Öröm az ürömben hogy vegre frissül az FM adatbazis, lehet kezdeni az új szezonokat

Ez tényleg piszok szánalmas, már Neymar távozása előtt el kellett volna ezt a kérdést intézni. Az az érzésem, hogy ők nem is akartak senkit hozni arra a posztra, mondván, hogy már így is van 10 középpályásunk.MessiNeymarSuarez írta:Ennek tudatában kell nézni az átigazolási szezont, hogy újból képtelenek voltak minőségi embert igazolni a legégetőbb posztra...
Hát ha a mit megvan, akkor szerintem a többi is egyértelmű.recrea írta:[
Ez nem válasz a kérdésre. A "mit"-tel én is tisztában vagyok.
Ez nem válasz a kérdésre. A "mit"-tel én is tisztában vagyok.davi10 írta:Azt kéne megmagyarázni, hogy a középpályát megint képtelenek voltak megerősíteni, és a nagy ígéretekből, hogy még legalább egy, de inkább két igazolás biztosan várható, nem lett semmi.recrea írta: Sehogy, miért és ki felé kéne amúgy bármit is szezon elején kimagyarázni?
Azt kéne megmagyarázni, hogy a középpályát megint képtelenek voltak megerősíteni, és a nagy ígéretekből, hogy még legalább egy, de inkább két igazolás biztosan várható, nem lett semmi.recrea írta: Sehogy, miért és ki felé kéne amúgy bármit is szezon elején kimagyarázni?
Sehogy, miért és ki felé kéne amúgy bármit is szezon elején kimagyarázni?Rivaldo11 írta:Ezt nem tudom hogyan magyarázza ki ez az ostoba, szerencsétlen balfallosz brigád. Pénz van dögivel, és képtelenek megerősíteni a kp-t 3 hónap alatt.
Azt is mondták, hogy Verratti előtt is nyitva az ajtó egészen 1-éig, szóval tényleg, ki tudja... Talán az utolsó nap már tényleges ajánlatot is tesznek érte.S.Agüero írta:Nem nagyon olvasgattam ma a híreket, mennyi esély maradt még a brazilra? Van még 23 óránk leigazolni, én még reménykedem.
igen, tényleg azt mondja.visca el barca írta:https://twitter.com/VidaBlaugrana2/stat ... 4238424065
én nem tudok spanyolul, de ezen a videón állítólag azt mondja emery valverdének, hogy a barca nem is tett ajánlatot verrattiért...simán elhiszem...
Máshogy látom.Normandia írta: Minek? Viszitek itt a prímet rendesen.Attól, hogy folyamat hergelitek egymást semmi sem fog változni. Nem ettől megy, vagy marad Barto, de azért hszk százain leírjátok ugyan azokat.
Az úgy nevezett "álomvilágban élő pár ember" meg nem.
Miért, a Gomes-Paulinho tengely tetszeni fog?jangamen írta:nem fog megtörténni, de ha igen, akkor tizenX év után ott fejeztem be a meccsnézést egy időre. Nála léhább farok a világon nincs.Tromort77 írta:Mesut Özil is becoming an option for Barça, Arsenal wants €60m. [cope]
Minek? Viszitek itt a prímet rendesen.csababarca írta:Nem tudom volt e valaha bármelyik topcsapatnak rosszabb és inkompetensebb vezetése mint most nekünk.
Talán a Perez előtti real elnök volt hasonló. Nem jut eszembe a neve a bácsinak.
Tárgyalni képtelenek, egy fc barcelona eljutott oda, hogy még könyörgéssel is nehezen vesz rá játékost hogy ide jöjjön. Csoda hogy Dembelét ide tudtuk hozni, csoda.
Nem tudnak perspektívát mutatni a topjátékosokat, de még olyannak se aki eleve itt játszik.
Szégyen.
De gondolom a szokásos unikornis-rózsaszínfelhős-szivárványos álomvilàgban élő pár ember itt a fórumon majd véres szájjal jön bevédeni Bartot.
Alig várom.
Na, jó éjt!Tromort77 írta:Mesut Özil is becoming an option for Barça, Arsenal wants €60m. [cope]
nem fog megtörténni, de ha igen, akkor tizenX év után ott fejeztem be a meccsnézést egy időre. Nála léhább farok a világon nincs.Tromort77 írta:Mesut Özil is becoming an option for Barça, Arsenal wants €60m. [cope]