2018.05.14. 17:08:29
Másik topicban már leírtam, hogy sajnos kezelhetetlennek tűnik az ő helyzete. Amit láttunk tőle Umtiti sérülése idején az megsüvegelendő, és én is amondó vagyok, hogy bőven megfelelő alternatíva lehet 3. számú védőnek...pontosabban lehetNE. Ugyanis sérülékenysége totálisan kezelhetetlen. A Piqué - Umtiti kezdő páros jövőre is adott. Ha van egy megbízható 3. számú védőd, akkor kb teljesen mindegy ki a 4. számú, mert ha nincs sérülés, eltiltás, akkor nem kap sok szerepet úgy sem. Erre jó lenne akár Mina, akár Marlon. Viszont mivel Verma rettenetesen sérülékeny, emiatt rizikós vele, mint 3. számú opcióval nekiindulni a szezonnak. Elé igazolni meg luxus, mert mint írtam 4. számú opciónak nem sok babér terem...ahhoz meg túl sokat keres.
Mindezek miatt én adnám, hogy a helyére hozzunk valakit. Jövőre lejár a szerződése, én odaadnám akár ingyen is, csak ne nekünk kelljen fizetni a fizuját.
A velünk szóba hozott Sevillas gyereket nem ismerem túlzottan, de a 30 a mai piaci viszonylatban nem sok pénz, ha tényleg értelmes alternatíva. Vidal úgyis menni akar vissza, valahogy csökkenteni kell vele a matekot.