Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ezt akkor szokta kiírni, amikor a data editorral változtatok az adatbázisban. Ilyenkor nekem elromlanak az addigi mentéseim.Attika 25 írta:Hello!
Segitséget szeretnék kérni az Football Manager 2009-el kapcsolatban.
Ugye elinditom a játékot,kiválasztom az országot s aztán rámegyek hogy játék kezdése,akkor ott ugye elkezd tölteni,de kb. 20 mp után befejezi a töltést és ezt irja ki:
Error in match events configuration file on line 16842 (de ez a szám ahányszor rákattintok megváltozik),No text was found for event.
Innen aztán tovább sem megy a játék,szóval ez mit jelent és mit kellene csinálnom hogy működjön rendesen?Köszi a segitséget.
Nálam nem jött be a 4-2-4-es felállás, de gondolom ennek játékos utasítási gondok voltak akkor.Perrero írta: 4-2-4 standard, vagy pedig a gyári felállás. HA az eredeti keretekkel nyomod, akkor sztem Eto'ot add el, nálam 1 kalap sz.r volt
szerk.: Castilla
Holland bajnokságban még fősulis időszakban toltuk a lakótársaimmal 4-en, én voltam a PSV-vel, és (már nem emlékszem melyik csapatot vertem el) vele nyertem ennyivel, igaz egyszer fordult elő, de a 10 fölötti eredmények pl nagyon gyakran.Perrero írta: 32Nekem 7 volt a csúcs
nekem spec. bejött, a 07el toltam elöszőr, a 09 most is fent van a gépen
Nem ajánlom, irreális eredmények születnek benne 0 megerőltetéssel.ultrasur írta:Valki tudna küldeni egy linket ahonnan letölthetem a Fifa manager 09et?
Ha létezik magyarul mert eddig csak Championship managerrel toltam és kivácsi vagyok milyen a fifás.
Fifa Managerhez nincs magyarítás, csak a Football Managerhez!ultrasur írta:Valki tudna küldeni egy linket ahonnan letölthetem a Fifa manager 09et?
Ha létezik magyarul mert eddig csak Championship managerrel toltam és kivácsi vagyok milyen a fifás.
Perrero írta:Keret 09/10