Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért idén még nem fog bekövetkezni....Zsolti írta:amikor már biztos lesz a bajnokság már a kezdőbe is odaérhet.
Egy és ugyanaz a stílus a 2 játékos,ugye?Miben más?
Miben más?Charlie írta:Ő más tészta,ne hasonlítgassuk!úgy, mint Rooneynak?amúgy nem akarom erőltetni, csak felvetettem
C.
rúni nem olyan fiatal, csak meghamisították a papírjait. ő egy kb 40 éves, masszívan alkoholista ogre. legalábbis a búrája alapján.Vito írta: úgy, mint Rooneynak?...
Ő más tészta,ne hasonlítgassuk!úgy, mint Rooneynak?amúgy nem akarom erőltetni, csak felvetettem
úgy, mint Rooneynak?amúgy nem akarom erőltetni, csak felvetettemBodi írta:Nagyon nagy butaság lenne 17 évesen a kezdőbe rakni,szerintem is tönkremenne a karrierje.
Amúgy se hiszem,hogy ennyi idősen túl nagyot alkotna,ha mondjuk beraknánk egy el classicon a kezdőbe 100 ezer ember előtt.Majd egy-két év múlva!Most játszogasson egyre többet csereként,és 4 év múlva már ő fogja kiütni a margitot.Meg Mourinhot!
m,ert még nagyon fiatal és könnyen összetörhet a karrierje,ha túlsok terhet akasztanak a vállára.meg ő amugy is ballábas,tehát max a bal szélen tudna játszani,de az igazi posztja a középpálya.Vito írta:miért nem lehetne Guily helyén játszatni
Én is ezen gondolkodtam.Sztem majd Deco helyén fogjuk mi látni.De remélem nem úgy fog járni, mint Fabregas vagy S.Garcia.HAnonymus írta:2012ig van szerződése, különböző vicces záradékkokkal (pl ha állandó kezdő lesz akkor lesz 180 millió a kivásárlási ára, most kb 80-100 milla körül lehet), ugyhogy nem hiszem hogy olyan rettenetesen kellene félnünk.Ha majd Deco bécsi nyugdíjba megy (ő a legöregebb a nagyjából posztján játszók közül), akkor talán meglesz az a 180 misi!