2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Attól még mind2 gól a kapusé volt. Könyörgöm minek állt be a sorfal mögé? Azt meg, hogy egy 35m-es szabadrúgásra nem mozdul, ráadásul ott is állt. A második szintén az övé volt. Egy 16m-ről eleresztett lövésnél minek ácsorog kint a kapus? Ha a helyén állt volna simán kivédi ezt a lövést. De hát ezen meg sem lepődök már.Chino írta:Azért nem kell elvitatni cr érdemeit a gólokban. Hibázott a kapus, de akkor is gyönyörű lövések voltak ha beakadnak, ha nem. Viszont a büntetőjét majdnem kifogta Courtois.
Mintha Ronaldoról ez nem mondható el, mikor mindent ellődöz mások elől és rendre hisztizik, ha nem az van, amit ő akar. Végülis minden meccsen csak 5 30 méteren kívüli lövése van. Ha meg bepotyázza a kapus, akkor a combját mutogatja, meg a kezével szarakodik.retek10 írta:meg leordibálja a fiatal gyerekek fejét, mert nem neki passzolnak, hanem gólt akarnak lőni. ez aztán szerény és jófej srác.
Ha 21-én nem nézzük azt, akkor búcsút is mondhatunk a ligának.visca el barca írta:
reméljük 21-én nézhetjük
Ha normális kapusa lett volna az Atleticonak, akkor legalább egy x-el kihúzzák. Ez a Curtois kapust, már akkor észrevettem a bénázásaival, amikor ellenünk játszott. A Real ellen is sikerült 2 meccset elbuknia az Atleticonak. Ősszel piros+tizi, most meg kapott 2 potyát. Ilyet, 35 méteres szabadrúgásnál beáll a sorfal mögé(!), erre még el se mozdul egyik irányba se. Majd Ronaldo szimplán középre menő labdáját nem tudta kiütni, mert kint állt a kapujából. Ezt a meccset, azért a Real is megköszönheti (és Ronaldo főleg) neki. De a 2 balf... védő is. Benzemát akkor rúgják le, amikor már rég elment a labda, erre szabi és gól. A büntetőnél is a szabálytalanság teljesen fölösleges volt. Azt meg már meg sem említem, hogy Xabi Alonsot ki kellett volna küldeni, de ez nem osztott semmit, mert ez a kiváló kapus eldöntötte a meccset. Hihetetlen.Primitive írta:Néztem én is tegnap a meccset.
Ez az ATMA ennyit tud. A Madrid jobban akarta ezt a győzelmet. Megint az volt az érzésem, hogy ha az Atletico azoknál a félkontráknál picit koncentráltabb, akkor simán megvezethettek volna. De sajnos nem így alakult. Ronika szépen eltalálta a szabit, meg a másik bombagólt is.![]()
reméljük 21-én nézhetjükSanama írta:Házeégés? Ha x-elnek tegnap, akkor is vezettek volna.visca el barca írta:kár azzal áltatni magunkat, h fáradt a madrid. jo, lehet az, de tegnap, mikor égett a ház, minden probléma nélkül magasabb fokozatra kapcsoltak...
Akkor nézém meg,hogy mire kapcsolnak, ha úgy ég a ház, hogy 2vel megy az ellenfél.
Házeégés? Ha x-elnek tegnap, akkor is vezettek volna.visca el barca írta:kár azzal áltatni magunkat, h fáradt a madrid. jo, lehet az, de tegnap, mikor égett a ház, minden probléma nélkül magasabb fokozatra kapcsoltak...
Tévedsz. Cazorla góljában Cassillas vastagon benne volt. Nem lett volna szabad belépni a sorfal mögé.retek10 írta:múltkor Hajdú Attila elmondta a Fiesztában. Ilyen lövőnél 2 lehetősége van a kapusnak. A vakszerencsére bízza a dolgot, hátha vmi csoda folytán eltalálják, vagy bemozdul abba az irányba, ahova szerinte lövik a szabadot.
Ő bemozdult, nem tudott visszaérni. Casillas ugyanezt szívta be Cazorla-val szemben. Ez nem kapushiba, hanem pech. És ugye ilyen "gyenge" lövést kivédeni bravúr, nem kivédeni pedig nem hiba.
na látod, valamiben végre egyet értünkretek10 írta:Én meg azért nézek Barca meccseket, mert jól fociznak, és szeretem a látványos focit.
Teljes mértékben egyetértek!! Nem Ronaldo érdemeit akarom kisebbíteni, mert ha rámozdul Courtois, akkor is bement volna szerintem! De ehelyett letérdelt, és elmondott egy imát...sajnos még ez sem segített...shutterisland írta:most nem azért, de szabadrúgásból, 30-35-ről oda gólt kapni, ahol áll, úgy, hogy meg sem mozdul, bőven benne volt courtois.
láttam már olyan gólokat, hogy a kapus nyúl a labdáért, beszitál, és bepattan a kezéről, de itt kurtó végignézte térdenállva az egész rúgást, holott ez nem volt azért akkora bomba.
de amúgy nem vártam tőle semmit, a madrid ellen múltkor is betlizett, összehozott egy tizit egy piroslapért.
mert a Barcelona olyan gyakran lő távolról ilyen irtózatos gólokat. CR 2 hét alatt több bomba gólt akasztott, mint a Barca 2 év alatt. egyébként ilyen lövések után azt csinál amit akar, én ha 1 ilyet lőnék életemben azt emlegetném állandóande aztán rájöttem, hogy ez a kulonbseg a real madrid és a barcelona között. nálunk nem csinálnak ilyet...
meg leordibálja a fiatal gyerekek fejét, mert nem neki passzolnak, hanem gólt akarnak lőni. ez aztán szerény és jófej srácDe ebből is látszik, hogy ki mekkora klasszis, hogy ő magát ünnepelteti, míg Messi most is ment oda Iniestához, és megköszönte a gólpasszt.
S ha ők azt csinálják, akkor a Barcásoknak is azt kell?visca el barca írta:
pontosan ugyanazt csináljuk mint ti. nézitek a masik meccsét és ott fikázzátok őket ahol csak tudjátok. nálatok most az az uj divat, ha felrugnak egy barca játéost és egy fél fodulatnál többet gurul osszátok habzo szajjal
Nem olvasom a másik fórumot, nemtom mi folyik ott. Másrészt nem tudom melyik gólokról beszélsz, sztem nem láttam így nem tudom megítélni, hogy melyik szebb, melyik szerencsésebb. A gólöröm meg lehet, hogy nagyképű, dehát basszus van mire. Nem értem CR miért ne lehetne nagyképű mikor top3-as focista és olyan dolgokat ér el 3 éve a madridban amire más legendás játékosoknak 5-10-12 év kellett. Azzal pedig nincsen baj, hogy madrid meccset néznek barcafanok, csak utána mindig uaz a forgatókönyv: ezt ki kellett volna állítani, ezt is, ez nem volt tizi, ez mákos gól volt. Felbasszák magukat, aztán ugyanúgy leülnek pár nap múlva megnézni a madrid meccsét, h megintcsak uez megtörténjen.Chino írta:Az első részről csak annyit, hogy "odaát" is rendesen oltották cr-t a szabadjai miatt és tényleg feltűnő volt hogy kb 35-ből semmi és sosem hagyta másnak. Szép gólt lőtt, szerintem ez vitán felül áll, ahogy az is, hogy van benne jókora kapus-baki is. Ennek ellenére tényleg győnyörűen kivitelezett lövés volt.altercore írta:Ha CR nem rúgja be a szabadokat akkor azon röhögnek itt a fórumon, ha beveri akkor a gólörömét fikázzák és a kapust szidják. Bármit csinál abban mindig hibát látnak itt sokan. Nem is értem miért néznek Real meccset az ilyenek, ha csak idegelik magukat és fröcsögnek meccs után. Jajj és azért az is furcsa, hogy egyesek szerint a Real az elmúlt 3-4 évben csak mákkal nyeri a meccseit...
Szerintem a fröcsögésről meg nem kellene beszélni. Nemigen hallottam, hogy a mi góljainktól elájultak volna a madridisták, pedig szvsz Messi gólja a maga nemében szebb volt, vagy Villa hatalmas gólját is mindenki "lemákolta" nálatok. Ennyi.
A gólöröm pedig neked is visszataszító és nagyképű lenne, ha nem épp madridi játékos követte volna el, ebben biztos vagyok. Ha egy Barca vs Real topicban pedig ezt elítélik, nem hiszem, hogy csodálkozni kellene. Pláne, hogy nem az első eset.
Azt, hogy miért néznek egyesek madrid meccset ha nem tetszik szerintem érthető. Nagyon-nagy mértékben érint minket + a legnagyobb riválisról van szó. Emellett pl. én minden spanyol meccset igyexem megnézni. Arról ne beszéljünk, hogy a mi játékunkról mit mondanak. Akkor a madrid szurkolók miért nézik a Barca-meccseket.
Nem akartam egy gyerekes adok-kapokba belemenni, de ha ezt itt felróvod nekünk, nézz szét a saját portádon is. A szálkát és a gerendát biztos ismered
Az első részről csak annyit, hogy "odaát" is rendesen oltották cr-t a szabadjai miatt és tényleg feltűnő volt hogy kb 35-ből semmi és sosem hagyta másnak. Szép gólt lőtt, szerintem ez vitán felül áll, ahogy az is, hogy van benne jókora kapus-baki is. Ennek ellenére tényleg győnyörűen kivitelezett lövés volt.altercore írta:Ha CR nem rúgja be a szabadokat akkor azon röhögnek itt a fórumon, ha beveri akkor a gólörömét fikázzák és a kapust szidják. Bármit csinál abban mindig hibát látnak itt sokan. Nem is értem miért néznek Real meccset az ilyenek, ha csak idegelik magukat és fröcsögnek meccs után. Jajj és azért az is furcsa, hogy egyesek szerint a Real az elmúlt 3-4 évben csak mákkal nyeri a meccseit...
pontosan ugyanazt csináljuk mint ti. nézitek a masik meccsét és ott fikázzátok őket ahol csak tudjátok. nálatok most az az uj divat, ha felrugnak egy barca játéost és egy fél fodulatnál többet gurul osszátok habzo szajjalaltercore írta:Ha CR nem rúgja be a szabadokat akkor azon röhögnek itt a fórumon, ha beveri akkor a gólörömét fikázzák és a kapust szidják. Bármit csinál abban mindig hibát látnak itt sokan. Nem is értem miért néznek Real meccset az ilyenek, ha csak idegelik magukat és fröcsögnek meccs után. Jajj és azért az is furcsa, hogy egyesek szerint a Real az elmúlt 3-4 évben csak mákkal nyeri a meccseit...
tegnap én is ezt irtam, h messinek, mikor átveszi a golkiralyi cimért jaro dijat, meg az aranylabdát, a combját kellene mutogatni...andris871120 írta:A fiuk megbeszelhetnek hogy ha osszejon a clasicon es rugunk vagy negyet es megalazzuk a "nagy" margitot a negyedik-otodik golt aki rugja megmutathatna a combjat, vaghatna idiota bekepzelt fejet, mutogathatna mint akinek a gorcs osszehuzta a kezet es vegezetul valaki elmagyarazhatna neki hogy hol a helye.