Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nahh, legalább kiderült számomra hogy nem én vagyok a hülye...Barrano írta:Nálam is ugyanez van nem tudom mitől lehetOrdog írta:Húúú ecsém... nekem ez a játék bekattant. Elindítom a demot, és annyira belassul hogy az fáj:DDDD A menübe kb 5 perc alatt jutok el, és magától vált a gép csapatokat meg mindent, én hozzá sem nyúlok... másnál nincs ilyen???
Nálam is ugyanez van nem tudom mitől lehetOrdog írta:Húúú ecsém... nekem ez a játék bekattant. Elindítom a demot, és annyira belassul hogy az fáj:DDDD A menübe kb 5 perc alatt jutok el, és magától vált a gép csapatokat meg mindent, én hozzá sem nyúlok... másnál nincs ilyen???
Amúgy nem kanadaiak csinálják? Én azt hallottamOrdog írta:Azért kérdeztem, mert pl a Motogp3 demójában van online mód.
Amúgy tiszta hülyék az EA-sek... Látszik, hogy amcsik csinálták, akiknek fogalmuk sincs az európai fociról... Méghogy a barca csak 4,5 csillag..... Fogadjunk hogy a margit 5 lesz..
demóba?? á nem hiszem bár nekem 25 k/s-el szedi... már nagyon várom, állítólag nagyon jó de a Barca megint csak 4,5 csillagos... de az mondjuk érdekes, h a Bayern München meg az MU 5 csillag a PSG meg 4,5Ordog írta:Van benne multi lehetőség???
Bocsi, nem voltam itthon a 7végén. Megyek, ne aggódj, az aláírásképedet meg lécci vedd kisebbre.Kluivertinho írta:Hali!!EnriqueLe kéne nyomni a spanyol bajnokinkat
Mikor jössz MSN-re
![]()
![]()
![]()
Keddig lehet lejátszani a meccseket...
Igen, de már jo ideje nem játszottam, mostanában nincs nagyon idom rá. Valszeg a formábol is kijottem már. Amugy naon szeretem a játékot.kralo írta:LG te szoktál fifázni? ezt már láttad? --> www.fifabarca.atw.hu
A haver annya lánykori neve: KispistiKis Pisták
Pfff...ne hasonlítsátok azt a kakát a fifáhozbekem írta:jajaBadi írta:teljesen egyet értek!bekem írta:szuperzsír lesz a grafika....X360on....Pc-n marad ugyanaz...lehet hogy most már az ukrán megye 3as csapatok is benne lesznek de ettől még ugyanolyan ócska játék marad mint a 04 és a 05....megpróbálják kiszúrni az emberek szemét ijen baromságokkal (off the ball, first touch system vagy mi), minden évben csak nyomatják a újtaírjukazegészjátékotszuperistenkirájlesz szöveget....
csak a PES