Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért szerintem ez durva megállapításmessi1918 írta:De az a baj,hogy jelenállás szerint bármit megcsinálhat,akkor sem rúgják ki!
Amit Frenki művel ebben az évben is, hogy nem bír elszakadni még meccsekre sem az általa kitalált hiperszuper taktikától, de úgy hogy szinte évek óta semmi de semmi változást nem fedezhetünk fel benne (najó leszámítva tavaly 2 meccset a 3 védős taktikával) az már kritikán aluli. Én azt mondom, hogy így még Én is el tudnám vezetni a csapatot. Az ilyenhez minek edzői iskola???? Padról sem tüzeli fel a srácokat, nem gyakorol rájuk akkora hatást mint 1-2 nagyobb edző, a segédedzőjéről nem is beszélve. Színfalak mögötti teljesítményét nem látom, de vszeg azok miatt is tart ott a csapat ahol tart.gnorbert írta:Jól értem a gondolatmeneted? A győzelem a játékosokon, a vereség Franken múlik...Ordog írta:...Idő kérdése és leváltják, nyugodt lehetsz benne. (hacsak nem nyerünk bl-t meg bajnokságot):DDDDD ami valljuk be nem rajta, hanem a játékosokon fog múlni.
Szerintem ez nem igaz de mind1. Ha gyengén teljesít a csapat akkor kirúgják... vagy ha van egy ki esze akkor felmond.Ezt kéne itt is,habár én még mindig Rijkaard párti vagyok.De az a baj,hogy jelenállás szerint bármit megcsinálhat,akkor sem rúgják ki
Nem hát,de épp ez a baj,hogy jön egy ilyen jó meccs és szinte minden el van nézve.Volt egy cikk,abban majdnem ugyanez volt,hogy a "véletlen" BL sikerek könnyen megmenthetik az edzőt,még ha a csapatjátéka nem is olyan tökéletes.Az egyik válogatott vízilabdázonk,mondta a horvátok elleni vesztes döntő után:"örülök neki,hogy kikaptunk,mert így legalább kijönnek a hibáink,átbeszéljük őket és megpróbáljuk korrigálni,viszont ha nyerünk akkor elhisszük magunkról,hogy bármilyen játékkal lehet nyerni,és ez visszütött volna.Ezt kéne itt is,habár én még mindig Rijkaard párti vagyok.De az a baj,hogy jelenállás szerint bármit megcsinálhat,akkor sem rúgják ki!Boixos írta:rijkaardnak azért kellene mennie, mert sikerült másfél (két?) szezont elbaltáznia egy olyan kerettel, akiknek - legalábbis a nevek alapján - látatlanban oda lehetett volna adni a bajnoki aranyat. csak az a "gáz", h a meccseket le kellett játszani ugye... abban, amire jutott a brigád, a meghatározó játékosok kritikán aluli teljesítménye mellett az edző keze is benne volt.
most, amikor 4-0ra nyertünk egy hibátlan meccsen, persze, h nem fog senki sem tüntetést, v aszfaltrajz-versenyt rendezni a holland ellen.
Jól értettem hogy az arckifejezése??? A hajszíne rendben van?Ordog írta:sabres mé változott volna a véleményünk???
Változott bármit is az a felállás, amit 4 évvel ezelőtt kitalált Frenki??? Változott az arckifejezése??? Változott az aktivitása a kispadról?? Változott bármi is a Murcia elleni meccsen?? lófsz sem, szóval nem változott meg senki véleménye nyugodt lehetsz.
Amúgy nem értem mit vársz egy 4-0 után. Azt hogy a fórum értelmesebbik része vérben forgó szemekkel követelje egy győzelem után Frank leváltását?? Nyílván ilyenkor nem vagyunk annyira indulatosak mint egy vereség után. De ez nem változtat azon a tényen, hogy Frank alkalmatlan lett a vezetőedzői pozíció további betöltésére... Idő kérdése és leváltják, nyugodt lehetsz benne. (hacsak nem nyerünk bl-t meg bajnokságot):DDDDD ami valljuk be nem rajta, hanem a játékosokon fog múlni.
Scolari.sabres írta: Akkor a kerdes, ki jonne helyebe??
Jól értem a gondolatmeneted? A győzelem a játékosokon, a vereség Franken múlik...Ordog írta:...Idő kérdése és leváltják, nyugodt lehetsz benne. (hacsak nem nyerünk bl-t meg bajnokságot):DDDDD ami valljuk be nem rajta, hanem a játékosokon fog múlni.
Nem tudom, lehet h igazad van.Drigo írta:Ugyanúgy követelik, hidd el, azok az emberek, akik szeretnék, hogyha lemondana tegnap elmondták újra ugyanezt, csak az a 5-10%-nyi "divat-réteg" most csöndben van. De hidd el, azok, az értelmesebb fórumozók ugyanúgy azt akarják, hogy mondjon le, illetve zavarják el, csak az a midnig meccs után okos kisebbség most éppen örül.sabres írta:A tegnapi 0-4 utan miert nem koveteli senki olyan nagy erovel Rijkaard fejet mint mondjuk masfel hettel ezelott.
Ugyanúgy követelik, hidd el, azok az emberek, akik szeretnék, hogyha lemondana tegnap elmondták újra ugyanezt, csak az a 5-10%-nyi "divat-réteg" most csöndben van. De hidd el, azok, az értelmesebb fórumozók ugyanúgy azt akarják, hogy mondjon le, illetve zavarják el, csak az a midnig meccs után okos kisebbség most éppen örül.sabres írta:A tegnapi 0-4 utan miert nem koveteli senki olyan nagy erovel Rijkaard fejet mint mondjuk masfel hettel ezelott.
Sztem:Jók voltunk,a Murcia is jó volt.Lehetünk volna jobbak is, da lényeg hogy nyertünk.....varga tamás írta:Hiányolom a meccs utáni nyilatkozatát a tulipánnak![]()
Ezt valaki kimondta? Hogy megkapta a bizalmat év végéig? És ha kikapnánk 0-5re a celtictől, megzakózna az espanyol, kiesnénk a kupából, akkor mi történne? Ne ijesztgess LG:LG írta:Pont azt nyilatkozta, h szivesen maradna még a Barcánál tovább. De ehhez bizonyitania kell. Én már rég elküldtem volna, dehát most nyárig megkapta a bizalmat. Mostmárcsak szurkolhatunk, h ezzel a bizalommal élni fog ő is, meg a játékosok is, akiknek kifelé áll a szénájuk
Mikor mondta hogy elmegy????ZsottaFCB írta:Barcafeco írta:Frank Rijkaard-nak csodát kéne elérnie hogy megmaradjon az állása...
Semmiképp nem fog maradni szerintem év végén ígyisúgyiselmegy mert mondta már hogy év végén elmegy
Barcafeco írta:Frank Rijkaard-nak csodát kéne elérnie hogy megmaradjon az állása...
Pedig nekünk is simán meglehetett volna a 6-s, ha a partjelző nem akkora fos. Kb. 4 golhelyzetünket álitotta meg tévesen. Bezzeg a Murciának a 2. félidőben nem fujta be a sima lest, szerencsére Valdes megtorolta az igazságtalanságot egy bravuros védéssel.Barcafeco írta:Én sajnos a Barcelonátol ebben a szezonban még nem látttam olyan játékot mint amilyet ma a Manchester United nyujtott. Szomoú....![]()