Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csodálkoznék, ha nem jönne ki a második félidőre.pep71 írta:azta, ez igen...Messi meg Sua nagoyn megy ma
sztem meg pont, hogy az a baj, hogy ez ellen a kinyíló Girona ellen sem sziporkázik Dembi, de látszik, h be van tj.va, sajnos
Előbb utóbb lövetnek vele egyet. Szerintem még ma. Piqué helyett jöhetne Vermalen. Meg akár Paco is 70. körül.pep71 írta:azta, ez igen...Messi meg Sua nagoyn megy ma
sztem meg pont, hogy az a baj, hogy ez ellen a kinyíló Girona ellen sem sziporkázik Dembi, de látszik, h be van tj.va, sajnos
Szóval talán meglesz a top 4?hdavid írta:Uram isten uram isten uram isten
2009 Barcelona játék
Ja ezért mondtamMessiNeymarSuarez írta:Következő szabinál szerintem majd az egyik játékos befekszik a sorfal mögéNero. írta:Mondjuk ezzel a “trükkel” még várhatott volna a fontosabb szabadokra de amugy világklasszis megoldás volt
Jo meccs
Következő szabinál szerintem majd az egyik játékos befekszik a sorfal mögéNero. írta:Mondjuk ezzel a “trükkel” még várhatott volna a fontosabb szabadokra de amugy világklasszis megoldás volt
Jo meccs
Nekem is tetszik:D Ez a csoki jobb szél villám gyors. Kicsit összeszoknak veszedelem jobbosunk lesz:DMessiNeymarSuarez írta:Amúgy Semedo is sokkal nagyobb önbizalommal játszik, és sokkal jobban.