Rivaldo11 írta:Legalább Yaya visszatér...Komolyan mondom, létre kellene hozni Marokkó, Egyiptom, Algéria meg Tunézia részvételével az Arab kupát, az ANK-ba meg ne avatkozzanak ezek a majmok. Amikor a kapusuk fetrengett, csak nevettem a naív, aggódó kommentátoron...az araboknak még azt sem szabad elhinni, ha lőtt sebet imitálnak...biztos volt hogy folytatja.
Remélem Kamerun eltakarítja a két arab bandát.
Ugyan már! A kapus nyaki ütőérre kapott egy könyököst, világosan látszott amikor végül is fel állt, pont ott volt az ütés nyom az ütőéren. Mikor ez az ér sérül, az agy nem kap elég oxigént, emiatt ájulás következik be. A küzdősportokban is tipikus ko pont.
Amúgy meg ajánlom mindenkinek egy régebbi hsz-om, amelyekben az esélyeket latolgattam. Ott leirtam, h miért nem fogják megnyerni az elefántok
be is jött. De most komolyan, 4be akarnak ezzel a védelemmel kerülni a VB-n?

Egy komolyabb csapat ellen nem hogy partiban nem lesznek, de agyon is verik őket. Még ez a gyenge Allgéria is simány kiüthette volna őket jobb helyzetkihasználással.
Persze biztos vagyok benne, h többet tudnak az afrikai nagy csapatok, mint Ghána, Elefántcsontpart, Kamerun mint ezen a tornán mutatnak. Mert abszolút motiváció nélkül, lélektelenül játszanak, szégyenítik csak a tornát

De akkor minek mennek el rá? Hagynák azoknak a csapatoknak, akiket tényleg érdekel.