2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mahitoo írta:Csúsztatni fogják a Real-Valencia meccset a sport1-en?
Hát igen... Elég cserepados a csapat.....sjd írta:A Valencia csak pihentet, csütörtökön ezeknek a játékosoknak a fele nem volt a pályán. Ezek után nincs is értelme szurkolni nekik, hatalmas verést fognak kapnifcjoc írta:itt vannak a kezdők:
Guaita; Ricardo Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Tino Costa, Parejo; Feghouli, Piatti y Aduriz
Casillas; Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Benzema, Özil, Cristiano; Higuaín
Soldado-t vártam a kezdőbe, kicsit furcsállom is. De majd cserekéntremélem izgalmasabb meccs lesz mint a miénk.. és ez is vendég győzelemmel zárul
A Valencia csak pihentet, csütörtökön ezeknek a játékosoknak a fele nem volt a pályán. Ezek után nincs is értelme szurkolni nekik, hatalmas verést fognak kapnifcjoc írta:itt vannak a kezdők:
Guaita; Ricardo Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Tino Costa, Parejo; Feghouli, Piatti y Aduriz
Casillas; Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Benzema, Özil, Cristiano; Higuaín
Soldado-t vártam a kezdőbe, kicsit furcsállom is. De majd cserekéntremélem izgalmasabb meccs lesz mint a miénk.. és ez is vendég győzelemmel zárul
Ebben teljesen igazad van.Bob_Marley írta: A nemzetközi sajtó, s a szakemberek továbbra is nagyjából csak pozitívat írnak, ez számít!
Nem egyszerű, de lehet találni hozzám közel álló hsz-tCali írta:Olvasgatva a fórumokat, kicsit szánalmas, hogy a szurkolás elmegy abba az irányba, hogy többet foglalkozunk egy meccs után a bírókkal, Reallal és azzal, hogy mit gondolnak rólunk a másik oldalon, mint az adott meccsel... Ez mind a két félnél megvan. Ugyanakkora divat lett fikázni a másik oldalt, mint szurkolni a Barcának, vagy Realnak.
Ha a Chelsea lenne a csúcson, akkor meg lennének találva, de mivel nem épp ők vannak a középpontban, szinte senkit se érdekel.Barcaman1993 írta:Csak ez a bírózás zavar állandóan. Ha vmit a mi javunkra néznek el, akkor egyből jönnek az összeesküvés elméletek, de a Realnak (vagy akármelyik nagy csapatnak Európában lásd Chelsea, MU, stb.), akkor meg mindenki kussol, mintha mi sem történt volna.
Hát már én is olvastam tőle 1-2 nívós hsz-t.shutterisland írta:akkor R.M.C.F. melyik ?aki azt mondja, hogy semmilyen szerepe nincs a Barcelona mostani sikereiben, az hazug, irigy vagy tudatlan.ő szó szerint azt írta, hogy a barca padjára elég a sportorvosi egy edzőnek, ebből volt kb 8 oldalas vita.
(ja, és csak azért kérdezem, mielőtt valaki fóbiásnak hisz, mert az ÉV FÓRUMOZÓJÁRÓL van szó.)
akkor R.M.C.F. melyik ?aki azt mondja, hogy semmilyen szerepe nincs a Barcelona mostani sikereiben, az hazug, irigy vagy tudatlan.
érdekes, nekem a hollandokkal teletűzdelt Madrid egyáltalán nem tetszett. munkáscsapatnak tartottam akkor is, és most is, bár az a bajnoki cím, amit Capellóval behúztunk, azt soha nem fogom elfelejteni. fantasztikus és egyben megrázó volt átélni. emlékszem rá, hogy a Zaragoza elleni meccsen (amikor Ti az Espanyolt fogadtátok otthon), amikor 2-1-re vezetett a Zaragoza, fogtam az akkori telefonomat, hozzávágtam az asztal sarkához, majd egy tányért is eltörtem. a végén jöttem rá, hogy mekkora barom voltam.MessiBarca10 írta:Öröm normális konkurenciával társalogni
Csak annyit fűznék hozzá,hogy nekem a Real játéka is nagyon tetszett...kb 2009ig..megjött CR ,Mou..elment Zidane Ronaldo Beckham Hierro Raul VAn N(bár ők régebben) ...nekem ők voltak az igazi Madrid.Ebben az "új"ban csak az nem tetszik,hogyha nem kedvező az eredmény elkezdnek vagdalkozni edzőjük mintájára.(Pepe,Ramos,Marcelo)...Ronaldoval személy szerint csak az a bajom,hogy talán egy kicsit nagyképű...múltkor az a combmutogatás sok(k) volt...
Biztos mi is színészkedünk néha..ez manapság a football része ,de inkább néha dobja el magát,minthogy elég csúnya belépőket tegyen(neadjisten sérülést),vagy a bíró mögött rátapos a kezére...,de amúgy Titeket sem kell félteni a színészkedéstől..gondolok Pepe EC esetére...amikor hozzá sem értek és percekig lentmaradt,hogy a Barca ne tudjon kontrázni..
egyrészt ha ezt olvasod, és van egy kis időd, akkor megdobhatnál egy PÜ-vel. persze csak akkor, ha tudsz titkot tartani.recrea írta:Normális konkurencia..aha, az!
Máshol a következő szavakat használja az úriember a csapatunkra, és burkoltan a szurkolókra: gusztustalan, undorító, hányinger, itt meg objektivitásról, tiszteletről hadovál. WTF?
Na most, ha én átjövök jó pofizni, akkor nem írok ilyen stílusban a saját szurkolói oldalamon, hiszen tisztában vagyok vele, hogy a 90% átjár olvasgatni. Ha viszont ilyen stílusban írok ott, akkor meg nem jövök át ide.
Aki ezt a real-t tiszteli, az nem Barcelona drukker vagy akkor nem mond igazat, csak hogy jobb színben tüntesse fel magát.
Pep edzői kvalitásaiba ne menjünk bele. illik a Barcelonához, ez nem lehet kérdéses. aki azt mondja, hogy semmilyen szerepe nincs a Barcelona mostani sikereiben, az hazug, irigy vagy tudatlan. lehet, hogy taktikailag nem egy géniusz - ettől függetlenül már számtalanszor megtréfált minket 1-2 váratlan húzással -, de motiválni azt nagyon tud.Lego írta:Róla meg csak annyit, hogy vki elkezdte mondani, hogy álszent és a többi meg megy utána. Elismerem, hogy a nem a legnagyobb edző a világon és sokan túlértékelik, de ezért besározni vkit...
Ha van vki a Barcában, aki teljes mértékben tiszteli a Madridot az pont Ő (meg valszeg Puyol)... ezért nem értem én ezt az egészet.
legyen igazadvisca el barca írta:amugy kettős érzéseim vannak, mert a józan eszem azt mondja ha a madrid kb 5-0-ra nyer, viszont mivel az egész világ minket tol, egyértelmű h a valencia egy kamu 11-essel fog nyernishutterisland írta:van egy olyan érzésem, hogy ha pontot veszít a madrid, megint égni fog a barca vs real topic a túloldalon.
hol kell aláírni?shutterisland írta:van egy olyan érzésem, hogy ha pontot veszít a madrid, megint égni fog a barca vs real topic a túloldalon.
van egy olyan érzésem, hogy ha pontot veszít a madrid, megint égni fog a barca vs real topic a túloldalon.A játékvezető az a Clos Gomez lesz, akinek hibáiról Mourinho listát írt a tavalyi Sevilla elleni mérkőzést követően.
Ugyis eltorlik a sargajukat, foleg roncikaet.ab1daL írta:Amennyiben a Valencia ellen C.Ronaldo vagy Xabi Alonso "besárgul", eltiltás miatt ki kell hagynia a szerdai madridi derbit. A játékvezető az a Clos Gomez lesz, akinek hibáiról Mourinho listát írt a tavalyi Sevilla elleni mérkőzést követően.
Van egy olyan érzésem, hogy Alonso nem játszhat majd az Atleti ellen.
Azért ez a 2 ember nagyon meghatározó a mai Realban. CR biztos nagyon oda fog figyelni (meg úgyse akarna kihagyni egy meccset sem), de Alonsoból én is simán kinézem.ab1daL írta:Amennyiben a Valencia ellen C.Ronaldo vagy Xabi Alonso "besárgul", eltiltás miatt ki kell hagynia a szerdai madridi derbit. A játékvezető az a Clos Gomez lesz, akinek hibáiról Mourinho listát írt a tavalyi Sevilla elleni mérkőzést követően.
Van egy olyan érzésem, hogy Alonso nem játszhat majd az Atleti ellen.
Én ezt nem mondanám. A Valenciának és az Atleticonak is kellenek a pontok. A Valencia éppen csak harmadik, míg az Atletico nagyon közel van a BL helyekhez. Bár én majdnem biztosra veszem, hogy simán égnek a Real ellen, de hogy fontos meccs lesz nekik az biztos. A BL sokkal jobban fizet, mint az EL.#David Villa# írta:Reménykedni mindig lehet, de nézd meg a két csapat legutóbbi eredményeit... Szerintem Valenciának meg Atleticonak is most fontosabb az EL és ilyenkor találkoznak madriddal...
lluisllach89 írta: írta:
Akkor ezt még kiegészíteném egy kicsit. Amit shutter is írt, TI mondjátok azt hogy double standard. Közben ugyebár az odavágókat BL-ben nem látjátok, vagy a szemüveget nem veszitek fel a visszavágón, hisz szerintetek az Inter így, az Inter úgy.
A Mourinho-Guardiola összehasonlítást nem tudom hová tenni, vagy hogy mi rosszat tett Pep. Nem fogom fel.
Ami zavar, az az, hogy a REAL MADRID-ról van szó az Isten szerelmére, és ennek az embernek tapsoltok, isszátok a szavait?
Ami számomra a legjobban illusztrálja, az a hozzállás, milyen emberek képviselik a csapatokat. Ha veszít a csapat, akkor törés-zúzás, szemkibökés sárdobálás, mint valami fürdős q.vák akik azt hiszik hogy alanyi jogon jár nekik a győzelem.
Ha az nem jön össze, akkor lehet mire fogni, erről beszél majd boldog-boldogtalan. Nem arról, hogy Mourinho az első madridi edző, aki 4 otthoni clássicóból 1-t sem tudott hozni és ennek ellenére nem repült.
Vagy hogy egy fél CDR-t tud felmutatni, és a Madrid történelmében szerintetek ő a második legjobb edző? Öngól.
Vagy azt hogy rendes játékidőben Pepet még nem győztétek le soha. Nem. Nálunk, kupadöntő után, nem viharzott be a csapat. Másnap nyilatkozta valaki hogy Arbeloa, Marcelo, Adebayor nem maradhatott volna a pályán? Nem.
De spanyol szuperkupa döntőn Marcelo agyonrúgta Cescet, akkor már Mou is pokeolta Titot, csapat is beviharzott.
Gőg meg arc, de mi a f.szomra?
Akkor ezt még kiegészíteném egy kicsit. Amit shutter is írt, TI mondjátok azt hogy double standard. Közben ugyebár az odavágókat BL-ben nem látjátok, vagy a szemüveget nem veszitek fel a visszavágón, hisz szerintetek az Inter így, az Inter úgy.shutterisland írta:...
Reménykedni mindig lehet, de nézd meg a két csapat legutóbbi eredményeit... Szerintem Valenciának meg Atleticonak is most fontosabb az EL és ilyenkor találkoznak madriddal...Zsolti95 írta:úgy vagyok a valenciával mint az előző héten az osasunával h mindenki reménykedett az x-ben aztán láttuk mi lett a vége....#David Villa# írta:Azért piszok szerencséje van a madridnak. Mindig olyan állapotban meccsel a Valenciával meg az Atleticoval is, mikor azok a bajnokságban gyengén muzsikálnak...
de azért szurkolok a vanciának
úgy vagyok a valenciával mint az előző héten az osasunával h mindenki reménykedett az x-ben aztán láttuk mi lett a vége....#David Villa# írta:Azért piszok szerencséje van a madridnak. Mindig olyan állapotban meccsel a Valenciával meg az Atleticoval is, mikor azok a bajnokságban gyengén muzsikálnak...