már a mi nézőpontunk ütközete.
Cseri
Entrenador del Barça

2016.03.04. 07:52:34

Remélem 11-es párbajra egyik sorozatban sem kényszerülünk. :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Normandia
Director del Fútbol

2016.03.04. 07:40:14

mess2009 írta:ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
a meccs olyan lett amilyen az első és a 17.- között lehet - 2 emberrel. nem fogom szapulni az MSN-t öt gólnál még akkor sem, ha lehetett volna 10 is.
Nos, ha nem fújták be lesnek, márpedig nem, akkor a szabály szerint kiállítás és 11-es. Itt nincsen mit mérlegelni, nem ebben hibázott. Az első is véleményes, mert ugyan a labdát rúgta el, de keményen beleszált Rakétába, ez igencsak veszélyes játék volt, de ezen lehet vitatkozni, hogy ért e pirosat.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.04. 06:02:32

Ezen a meccsen amit ki lehet emelni, hogy Messi rúgott hármat és Rakitic meg nagyon melózott. Hoztuk magunkat összességében és megint eggyel közelebb a végső célhoz. A büntető siralmas, megint gólt kaptunk siralmas, bírói ténykedés siralmas (ez legalább megszokott. :D de már fel sem hozom a pirosakat, de legalább következetlenül Ardat félig állította ki. :D ) Rayo szokásos birka foci.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.04. 03:54:28

A bíró nem igazán tudott mit csinálni. A Rakitic-esetet még lehet véleményezni, de szerintem ez lkb. olyan, mint amikor nyújtott páros lábbal csúszik be valaki és hiába találja el a labdát is repül a piros. Szinte derékmagasságba becsúszni semmi értelme. A másik pedig egyértelmű volt. Busi rúgta volna kapura a védő hátulról kihúzta a lábát. Ha ez történik előbb talán nem állította volna ki Llorrentét.

A meccs amúgy is meg lett volna. Kétgólos vezetés már megvolt és még így is mi voltunk a veszélyesebbek. Ha nincs kiállítás, akkor kb. 3 esetleg 4:1. A Real esete annyiból volt más, hogy ott a Rayo vezetett és az első félidő közepére már 9 emberrel voltak.
Forca Barca!!!!
zsoltfree
Capitá del Barça

2016.03.03. 23:22:11

Jól van, már csak 8 meccset kell megnyerni és egyet elég döntetlenre is hozni.

Eléggé Benny hill sho érzés volt nézni a meccset, de ilyenek is vannak néha. Jön az év vége, a BL vége, most kell bedurvulni. Hétvégén az Eibarnak sem szabad gondot okoznia, ellenben a 2 Madrid erős ellenfelekkel játszik, és az Atleticonak benne van a pontvesztés idegenben a Valencia ellen...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.03. 23:18:51

Pique: "We offered Mascherano to take the penalty, but he didn't want it."

haha :mrgreen:
mess2009
Director del Fútbol

2016.03.03. 23:12:10

ami a bíró minősítését illeti az ok. még indokolt esetben sem kellett volna még egy embert kiállítani élve a mérlegelési lehetőségével.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.03. 23:07:06

Ezen a meccsen egalizálta a csapat a lőtt golok számát a madriddal, 74-74, marhára nem számít sokat, csak gondoltam leírom.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.03.03. 23:05:43

Újabb 3 pontot sikerült bezsebelnünk, szép volt! Ezt a meccset pedig minél előbb felejtsük el szerintem! :D Volt itt minden, de minden jó, ha a vége jó. :) És ma sikerült is hoznunk a meccset, úgyhogy nincs semmi gond.
Egyedül a Neymar-Suarez kettős gyengébb játéka lehet aggasztó, de szerintem a mainál csak jobban játszhatnak, és lassan ők is csak formába lendülnek, szóval nem kell emiatt aggódni. :)
A meccsen pedig lépjünk túl, megvan a 3 pont és csak ez a lényeg.

Visca El BARCA!!!
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.03. 23:03:13

mahitoo írta:Mindenkinek megvan a véleménye a meccsről, a bíróról, mindenről, nem is variálok vele. Viszont a büntetőinken most röhögünk, mert megtehetjük, de ez a BL-ben kegyetlenül visszaüthet.
Szerintem akkor Messi odaáll, és ő jóeséllel belövi, mint az Arsenal ellen hidegvérrel. Szerintem a szabadok mellett ezt is gyakorolta, a csapatra is ráférne.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.03. 23:01:48

Mindenkinek megvan a véleménye a meccsről, a bíróról, mindenről, nem is variálok vele. Viszont a büntetőinken most röhögünk, mert megtehetjük, de ez a BL-ben kegyetlenül visszaüthet.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.03.03. 22:56:00

Ott van zsinórban a 10 bajnoki győzelem! 8) Az Espanyol elleni 0 óta sebességet váltott a csapat.

A meccsről tényleg nem éri meg sokat beszélni, bohózat volt. Sajnálom a Rayót, a Real ellen is kiszórták 2 játékosukat, meg tényleg szép focit akarnak játszani és mégis húzza őket az ág. Szurkolóik előtt is le a kalappal, szóval remélem sikerül megint bent maradniuk.

Messi-nek vigyáznia kell, mert látszik, hogy nem akar gólkirály lenni még is lassan odaért az élbolyba. :D Most ő a legélesebb az MSN közül, pazar módon ad ki magából annyit amennyit kell és még is ő a legjobb.
Neymar-nak meg jót fog tenni a másfél hét pihenő. Jó döntés volt, még akkor is ha Eibar-ban nem lesz könnyű.
Arda góljának örülök, de sokszor túl lazának tűnik. El-el is késik a becsúszásaival.

Büntetőket kérem gyakorolni! :roll:
Úgy tűnik Messi csak a nagy meccseken fogja már lőni, lásd Arsenal.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.03. 22:54:14

Elozo szavazast Busi nyerte, Messi masodik es Matyi harmadik lett. Mostani egyertelmubb lesz gondolom, de azert szavazzatok buzgon..:D
Messias2 írta:Élvezhetetlen, komolytalan meccs, amit a tragikusan rosszul ténykedő játékvezető, bohockodó Neymar és Suarez, az agyatlan Rayo, illetve a megyei szintű bakikat hozó Rayo kapus tett ilyenné.
Egyedül Messi miatt volt érdemes megnézni ezt a meccset, neki voltak szép megmozdulásai.
Akkor nem csak en erzek igy a meccs utan, megnyugodtam..:D A biro meg Suarezek ugy felhuztak, hogy orulni se tudok annyira, mint ahogy szoktam. Messinek grat, o legalabb kepes ziccert befejezni. Szep golok voltak.
Messias2
Director del Fútbol

2016.03.03. 22:52:07

Élvezhetetlen, komolytalan meccs, amit a tragikusan rosszul ténykedő játékvezető, bohockodó Neymar és Suarez, az agyatlan Rayo, illetve a megyei szintű bakikat hozó Rayo kapus tett ilyenné.
Egyedül Messi miatt volt érdemes megnézni ezt a meccset, neki voltak szép megmozdulásai.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Kash
Entrenador del Barça

2016.03.03. 20:54:05

ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy SR újra lehetőséget kap jhv-ként. Bár Mathieu bhv-ként való játszatásának nem igazán örülök, bízok benne, hogy hibátlanul meg fogja oldani a feladatát.
Ma nagyon fontos lenne győzni, ami ha nehezen is, de szerintem sikerülni fog.

Visca El BARCA!!!
Támadásban elég jó, a védekezésével lehetnek gondok, nehezen ér vissza miután felszaladt a támadással.
Enrique helyében én sem tudnám, hogy az MSN-ből kit kellene padoztatni kicsit, Suarez tuti berágna, mert ő versenyben van az aranycipőért, Neymar lelki állapota eléggé labilis, főleg annak fényében, hogy mostanában nem rúgott gólt, Messi ugye meg simán kirúgathatja Luchot...Eh :?
Mindesetre hajrá! 0-4 a tippem, mostanában jó vagyok. :oops:
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.03.03. 20:41:24

Jó a kezdő, örülök, hogy SR újra lehetőséget kap jhv-ként. Bár Mathieu bhv-ként való játszatásának nem igazán örülök, bízok benne, hogy hibátlanul meg fogja oldani a feladatát.
Ma nagyon fontos lenne győzni, ami ha nehezen is, de szerintem sikerülni fog.

Visca El BARCA!!!
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.03. 20:09:21

Robi oké, Matyit nem értem a baloson, Bartra meg a kerettagságig sem viszi már. :(
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.03. 20:05:43

Robi jobbekk, nagyon jo! :D Tuloldal kevesbe, tenyleg kene valaki nyaron, aki ott is tud jatszani, kicsit felek, mert a Rayonak jo szelsoi vannak. Tobbi meg parades, simanak kene lennie ilyen kezdovel azert..
Válasz küldése