Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne vedd komolyan de még attól ez így van.Sanama írta:[
Alves hiánya szerintem többször érződik, és élesebben, mint Iniestáé.
Most azt akarod hogy komolyan vegyünk? Vagy az év viccére pályázol?
Nálam nem csak Iniesta,de Pique is előtte van,ha csapat gördülékenységét nézem.
Alves egy remek védő,aki hasznos az előre játékban is,és remekül segíti a támadásokat. Ettől függetlenül pótolható,és ha hiányzik (szerintem) vészesen nem tűnik fel.
piqué mióta számít bele annyira a gördülékenységbe? ha abidal játszik, akkor is ugyanúgy járatják a labdát hátul. viszont alves hiányában a játék képe is változik.Nálam nem csak Iniesta,de Pique is előtte van,ha csapat gördülékenységét nézem.
Most azt akarod hogy komolyan vegyünk? Vagy az év viccére pályázol?Andris írta:
Én Iniestát, hiába a kedvencem és hiába Andris.
Alves hiánya szerintem többször érződik, és élesebben, mint Iniestáé.
Igen, jó ha marad. Beleillik ebbe a csapatba. Jó nézni a játékát és tényleg csak-csak megtanul beadni. Végigdarálja a meccseket, ez is kétségtelen tény. Viszont még mindig nem a játékos diktál, ha nem fogadja el azt, amit a klub ajánl fel, akkor le is csút, fel is csút. Sírni nem fogok iránta. De egyébként is nagyobb az esély arra, hogy maradjon, mintsem, hogy menjen.Laci7 írta:Ő a csapat harmadik legfontosabb játékosa szerintem. Nélküle halott lenne a jobb oldal. Ráadásul pótolni is nehéz lenne, Alves egyszerűen az a játékos, aki "beleszületett" a Barca játékrendszerébe. Szerintem az egész vezetőség tudja, hogy az évszázad legnagyobb bakija lenne, ha elengednék. Alázatos, gyors, jól lő, és jó csapat játékos. Abba is gondoljunk bele, hogy a jobb oldalon mindent megold EGYEDÜL, ritkán kell Messinek vagy Pedronak vissza menni segíteni a védekezésben, a Classicon Ronaldonak sem sikerült elmennie mellette.
Egyébként mindenki a beadásait cikizi, kezdetben szerintem sem ment neki, de mostanában elég sok jó labdát ível be a kapu elé. Pl.: a hétvégén volt egy beadása, ami pontosan eltalálta Pedrot, aki egy akrobatikus mozdulattal próbálta berúgni.
A lényeg az, hogy Alves mindenképp maradjon, sztem Pep is elfog beszélgetni a vezetőséggel, mert tudja, hogy Dani elvesztésével óriási rés keletkezne a keretben.
Én Iniestát, hiába a kedvencem és hiába Andris.SuperMessi írta:Messi, Xavit vagy Iniestát helyezed mögé a rangsorban?Laci7 írta:Ő a csapat harmadik legfontosabb játékosa szerintem.![]()
Egyébként tényleg nagy veszteség lenne ha elmenne, de én azt gondolom hogy nem lesz probléma. VV-el se volt...
Messi, Xavit vagy Iniestát helyezed mögé a rangsorban?Laci7 írta:Ő a csapat harmadik legfontosabb játékosa szerintem.
Konkrétan semmi esélyt nem látok rámessideco írta: Szerintem el fogja hagyni a Barcát.
Szinte biztos hogy marad. A city ha elkölt 200millát sem nyer semmit, és ezt Dani is tudja. Csak több pénzt akar magának.ronaldinho89 írta:én komolyan nem értem danit sem. ennyrie motiváló a pénz? hogy elmenjen a világ legjobb csapatából egy csöv.es cityhez? semmi értelem. tucatember lenne. ha elmegy akkor egy ......
...a sok közül. de miért menne el a manci-ba? ott mit nyerhetne? ennek a barcának épp olyan "kötelező" a triplázás idén,mint volt a spanyoloknak a vb cím. nem hiszem,hogy elmenne,max a fizetését akarja feljebb vinni az ilyenekkel.ronaldinho89 írta:én komolyan nem értem danit sem. ennyrie motiváló a pénz? hogy elmenjen a világ legjobb csapatából egy csöv.es cityhez? semmi értelem. tucatember lenne. ha elmegy akkor egy ......
Pont most olvastam én is hát igen jó pénzt akar keresni ha nem tudnak megegyezni,bezzeg a sity megadná neki mer ott a pénz nem számít,hát majd meglátjuk de jó lenne ha nem menne el,de nagyon azon van kár lenne értemessideco írta:Telik az idő és egyre közeleg a dec.31-i határidő, ami a szerződéshosszabbítás elfogadásának ultimátuma. Szerintem el fogja hagyni a Barcát.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ne-2056667
Ha menni akar, akkor minél többet ki kell facsarni a Cityből és megvenni Maicont. Úgy gondolom, az ő stílusa illene leginkább a gépezetbe.messideco írta:Telik az idő és egyre közeleg a dec.31-i határidő, ami a szerződéshosszabbítás elfogadásának ultimátuma. Szerintem el fogja hagyni a Barcát.