Az nem csoda, hogy az elefántok narancsban játszanak, mivel a zászlójukban az a szín is benne van. A Barcáéban nincs.G-Jay írta:Hat szerintem nagyon jo lett a mez! Foleg a hazai! Nagyon teccik! Tuti h veszek egyet majd!
Egyebkent az elefantok is narancsban tundokoltek, megse hollandok! Jo az a mez is
Jee
Az új mezek...
-
- Director del Fútbol
-
- Jugador del Barça
lesz nekem barca-holland mezem jujujujjj:)
Hat szerintem nagyon jo lett a mez! Foleg a hazai! Nagyon teccik! Tuti h veszek egyet majd!
Egyebkent az elefantok is narancsban tundokoltek, megse hollandok! Jo az a mez is
Jee
Jee
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!

Ara sí, el millor equip d'Europa!
-
- Director del Fútbol
A hazai mez nagyon tetszik, fogok is venni a Botigaban. Az idegenbeli nem annyira... A narancssárga a hollandoké, nem a Barcáé. Tudom, hogy sokaknak tetszik, de én úgy vagyok vele, mint a neonnal: sosem fogok olyat venni.
- Andris
- Adminisztrátor
nekem tetszik mind a kettő
az előző idegen meznél ez jobban tetszik, sztem jobban illik a barcához

az előző idegen meznél ez jobban tetszik, sztem jobban illik a barcához
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát én nem tudom.Lehet hogy rossz oldalon járok.Ez véletlenül nem a holland válogatott honlapja?Badi írta:

Végül is a hollandok nagy szerepet játszanak a Barca életében.Ennyit megérdemelnek

Szóval az fcbarcelona.com-on megnéztem milyenek is lesznek az új mezek. Igazából nekem tetszik a hazai és az idegenbeli mez is, bár az idegenbeli narancs árnyalat lehet tisztelgés a hollandus Barca játékosok-edzők előtt
Ugyanakkor örömmel láttam, hogy fenti honlapról már hazánkba is lehet rendelni mindenféle mezt, kiegészítőt, eddig Magyarország valahogy kimaradt ( persze Vanatu szigete és Kelet-Timor ott volt a sorban
).

Ugyanakkor örömmel láttam, hogy fenti honlapról már hazánkba is lehet rendelni mindenféle mezt, kiegészítőt, eddig Magyarország valahogy kimaradt ( persze Vanatu szigete és Kelet-Timor ott volt a sorban

Visca el BARCA!
- Mihu
- Director del Fútbol
És mi van az idegenbeli mezzel?Azt nem mutatják?Arról valakinek egy kép vagy valami?Los Banditos írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=796&h=

-
- Az EuroBarca Utánpótlása

najó, így már tetszik!
a második meg eleve király, 92eshaz hasonlít
az új mezek...
minél többet nézem, annál kevésbé tetszik..
[van új szavazás, előző végeredmény:
Neked hogy tetszik az új mez?
Királyos! azonnal megveszem! 29% [ 17 ]
Az elso jó, a második nem.. 22% [ 13 ]
Semmi különös 22% [ 13 ]
Hányinger! 25% [ 15 ]
Összes szavazat : 58]
minél többet nézem, annál kevésbé tetszik..
[van új szavazás, előző végeredmény:
Neked hogy tetszik az új mez?
Királyos! azonnal megveszem! 29% [ 17 ]
Az elso jó, a második nem.. 22% [ 13 ]
Semmi különös 22% [ 13 ]
Hányinger! 25% [ 15 ]
Összes szavazat : 58]
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Badi 2006.06.21. 17:54:10-kor.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
mondjuk a tavaji mez is nagyon szép volt sztem,meg a tavajelőtti is.szvsz.a romának nagyon szép mezei szoktak lenni.Boixos írta:Zsolti, közben kiderült, h ez a mez, amit ünnepeltünk, egy szurkolói tervBoixos írta:nah, mit gondolsz? ÁLLAT!!!ezt akarták, de végülis nem jött össze. asszem nem sok változás van a tavalyihoz képest.
-
- Llegenda del Barça
Zsolti, közben kiderült, h ez a mez, amit ünnepeltünk, egy szurkolói tervBoixos írta:nah, mit gondolsz? ÁLLAT!!!

PUYOL-XAVI-INIESTA