Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.26. 00:57:01

lionelmessi19 írta:Hű mekkora szád van... :)

Cáceres nem véletlen nem játszik egy árva meccset sem még akkor se, ha már középpályásokat kell védőként használni.
Sylvinho detto, bár ezt még meglátjuk. De nála annyi a plusz, hogy látjuk is játszani, keresztbe hosszába verik nagyritkán. És ez a gyakoriság pont az ő oldalán futó komoly támadásokéval egyenlő.

Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már. De majd meglátjuk hol lesz mondjuk 2 év múlva, vagy akár már jövőre, és ugyanekkor mi lesz a helyzet Cáceressel.
A szám akkora, amekkora sztem ebbe ne menjünk bele.
Viszont az volt a butaság abban, amit írtál, hogy megnéznéd. Én is sok mindent megnéznék, de nem feltétlenül egy 17 éves puját BL döntőben :!: :wink:
Többször megfigyeltem már azt, hogy pusztán szimpátia alapján ítélsz meg játékosokat, amiket egy mecs alapján szerzel és utána javításra már nem nagyon van lehetőség (lsd, Henry).
Ez már más tészta...

Abban igazad lehet, hogy nagy játékossá válik majd egyszer, de most is vannak jó bekkjeink! Abszolút nem én döntöm el, hogyan lenne jó kifutni, csak láttam, hogy gyenge a kpánk, ha Yaya hátra van tolva. Éppen ezért játszatnám Cacát és Sly-t, hiszen, a minőségi középpálya az, ami igazán megszabja a Barca játékát és a különbséget más csapatokkal, abból én semmiképpen sem engednék.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:54:53

torrestoni, ha ez így volna esetleg, akkor még át is gondolnám ezt az érdekesség dolgot. :D

Elsőre az is valószínűtlennek tűnt, amikor azt mondtam h Keita lesz balbunkó. Most rá 3 hétre úgy néz ki ez a legvalószínűbb számos opcióból.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.26. 00:50:37

lionelmessi19 írta: Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már.
Igen, Március végén töltötte be a 17. életévét, azonban a legutóbbi játékosregisztráció Februárban volt, így ha az számít, akkor pályára léphetne.

Egyébként lényegtelen, csupán érdekesség kedvéért...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.05.26. 00:51:24-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:48:04

Hű mekkora szád van... :)

Cáceres nem véletlen nem játszik egy árva meccset sem még akkor se, ha már középpályásokat kell védőként használni.
Sylvinho detto, bár ezt még meglátjuk. De nála annyi a plusz, hogy látjuk is játszani, keresztbe hosszába verik nagyritkán. És ez a gyakoriság pont az ő oldalán futó komoly támadásokéval egyenlő.

Muniesa témában kár tovább tárgyalni, nincs nevezve, 17 asszem elmúlt már. De majd meglátjuk hol lesz mondjuk 2 év múlva, vagy akár már jövőre, és ugyanekkor mi lesz a helyzet Cáceressel.
Egyébként nem felesleges falt volt, hanem elszámított belépő, és nem ért pirosat, ezt ti is tudjátok. Alvestől meccsenként kettő ilyet látunk, mégis szenzációs hátvéd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.05.26. 00:53:34-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.26. 00:43:33

lionelmessi19 írta:Hogy ne nézném meg ha nincs más védőnk ?
Cáceres azért játszott egynéhány meccset, láttuk hogy mozog.. semmi különlegesen bizalomgerjesztő nem volt benne, ellenben a kissráccal, akinél pár perc alatt is megvolt ez.
Látjuk még játszani őt, majd látod hogy mi a különbség.
Nekem is nagyon tetszett a játéka, leszámítva a bizalomgerjesztő becsúszását, ugye bár?!?!
Egyébként van védőnk, azaz lenne a bl döntőre és nem kellene 17 éves kis srácokat bepakolgatni (nyilván a kortársi szempontból is szimpatikus neked). Simán játszatnám Cacát Piquével, mert akkor van aki felhozza a zsugát, ha kell, de ha más nem ott lesz Xavi Ini és Yaya is. Meg tudnának bírkózni a feladattal és soha többé nem akarom Yayát a védelemben látni, fontos meccsen semmiképpen sem, azért Sergi messze elmarad attól a klasszistól, amivel tudja pótolni Tourét.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
TZS
Capitá del Barça

2009.05.26. 00:42:38

Védőnk azért van, csak emellett az is megvan, hogy nem bízol meg bennük, Céceresről most írtad véleményed, Sylvinhoról nemrég írtad a véleményed. Azért ugye akad még védő a csapatban, csak ha ennyire nem bízol bennük, akkor persze hogy nincs védőnk.
De ha már itt tartunk, hogy nem volt bizalomgerjesztő, hát mit ne mondjak, Muniesa becsúszása volt egy bizalomgerjesztő. Teljesen felesleges volt, ilyen alapon akkor őt is az előző két játékoshoz kellene sorolnod.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:38:29

Hogy ne nézném meg ha nincs más védőnk ?
Cáceres azért játszott egynéhány meccset, láttuk hogy mozog.. semmi különlegesen bizalomgerjesztő nem volt benne, ellenben a kissráccal, akinél pár perc alatt is megvolt ez.
Látjuk még játszani őt, majd látod hogy mi a különbség.
- József Attila
Kubala
Barça C

2009.05.26. 00:36:43

Egyébként akármi is lesz, jó lesz. Ha győznek, azért, ha nem nyernek, akkor meg azért, mert ha mindent nyernek első évben, akkor mi marad később? UEFA-kupa? A csúcsról már csak lefelé vezet az út. Viszont a jövő évit bármi áron meg kéne nyerni, akkor is, ha a Madrid nyeri a bajnokságot, mert a jövő évi BL-döntő a Bernabeúban lesz!! És ha azt megnyernék, már soha nem mossa le magáról ezt a szégyent a Madrid :) :twisted: :P De ezt Madridban is tudják, úgyhogy biztos mindent megtesznek azért, hogy legalább a döntőbe bejussanak. Szóval én viszonylag nyugodt vagyok :)
TZS
Capitá del Barça

2009.05.26. 00:22:36

lionelmessi19 írta:Cáceresnél meg már így is meggyőzőbbet nyújtott a kissrác. kb 3 labdaérése volt de mind élményszámba ment.

Ronaldo szerintem mozdulni nem tud majd szerdán.
Azért ennyire ne olvadjunk már el a kissráctól, 3 labdaérintés és már megnéznéd a BL döntőben...... Ennyitől Cáceresnél is meggyőzőbb. Ugyanmáár.....
Nekem is nagyon szimpatikus (volt) egyébként, de ez már kicsit túlzás.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.26. 00:18:21

lionelmessi19 írta:Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára.
Ebben nem vagyok biztos. Legalábbis van egy korhatár, azt hiszem 17 év, ami alatt nem szükséges regisztrálni a játékosokat...

De legjobb lesz utána nézni, bár őszintén szólva esélytelen, hogy Pep bevállalná.

Minden esetre én is gondoltam már rá, de túl nagy a kockázat. ELlenben a jövő mindenképp az övé!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.26. 00:15:59

lionelmessi19 írta: Támadósorunkkal nem lesz gond. Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
Hát az azért nem semmi húzás lenne Pep-től csak annyi hogy lehetséges hogy a képességei megvannak hozzá sőt sztem tuti megvannak amennyit láttam beőle viszont fizikailag gyenge a srác sokat kell erősödnie. Rooney-ról lepattanna pölö. Meg ugye fejben (még) nincs ott hogy A csapatos bemutatkozása után béeldöntőt vívjon európa 2. legjobb csapatával ahol a friss aranylabdást kellene többek közt megállítani. Szétizgulná a meccset.
De belegondolva mekkora lenne ha kezdene és letakarítaná Ronaldo-t a pályáró, Ronaldo sztem hazáig sírna. :D
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:12:36

Ez kockázatos dolog volna, de Touréval előre nagyot nyernék, Cáceresnél meg már így is meggyőzőbbet nyújtott a kissrác. kb 3 labdaérése volt de mind élményszámba ment.

Ronaldo szerintem mozdulni nem tud majd szerdán.
- József Attila
szajko
Director del Fútbol

2009.05.26. 00:09:22

lionelmessi19 írta: ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
Hát szerintem Rooney-val nem igazán bírná a test-test elleni párharcot.
Ronaldo meg egyenesen bolondot csinálna belőle.
Bár nem biztos, lehet, hogy leradírozná mindkettőt. :roll:

Majd lesz ahogy lesz! Csak nyerjünk! :wink:
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:04:37

Részemről ezt küldeném fel asszem :

---------------------------Valdes---------------------------
--Puyol-----------Touré----------Piqué-----------Keita--
--------------------------Busquets-------------------------
--------------Xavi------------------------Iniesta-----------
--------Messi-------------Samu-------------Henry--------

Sylvinho szerintem egyszerűen nem tud védekezni, se képességei se fizikuma nincs ahhoz, hogy egy BL döntőn fogjon manchesteri támadókat. Ebből egyébként bármikor játékoscsere nélkül 3-4-3ba lehet váltani, ha nem működnek a szélsőink.

Egyedül Busquetstől félek, de kevésbé mint Syltől.
Támadósorunkkal nem lesz gond. Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha én lennék Pep helyében, és lenne rá lehetőségem (ami most nincs, csak bajnokin), a kis Muniesát simán kezdetném ebben a felállásban, Busquets kárára. Touré mehetne felfele.
- József Attila
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.25. 23:58:06

A felállásról fogalmam sincs de egy biztos nem szabad felforgatni a középpályát és a támadósort a védelmet sajnos muszáj lesz.
Elméletileg jobb szélső védő fogná Ronaldo-t de ő ezen a meccsen középen lesz Rooney pedig szélen de mondjuk erre építeni badarság de a meccs nagy részében ez így lesz.
Írtam is már hogy Ronaldo ellen egy gyors és technikás védő kell nem falábú eszetlen angol ezt akár Syl, akár Cacares is simán megoldhatja tavaly is paráztunk Ronaldotól aztán láttuk mi történt. Caceresnek pedig kivételes érzéke van a becsúszásokhoz és sztem elég gyors is. De akár Keita is jó a védelem vmelyik szélére. Mindenesetre Piqué rengeteget tudhat a MUról ez nagy előnyt is jelenthet és hogy Ronaldo-val nem egyszer nézhetett farkasszemet az edzésen. Takikailag meglephetjük a MU-t talán bár őket elég nehéz lesz :D A középpályája sokkal gyengébb fizikálisan mint az oroszok zsoldosai. Park Anderson Carrick Rooney lesz talán a kezdő négyes sőt ez 80% kb sztem. Fontos szerep hárul a szűrőnkre mert fontos lenne sok labdát szerezni a középpályán és onnan gyors villámakciókat vezérelni a nem teljesen felállt védelem ellen. Ezért örülnék jobban Yaya-nak középen. Sztem könnyebb meccs lesz mint a cselzi elleni mert nem annyira felforgatott csapattal állunk fel és a munak nem megy annyira a nagyok ellen, idén ebben sokat gyengültek tavaly óta.
sneco7
Capitá del Barça

2009.05.25. 23:48:20

Lemaradtam valamiről?Keita mikor lett kiállítva?Előbb tájékozódjunk,utána jósolgassunk:) Abidal lett kiállítva és Alves nem játszhat sárgák miatt,tudtommal..:)
Enjoy
Capitá del Barça

2009.05.25. 23:44:50

Én is sok erőt, kreativitást, sebességet, győzelmet kívánok a játékosoknak.

"Tots unit fem forca"
Kép
Messi199
Jugador d'estrella

2009.05.25. 23:32:08

Az én felállásom Szerda estére

----------------------V.V.--------------------------

Caceres--------Pique---------Puyol-----Sylvinho

-----------------------Touré------------------------

------------Xavi-----------------Iniesta------------

Messi---------------Eto'o-----------Henry----------

Én sztem nem jó ötlet Tourét hátra vinni , inkább akkor maradjon Puyí középen és Caceres pedig szélen .
Tots Unit Fem Forca !!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.25. 23:04:15

Én úgy gondolom,hogy ha már Caceres játszott pár meccset az almúlt 1-2hétben,akkor kezdeni is fog. Mégpedig szerintem azért,mert Touréra hatalmas szükség van a védelem előtt.
Ő az egyetlen aki képes megszűrni a MU középpályájáról jövő passzokat,megindulásokat. Igazi ütközőember,és a MU középpályája sem karcsú,úgyhogy Touré lesz az egyik legfontosabb láncszem.
Pique,Puyol egyértelmű,hogy miért kell,de talán még az is elképzelhető,hogy Caceres jobb szélen lesz,mert ott azért nincs akkor "nagy" felelőség rajta,mint középen.

Mindenesetre én azt várom,hogy Touré VKP lesz.
Forca Barca!
takivini
Capitá del Barça

2009.05.25. 22:40:31

Hihetetlen ez az érzés... Teljes gyomorgörcs minden pillanatban, nem tudok másra gondolni... Ma feleltem föciből és kérdezte a tanár hogy miből szeretnék felelni és éppen elvoltam tájolva és közöltem vele hogy a Barcáról :oops: .
Nem sejtem mi lesz az eredmény, nem is merem sejteni, szal csak annyit, hogy Ti Tizenegyen akikre egy fél világ számít, mutassátok meg mit tudtok, mutassátok meg hogy jobbak vagytok, mutassátok meg hogy megérdemlitek és legfőképpen azt, hogy profik vagytok, és kevésbé paráztok mint én.

Most már értem mit jelent az igazán hogy Més que un club. 8)
Kép
Kubala
Barça C

2009.05.25. 22:10:21

Kubala,hogy érted azt hogy lábra lőjék?[/quote]

Úgy, hogy bepattanjon. Vagy valaki tegye bele a lábát, mintahogy a 2007-es döntőben Inzaghi a félidő végén abba a szabadrúgásba.
LPKeke, szívás, Pécsre csak szombaton megyünk hepajkodni :(
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.25. 21:57:19

fcjoc írta:Barca - Mu. Hihetetlen. 2 nap van vissza, de ha csak rágondolok.. gyomrom zübörög. Új edzővel, 1. évben, 3ból 2 kupa már egy Isten áldása. De! Itt a nagy csansz. Kérlek titeket Katalán óriás játékosai, kik kimentek a Római gyepre, Nyerjetek :cry: . Nyerjetek azokért, akik nem lehetnek ott a meccsen, akik elmentek veletek szurkolni, akik otthon maradtak, mert nem tudnak elmenni. Nyerjetek Pep-ért, nyerjetek miattunk, kik miniatűr országunkból drukkolunk nektek, de legfőképp magatokért. Írjátok be magatok ténylegesen a történelembe. Legyetek ti Róma gladiátorai, Európa királyai, Világ urai...

we will be there :)

visca el barca, visca el catalunya
Ámen atyám! :)

Én is hasonlóképpen szeretnék sok erőt kívánni a játékosoknak. Nekem is már most görcsben van a gyomrom! Óriási meccs lesz, érzem, hogy ez lesz (mint szurkolónak) életem meccse! Már így is nagyon de nagyon büszke lehet mindenki erre a csapatra és az egész edző illetve vezetőségi stábra, hogy egy ilyen idénnyel ajándékoztak meg minket. Ez a BL már csak hab lenne a tortán! :wink:

Nagyon fog hiányozni nyáron ez a csapat! Már annyira elkényeztettek bennünket ebben az évben, hogy tényleg hiányozni fog ez a gyönyörű játék amivel elkápráztattak minket idén.

Jóformán az utolsó mérkőzésére készül a Barca (a Depor ellen, egy alapjátékos sem lesz szerintem és annak már nincs tétje)!!! Szurkoljon mindenki úgy mint még idén nem, sőt az utóbbi években sose!

VAMOS BARCA!!! SOM-HI TOTS!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.25. 21:54:34

Legjobb támadósor VS. Legjobb védelem
Pont mint 2006-ban. Csak most az ellenfélnek nem csak egy egyke éke van(Henry) hanem rendes támadósora. Összeszarom magam itt helyben.
Ha becsukom a szemem akkor mindig CR7-et látom azzal a hülye mosolyával a kupával a kezében. Undorító. Remélem eléri hogy kiállítsák vagy valami de persze a meccs végén. Mint Drogbát tavaly.
LPKeke
Jugador del Barça

2009.05.25. 21:51:49

Kubala írta:LPKeke, hol lesz ez a koleszos összejövetel? Külsősök is mehetnek? Az a hihetetlen, hogy már találtam szabadtéri kivetítős helyet Békéscsabán, Gödöllőn, Fehérváron meg Kaposváron is, de Budapesten egyet sem, egészen hihetetlen, hogy ekkora városban, ha szerveznek is, nem hirdetik orrba-szájba, hogy itt és ott lesz szabadtéri meccsnézés. Mert azért nem mindegy, hogy 30 fővel, vagy 10.000 másik félrészeg drukkerrel nézi az ember a meccset. Kovacszoli, és úgy tudom, hogy Keita nem vállalná a hátvéd posztot, de nem hinném, hogy ő fogja megszabni, hogy mit játszon, meg ez egy BL-döntő, a a kapuba is beállna szerintem szíve szerint.
Ez Pécsen lesz a boszorkány koleszban
Zaki
Barça C

2009.05.25. 21:45:21

Kubala írta:És igen, jó kérdés, hogy Henry és Iniesta teljesen 100%-ig jöttek rendbe, vagy csak simán 100%-ig.
Cruyff, én is úgy látom, hogy a ManU nem sokat erősödött (hova erősödjenek? BL, bajnokság, Világ Kupa), viszont a Barca lelkileg sokkal erősebb, mint tavaly, és amit eddig is tudtak, azt Guardiola helyre tette, és meg merik, meg tudják csinálni a passzokat, trükköket, lövéseket. Ja, és ha úgy játszana a ManU, mint a Chelsea (ami szerintem nem így lesz, mert sokkal kreatívabb csapat), akkor ott lesznek az átlövések, Xavival, Iniestával, Touréval, stb. És ha lehet, szándékosan lábra lőjék, nem feltétlenül sportszerű, de egy döntőben a cél szentesíti az eszközt! :twisted:
Kubala,hogy érted azt hogy lábra lőjék?
Válasz küldése