Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor lehetett, azt választottam második nyelvnek. Most meg erősen gondolkodok rajta, hogy jövőre érettségizek belőleEtooka írta:Valaki jár innen olaszra?Én ebben az évben kezdtem, nagyon faja nyelv
Értem,köszi. És Gratulálok mégegyszerMichaaBee írta: Van. Gyakorlatilag ugyanaz a kettő nyelv, csak a néemtnek a nyelvtanja nehezebb. Nekem a szókincsben rengeteget segít az, hogy utdok angolul.
Van. Gyakorlatilag ugyanaz a kettő nyelv, csak a néemtnek a nyelvtanja nehezebb. Nekem a szókincsben rengeteget segít az, hogy tudok angolul.Sanama írta:Hali! Gratua először is!MichaaBee írta:Nem akarom előre elvenni a kedved, de azt szokták mondani, hogy angol után németet tanulni kínszenvedés.Én nem tudom, mert angol az alap és németet kezdtem, +még spanyolt szeretnék. De amúgy nem gáz a német, csak az angolhoz képest bonyolultabb a nyelvtanja.
Másik kérdésem,mivel látom ,h a német nagyon megy.
Azt tudom,hogy a nyelvtan nehezebb,de utána van akkora szókincse a németnek,mint az angolnak?
Hali! Gratua először is!MichaaBee írta:Nem akarom előre elvenni a kedved, de azt szokták mondani, hogy angol után németet tanulni kínszenvedés.Én nem tudom, mert angol az alap és németet kezdtem, +még spanyolt szeretnék. De amúgy nem gáz a német, csak az angolhoz képest bonyolultabb a nyelvtanja.
rászóltál..én ma voltam németből nyelvvizsgázni...hát kííínok kínja az angol után, lehet belefogok inkább a aspanyolba, azt legalább szeretem..LM10 írta:PontosanMichaaBee írta:Nem akarom előre elvenni a kedved, de azt szokták mondani, hogy angol után németet tanulni kínszenvedés.Én nem tudom, mert angol az alap és németet kezdtem, +még spanyolt szeretnék. De amúgy nem gáz a német, csak az angolhoz képest bonyolultabb a nyelvtanja.
Én angolt tanulok már 4.-es korom óta, és jó vagyok belőle. Most 9.-ben elkezdtem a németet, de épphogy megvagyok 4-es+a tanár is gyenge
PontosanMichaaBee írta:Nem akarom előre elvenni a kedved, de azt szokták mondani, hogy angol után németet tanulni kínszenvedés.Én nem tudom, mert angol az alap és németet kezdtem, +még spanyolt szeretnék. De amúgy nem gáz a német, csak az angolhoz képest bonyolultabb a nyelvtanja.
Vielen Dank!Etooka írta:Viel Glück, und ich hoffe, es wird dir gelingenMichaaBee írta:Üdv, mindenki, szurkoljatok!Most jöttem a német OÁTV szóbeliről, elég jól sikerült, első 10-be szeretnék bekerülni, 1 óra múlva lesz eredményhirdetés.
![]()
![]()
szerk.: Szolnokon vagyok.
Viel Glück, und ich hoffe, es wird dir gelingenMichaaBee írta:Üdv, mindenki, szurkoljatok!Most jöttem a német OÁTV szóbeliről, elég jól sikerült, első 10-be szeretnék bekerülni, 1 óra múlva lesz eredményhirdetés.
![]()
![]()
szerk.: Szolnokon vagyok.
Ordog komától ezt jól megkaptátok!Ordog írta:Badikának és kedves moderátorunknak lionelmessi19-nek Nagyon Boldogságos Névnapot Kívánok!!!
Meg persze a többi Andrásnak és Konstantinnak is a fórumon:D
Hamár msn-en csesznek fent lenni akkor muszáj vagyok e fajtáját választani a felköszöntésnek:D
Kettőnégy....imádomSzandi írta:Hát mégegyszer köszönöm szépen.Cserébe megajándékozlak titeket egy kis őő kettőnéggyel
![]()
http://www.bandland.hu/TV.aspx?ID=4
regelni kő