BarcafanTomee írta:A B-terveket szemezgetve, Lemar, Dybala, Griezmann, Di Maria, nekem az jön le, hogy Coutinhót se a KP-re szánják. Ami szerintem elég baj, Init tudná tehermentesíteni, én azért szeretném, hogy jöjjön a brazil. Más nem kell, pedig szerintem ebből Di Maria lesz...Nem is értem, hogy miért nem engedik el őt hozzák, és Draxlert kinálják helyette, mikor a német 100x jobb lenne.
Draxlernek gyakorlatilag megszűnt a helye Neymar távozásával és így 3 támadós rendszerben sehová sem tudják tenni. A balosra pedig a Di Maria/Lucas páros van nekik.
Én örülnék Di Marianak, de csak abban az esetben ha elfogadja, hogy nem fix kezdő. Lehetne neki helyet találni, de nem a "gálakezdőben", padról viszont iszonyatos lendületet tudna hozni a játékba, viszont ezt úgysem fogadná el, ráadásul a kp-n ott lennénk ahol a part szakad.
Ha nem jön Coutinho, akkor tavalyhoz képest, ahelyett, hogy erősödtünk volna, komolyan gyengültünk. Elvesztettük Neymart, Dembelé egyelőre közel sincs a brazil szintjén. A kp-t nemhogy javítottuk volna, inkább tovább hígitottuk és Ini is idősebb lett. Talán a jh. poszton erősödtünk, de még annak is várjuk ki a végét, illetve még Deulofeu jöhet szóba, mint minőségi csere és a szélen nem Alcacerrel kínozzuk magunkat.
A védelem külön téma. Ez a Masch-Vermaelen csere duó nem életbiztosítás. És akkor még Messi szerződéshosszabbítása is a levegőben lóg.
Az, hogy mennyire leszünk esélyesek inkább a forma fogja eldönteni. Ha Rakitic újra felébred, mint az első két szezonjában, Init elkerülik a sérülések és Dembelé is felnő a feladathoz mindehol ott lehetünk. De ami a legfontosabb, hogy Suarez találja meg a góllövő cipőjét.
Ha ezekből 2-3 megvalósul egy porondon sem leszünk esélytelenek.