Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
merx
Capitá del Barça

2008.01.14. 19:40:26

remélem rijkaard többet nem kerül olyan helyzetbe a barcalona kispadján, hogy kiüti a plexit :lol: mert az azt jelentené, hogy minden rendben van.
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.14. 14:37:45

messi1918 írta:De az a baj,hogy jelenállás szerint bármit megcsinálhat,akkor sem rúgják ki!
Azért szerintem ez durva megállapítás :!: Mit jelent az a "bármi"?Mindhárom sorozatban állnuk,a BL-ben nagyon jó esélyeink vannak,a Spanyol kupában is jól állunk most,míg a Real-lal szemben 7 pontos hátrányban vagyunk,ami még azért sem kétségbe ejtő,mert még lesz egy Real-Barca és azért van még jónéhány olyan csapat,amely a Real-t meg tudja majd verni!Szóval,nem állunk rosszul és szerintem tavasszal kell a legjobban futballozni,mivel akkor dől el minden,ezt mi is átélhettük,hiszen 4 éve fantasztikus tavasz után a tizenvalahányadik helyről jutottunk a 2.ra és most nem is olyan drasztikus a helyzet,mint akkor!Szóval innentől lesz "meleg a pite",mostantól lehet majd Frank-en számonkérni az eredményeket :!:
.
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.14. 14:17:23

A hétvégi meccsel kapcsolatban kis pozitívum Frenki által kiküldött 11. Most az egyszer a Guddi-oroszrulett sem vezetett rosszra. Thuram és Syl szerintem is több játéklehetőséget érdemelne meg. Valószínűleg a hasonló gyengébb csapatok ellen többet fognak ezentúl játszani, hogy ne legyen akkora a terhelés az állandó védőkön. Pl. Fergi sem véletlenül cserél le mindig egy védőt legalább, manapság talán a védőkre esik a legnagyobb teher.
Egyébként biztos, hogy nem fogják Rijkaardot elküldeni nyárig. Ennél a klubnál nem nagyon szokás, hogy év közben cseréljenek. Szóval Frenki még bizonyíthat. Legyünk optimisták, még bármi lehet. 1. évében pl. ki merte volna megmondani, hogy duplázni is fogunk? Persze tudom, a mostani teljesítmény nem ad sok okot az optimizmusra, főleg támadások terén. De ha mondjuk Messi és Eto'o összeáll február közepe felé, valamint Titi is tartja a jó formáját, akkor még tényleg bármi lehet. Szóval nyárig teljesen értelmetlen lenne edzőt váltani.
gnorbert
Capitá del Barça

2008.01.14. 14:03:27

Igazad van (Neked is, és mindenki másnak is) amikor azt mondod (mondjátok), hogy "rossz a taktika"; "hülye vagy Frank"; "évek óta ugyanaz"; "így ezt a keretet még én is el tudnám vezetni" stb...

Ez mind így igaz.

Az van, hogy a Barça nagyon magasra tette a lécet annak idején, mikor ment a szekér...
Sem azelőtt, sem azután nem láttam még olyan labdabiztos, határozott, és a legtöbb csapatot alázó 11-et, mint akkoriban a mieinket. Nem gyakran fordul elő azt hiszem, hogy a madridi publikum felállva taposlja a csapatunkat, ebben gondolom egyetértünk.

Akkoriban nagyon el lettünk kényeztetve, de innen - sajnos - csak lefelé vezethetett az út.

De pontosan mi is az a lefelé...? Hiszen 2006/2007-ben mindvégig harcoltunk a végső sikerért - úgy, hogy Messi, és Eto'o hosszú hónapokig nem játszhatott!!! - és csak a legutolsó pillanatban maradtunk alul (hogy milyen érdekes körülmények között azt hagyjuk, mert is erre megvan a megfelelő magyarázat)!! Nem mellesleg pedig egy igen fontos címet megnyertünk tavaly: a Fair Play díjat. Büszke vagyok rá hogy a mi csapatunk kapta ezt a díjat a mai elüzletiesedett gusztustalan fociban, remélem hogy jövőre is mi kapjuk!! Més que un club!

Ne hidd hogy én ünnepeltem tavaly, meg hogy örülök a pillanatnyi állásnak (-7 egység), ám a helyzet közel sem olyan szörnyűséges, mint amilyennek beállítják. Nem kell elkeseredni, fel fog jönni a csapat és behúzza a bajnokságot.

Nekünk annyi a dolgunk, hogy bízzunk a csapatunkban, szurkoljunk nekik és az edzőnknek, hogy mihamarabb sikerüljön a helycsere!

Sajnos nincs meg - sem idehaza, sem Katalóniában, és nem értem hogy MIÉRT? - a szurkolók körében a (maximális) bizalom Ronaldinho, Henry, és Frank felé elsősorban, de az egész csapat felé általában sem, és ez nagymértékben eltereli a munkáról a figyelmet, görcsössé teszi a csapatot (amihez jött még Eto'o, és Messi sérülése ISMÉT).

Kiváló példa a görcsölésre a decemberi Clasico.
Hetek óta az ment nálunk hogy: "nyerni kell mert ha nem, akkor ez lesz meg ez... 7 pont lesz a hátrány meg hűűű, meg ha..."
Madridban meg: "vazz... max. kikapunk, és akkor csak 1 pont előnnyel zárunk idén, azt csőőő..."
Na vajon melyik csapat vállán volt a nagyobb súly?
Pedig a 7 pont sem behozhatatlan. Ezt hamarosan bizonyítjuk is!

Szóval csak lazán, és Visca el Barça, visca Catalunya! Gyerünk Dinho, Frankie, Titi (egye-fene hajrá Bálnavadász-7, meg Presas-23 is :mrgreen:, pedig nem kamálom őket)!!!
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.14. 10:40:50

gnorbert írta:
Ordog írta:...Idő kérdése és leváltják, nyugodt lehetsz benne. (hacsak nem nyerünk bl-t meg bajnokságot):DDDDD ami valljuk be nem rajta, hanem a játékosokon fog múlni.
Jól értem a gondolatmeneted? A győzelem a játékosokon, a vereség Franken múlik... :?:
Amit Frenki művel ebben az évben is, hogy nem bír elszakadni még meccsekre sem az általa kitalált hiperszuper taktikától, de úgy hogy szinte évek óta semmi de semmi változást nem fedezhetünk fel benne (najó leszámítva tavaly 2 meccset a 3 védős taktikával) az már kritikán aluli. Én azt mondom, hogy így még Én is el tudnám vezetni a csapatot. Az ilyenhez minek edzői iskola???? Padról sem tüzeli fel a srácokat, nem gyakorol rájuk akkora hatást mint 1-2 nagyobb edző, a segédedzőjéről nem is beszélve. Színfalak mögötti teljesítményét nem látom, de vszeg azok miatt is tart ott a csapat ahol tart.

Vannak olyan játékosaink mint Deco, Dinho, Eto'o, Henry, Messi akik ha valahonnn megkapják a megfelelő impulzosokat meccsek előtt (Frenktől függetlenül) akkor képesek villani és eldönteni azokat, amivel akár egy bl győzelemhez is vezethetik a csapatot. Mert a játékoskeret megvan hozzá.

Nos én erre értettem, hogy a játékosok, Frenktől függetlenül, összehozhatnak 1 címet(győzelmet) idén.

Ez az egész ember egy langyos állóvíz... Nincs mit ezen szépíteni.
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.14. 09:30:07

Ezt kéne itt is,habár én még mindig Rijkaard párti vagyok.De az a baj,hogy jelenállás szerint bármit megcsinálhat,akkor sem rúgják ki
Szerintem ez nem igaz de mind1. Ha gyengén teljesít a csapat akkor kirúgják... vagy ha van egy ki esze akkor felmond. :?
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.14. 00:00:42

Boixos írta:rijkaardnak azért kellene mennie, mert sikerült másfél (két?) szezont elbaltáznia egy olyan kerettel, akiknek - legalábbis a nevek alapján - látatlanban oda lehetett volna adni a bajnoki aranyat. csak az a "gáz", h a meccseket le kellett játszani ugye... abban, amire jutott a brigád, a meghatározó játékosok kritikán aluli teljesítménye mellett az edző keze is benne volt.
most, amikor 4-0ra nyertünk egy hibátlan meccsen, persze, h nem fog senki sem tüntetést, v aszfaltrajz-versenyt rendezni a holland ellen.
Nem hát,de épp ez a baj,hogy jön egy ilyen jó meccs és szinte minden el van nézve.Volt egy cikk,abban majdnem ugyanez volt,hogy a "véletlen" BL sikerek könnyen megmenthetik az edzőt,még ha a csapatjátéka nem is olyan tökéletes.Az egyik válogatott vízilabdázonk,mondta a horvátok elleni vesztes döntő után:"örülök neki,hogy kikaptunk,mert így legalább kijönnek a hibáink,átbeszéljük őket és megpróbáljuk korrigálni,viszont ha nyerünk akkor elhisszük magunkról,hogy bármilyen játékkal lehet nyerni,és ez visszütött volna.Ezt kéne itt is,habár én még mindig Rijkaard párti vagyok.De az a baj,hogy jelenállás szerint bármit megcsinálhat,akkor sem rúgják ki!
..................................
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.13. 23:55:05

rijkaardnak azért kellene mennie, mert sikerült másfél (két?) szezont elbaltáznia egy olyan kerettel, akiknek - legalábbis a nevek alapján - látatlanban oda lehetett volna adni a bajnoki aranyat. csak az a "gáz", h a meccseket le kellett játszani ugye... abban, amire jutott a brigád, a meghatározó játékosok kritikán aluli teljesítménye mellett az edző keze is benne volt.
most, amikor 4-0ra nyertünk egy hibátlan meccsen, persze, h nem fog senki sem tüntetést, v aszfaltrajz-versenyt rendezni a holland ellen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.13. 23:42:10

Ordog írta:sabres mé változott volna a véleményünk???

Változott bármit is az a felállás, amit 4 évvel ezelőtt kitalált Frenki??? Változott az arckifejezése??? Változott az aktivitása a kispadról?? Változott bármi is a Murcia elleni meccsen?? lófsz sem, szóval nem változott meg senki véleménye nyugodt lehetsz.

Amúgy nem értem mit vársz egy 4-0 után. Azt hogy a fórum értelmesebbik része vérben forgó szemekkel követelje egy győzelem után Frank leváltását?? Nyílván ilyenkor nem vagyunk annyira indulatosak mint egy vereség után. De ez nem változtat azon a tényen, hogy Frank alkalmatlan lett a vezetőedzői pozíció további betöltésére... Idő kérdése és leváltják, nyugodt lehetsz benne. (hacsak nem nyerünk bl-t meg bajnokságot):DDDDD ami valljuk be nem rajta, hanem a játékosokon fog múlni.
Jól értettem hogy az arckifejezése??? A hajszíne rendben van?
Mr. Master
Director del Fútbol

2008.01.13. 23:26:13

sabres írta: Akkor a kerdes, ki jonne helyebe??
Scolari.
Wenger..
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
gnorbert
Capitá del Barça

2008.01.13. 22:23:15

Ordog írta:...Idő kérdése és leváltják, nyugodt lehetsz benne. (hacsak nem nyerünk bl-t meg bajnokságot):DDDDD ami valljuk be nem rajta, hanem a játékosokon fog múlni.
Jól értem a gondolatmeneted? A győzelem a játékosokon, a vereség Franken múlik... :?:
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
sabres
Barça B

2008.01.13. 21:58:18

eglassuk h elkuldik-e v nem rijkaardot
Vegulis ha elkuldik nem lehet egy szava sem ellene viszont nem hiszem h csak rajta mulna a rossz szereples.

Ha mar elkuldesrol beszelunk, szivem szerint az szeretnem h Ronaldinho maradjon, viszont szakmai szempontbol a csapatnak is jobb lenne ha elkuldenek es neki is jobb lenne.
Nem tom h miert van igy, lehet csak a veletlen muve de egyszeruen nelkule a csapat jobban megy. ezt a vak is latja. Ettol fuggetlenul ha en kene meghozzam a dontest nem biztos h eltudnam kuldeni ot.

Az edzo kerdessel kapcs-ban pedig a helyere kell is jojjon vki.!!!!!
1. olasz edzo nem lesz, legyunk oszintek. jobb ha mas hibajabol tanulunk mint h majd a mienkbol kelljen, a spanyolbajnoksagba nem kell olasz edzo.
mert eredmenyes tud lenni , de a nezok tobbet akarnak.
2. Mourinho-rol meg sztem ne beszeljunk. az biztos h a csapat jol jatszanna, valszinuleg nyerne is vele vmit. viszont azert egy ilyen csapat aki unicef , meg jotekonykodas minden fele meg mes que en club szlogennek nem hiszem h nem kap olyan embert Mourinho-n kivul aki sikerres lehet.

Akkor a kerdes, ki jonne helyebe??
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.13. 21:53:33

sabres mé változott volna a véleményünk???

Változott bármit is az a felállás, amit 4 évvel ezelőtt kitalált Frenki??? Változott az arckifejezése??? Változott az aktivitása a kispadról?? Változott bármi is a Murcia elleni meccsen?? lófsz sem, szóval nem változott meg senki véleménye nyugodt lehetsz.

Amúgy nem értem mit vársz egy 4-0 után. Azt hogy a fórum értelmesebbik része vérben forgó szemekkel követelje egy győzelem után Frank leváltását?? Nyílván ilyenkor nem vagyunk annyira indulatosak mint egy vereség után. De ez nem változtat azon a tényen, hogy Frank alkalmatlan lett a vezetőedzői pozíció további betöltésére... Idő kérdése és leváltják, nyugodt lehetsz benne. (hacsak nem nyerünk bl-t meg bajnokságot):DDDDD ami valljuk be nem rajta, hanem a játékosokon fog múlni.
sabres
Barça B

2008.01.13. 21:35:03

Drigo írta:
sabres írta:A tegnapi 0-4 utan miert nem koveteli senki olyan nagy erovel Rijkaard fejet mint mondjuk masfel hettel ezelott.
Ugyanúgy követelik, hidd el, azok az emberek, akik szeretnék, hogyha lemondana tegnap elmondták újra ugyanezt, csak az a 5-10%-nyi "divat-réteg" most csöndben van. De hidd el, azok, az értelmesebb fórumozók ugyanúgy azt akarják, hogy mondjon le, illetve zavarják el, csak az a midnig meccs után okos kisebbség most éppen örül.
Nem tudom, lehet h igazad van.

Meg annyi h sajnos mi innen nem mindig tudjuk h pontosan mi is tortenik ugy igazabol Barcelonaban, ezert soxor tevesen gondolunk dolgokat.
Sot csak azt tudjuk amit akarnak h tudjunk v esetleg vhogyan megszeloztetnek.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.13. 21:26:59

sabres írta:A tegnapi 0-4 utan miert nem koveteli senki olyan nagy erovel Rijkaard fejet mint mondjuk masfel hettel ezelott.
Ugyanúgy követelik, hidd el, azok az emberek, akik szeretnék, hogyha lemondana tegnap elmondták újra ugyanezt, csak az a 5-10%-nyi "divat-réteg" most csöndben van. De hidd el, azok, az értelmesebb fórumozók ugyanúgy azt akarják, hogy mondjon le, illetve zavarják el, csak az a midnig meccs után okos kisebbség most éppen örül.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.13. 20:07:48

Szerintem Frank-nek most minden húzása bevált!És most nem tudom mitől,de hirtelen elővette a rotációját!Nem értem......A lényeg,hogy bevált és néhány játékos,így Gabi frissen tud majd a hétközi meccsen játszani.Ha játszik,nála már semmit sem lehet tudni.... :lol: Remélem,most elindulunk felfele és cáfolja majd a renoméját megillető kritikákat.
.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.13. 16:04:31

varga tamás írta:Hiányolom a meccs utáni nyilatkozatát a tulipánnak :!: :wink:
Sztem:Jók voltunk,a Murcia is jó volt.Lehetünk volna jobbak is, da lényeg hogy nyertünk.....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.13. 16:02:27

Hiányolom a meccs utáni nyilatkozatát a tulipánnak :!: :wink:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.13. 12:28:04

LG írta:Pont azt nyilatkozta, h szivesen maradna még a Barcánál tovább. De ehhez bizonyitania kell. Én már rég elküldtem volna, dehát most nyárig megkapta a bizalmat. Mostmárcsak szurkolhatunk, h ezzel a bizalommal élni fog ő is, meg a játékosok is, akiknek kifelé áll a szénájuk :!:
Ezt valaki kimondta? Hogy megkapta a bizalmat év végéig? És ha kikapnánk 0-5re a celtictől, megzakózna az espanyol, kiesnénk a kupából, akkor mi történne? Ne ijesztgess LG: :cry: :? :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.13. 11:11:57

Pont azt nyilatkozta, h szivesen maradna még a Barcánál tovább. De ehhez bizonyitania kell. Én már rég elküldtem volna, dehát most nyárig megkapta a bizalmat. Mostmárcsak szurkolhatunk, h ezzel a bizalommal élni fog ő is, meg a játékosok is, akiknek kifelé áll a szénájuk :!:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.13. 10:49:43

ZsottaFCB írta:
Barcafeco írta:Frank Rijkaard-nak csodát kéne elérnie hogy megmaradjon az állása... :(

Semmiképp nem fog maradni szerintem év végén ígyisúgyiselmegy mert mondta már hogy év végén elmegy
Mikor mondta hogy elmegy????
Ha tudsz egy linket is adhatnál!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.01.13. 10:32:34

Barcafeco írta:Frank Rijkaard-nak csodát kéne elérnie hogy megmaradjon az állása... :(

Semmiképp nem fog maradni szerintem év végén ígyisúgyiselmegy mert mondta már hogy év végén elmegy
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.13. 10:30:40

Barcafeco írta:Én sajnos a Barcelonátol ebben a szezonban még nem látttam olyan játékot mint amilyet ma a Manchester United nyujtott. Szomoú.... :( :?
Pedig nekünk is simán meglehetett volna a 6-s, ha a partjelző nem akkora fos. Kb. 4 golhelyzetünket álitotta meg tévesen. Bezzeg a Murciának a 2. félidőben nem fujta be a sima lest, szerencsére Valdes megtorolta az igazságtalanságot egy bravuros védéssel.
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.12. 21:29:58

Én sajnos a Barcelonátol ebben a szezonban még nem látttam olyan játékot mint amilyet ma a Manchester United nyujtott. Szomoú.... :( :?
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.12. 16:08:04

Frank Rijkaard-nak csodát kéne elérnie hogy megmaradjon az állása... :(
Lezárt