Én imádom, ha vkinek van haja...Futo'o Balázs írta:Bizony-bizony Eto'o a legjobb ráadásul még borbélyra sincs neki szüksége, mint a másik kettőnekBoixos írta:jó a ronaldinho és a puyol is, de a legjobb az eto'o.
Carles Puyol
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
-
- Barça B
Bizony-bizony Eto'o a legjobb ráadásul még borbélyra sincs neki szüksége, mint a másik kettőnekBoixos írta:jó a ronaldinho és a puyol is, de a legjobb az eto'o.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nők.... Vigyázni kell velük...Eszter21 írta:Köszönöm. Ezt akartam hallani...Zsolti írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tudod mit?jobbak!!!Eszter21 írta: De Ronaldinho és Puyol egy picivel jobb a többieknél...

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Köszönöm. Ezt akartam hallani...Zsolti írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tudod mit?jobbak!!!Eszter21 írta:De Ronaldinho és Puyol egy picivel jobb a többieknél...Zsolti írta:Na jó.Maradjunk annyiban,hogy mindenki jó,és még jobbak lesznek.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Miért? Velem lehet vitatkozni...redlions írta:Ne vitatkozz! Rossz emberrel kezdtél ki. Rózsaszín köd...Zsolti írta:Szerintem akkor te összekevered a játékosokat.Ronnie egy hurka volt pár meccset leszámítva,Puyol meg már a végefelé hibázott egy párat.pölö:Betis ellen ez volt a leglátványosabb.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ne vitatkozz! Rossz emberrel kezdtél ki. Rózsaszín köd...Zsolti írta:Szerintem akkor te összekevered a játékosokat.Ronnie egy hurka volt pár meccset leszámítva,Puyol meg már a végefelé hibázott egy párat.pölö:Betis ellen ez volt a leglátványosabb.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem, nagyon jól ismerem a barçás játékosokat...Zsolti írta:Szerintem akkor te összekevered a játékosokat.Ronnie egy hurka volt pár meccset leszámítva,Puyol meg már a végefelé hibázott egy párat.pölö:Betis ellen ez volt a leglátványosabb.Eszter21 írta:Szerintem az egész ősszel ő volt a legbiztosabb pont a csapatba (meg RonnieZsolti írta:Így az ősz végén már volt egy-két bizonytalansága,de nem rossz valóban.)
Nálam ők ketten a legjobbak aztán Eto'o, Xavi, Valdes...
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem akkor te összekevered a játékosokat.Ronnie egy hurka volt pár meccset leszámítva,Puyol meg már a végefelé hibázott egy párat.pölö:Betis ellen ez volt a leglátványosabb.Eszter21 írta:Szerintem az egész ősszel ő volt a legbiztosabb pont a csapatba (meg RonnieZsolti írta:Így az ősz végén már volt egy-két bizonytalansága,de nem rossz valóban.Eszter21 írta: Szerintem is. Tetszik ez a versike....)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem az egész ősszel ő volt a legbiztosabb pont a csapatba (meg RonnieZsolti írta:Így az ősz végén már volt egy-két bizonytalansága,de nem rossz valóban.Eszter21 írta:Szerintem is. Tetszik ez a versike....LG írta:Puyol a legjobb vedo a világon!!!

Puyol a legjobb vedo a világon!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Talán nem lesz ilyen, mert az a legnagyobb baj lenne...Zsolti írta:Remélem nem.Azok nagyon idióták.Gondoljatok bele ha meccs közben eszébe jutna,és elkezdene röhögni úgy,hogy nem tud mozogni.Mert ez megeshet a belga hallatán voltis már rá példa.