Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mindorokke_barca írta:
90 perc alatt nem volt 3 akció amit meg kellett fékezzen, gyakorlatilag semmi dolga nincs, a kapus ilyenkor lemerevedik...
Azt meséld el nekem, hogy ha alászalad 2-3 labdának egy meccsen, akkor hogy lehet az, hogy 11 meccsen 8 gólt kaptunk a bajnokságban és a bl-ben is alig kaptunk? Illetve,hogy lehet az, hogy tavaly végig esélyes volt a Zamora díjra, csak azért bukta el,mert az utolsó meccseken Pep pihentetett a bajnokságban és elég sokszor ki is kaptunk, persze tét nélkül? Hogy lehet az, hogy a Chelsea elleni bl elődöntőben is iniesta után ő volt a második megmentő,mert pár ziccert kifogott (legalább hármat), idén pedig kb. 20 meccsen egy kézen meg tudod számolni a hibáit? Hogy lehetnek ezek? Jó lenne, ha az fm-es futballnézők felébrednének. idén eddig bőven válogatott formában védett, sem Reina, sem Casillas nem volt jobb nála, csak bennük jobban bízik a válogatott edzője.kicsics írta:Épp ez az egy kapusnak mindig toppon kell lennie ő meg általában alászalad a labdának meg hülyeségeket csinál!míg pl egy kihagyott Messi-ziccertől nem kerülünk hátrányba, addig Valdes hibái életveszélyesek.
Annyit nem hibáznak mint ő!
Tegnap például minden hátra gurított labdánál a fejemet fogtam...
Egy Barcának akkor is lehetne jobb kapusa...
Ja amúgy majdnem minden idei meccset láttam meg tavalyit meg azelőttit és így tovább azért mert fog 2 ziccert utána meg alászalad 3 labdának azért nem fogom Isteníteni,mert az akkor olyan mintha meg se fogta volna a ziccereket.
Ő mint válogatott kapus az meg aztán szép lenne.
Én örülnék neki legjobban ha nem így lenne,de gyenge ő egy Barca szintű csapatba nem tudom Guardiola is miért van elájulva tőle.
Egy világklasszis csapatnak lehetne egy világklasszis kapusa....
Erről ennyit mert ha azt mondjátok hogy VV világklasszis én el sírom magam
egyetértek veled! Victor ebben a szezonban nagyon jól véd. a tavalyi szezonban is közelítette ezt a formát, de tisztán látszik hogy idén sokkal magabiztosabb lett. mind a beíveléseknél, mind a távoli lövéseknél, mind pedig az egy az egy elleni párharcokban. hatalmas reflexekkek rendelkezik a katalán kapus. nekem személyes kedvenceim közé tartozik, habár el kell, hogy mondjam, hogy 2-3 éve még nem nagyon kedveltem. de ez mára megváltozott!menczel írta:Új kapus mi, mert egyszer elpattant tőle a labda? OMG.
Fogd fel, hogy nincs tökéletes kapus! Cassillas, Van der Saar talán nem hibázik? Dehogynem!!
Kész, befejeztem VV megvédését, egyszerűen elkönyvelem, hogy szemellenzővel nézi az adott forumozó az ő telesítményét, és nem néz elég Barca-meccset.
Szerencsére a klubvezetőség azért osztja az álláspontom és még évekig ő fog védeni nálunk. BARÁTKOZZ MEG VELE!
Épp ez az egy kapusnak mindig toppon kell lennie ő meg általában alászalad a labdának meg hülyeségeket csinál!míg pl egy kihagyott Messi-ziccertől nem kerülünk hátrányba, addig Valdes hibái életveszélyesek.
Még szerencse, hogy Pep nem így látja. A tegnapi bakiját leszámítva az idei szezonban eddig kifogástalan a teljesítménye. Hibázni pedig mindenki szokott, csak míg pl egy kihagyott Messi-ziccertől nem kerülünk hátrányba, addig Valdes hibái életveszélyesek. Én most semmi pénzért nem cserélném le. Tökéletesen együtt él a játékkal és fontos szitukban elképesztő labdákat tud fogni.kicsics írta:Tegnap este is megint mit csinált??
Egy labdát nem tud át venni...(egész meccsen mindegyik amit hazatettek el pattant tőle egyből majdnem gól lett)
Még jó hogy nem állították ki meg 11es mert ugye ha ott elkaszálja a támadót akkor az lett volna aztán szép eredmény lett volna...
Pont 2 perccel előtte dicsértem meg mert jól jött ki egy magas labdára amiben ugye nem szokott jeleskedni!
Továbbra is tartom egy Barcának sokkal jobb kapusa kéne hogy legyen!
Akkor Te csak a tegnapi meccset nézted és előtte jópárat kihagytál, mert akkor nem írnál ilyeneket, szerintem Valdes nagyon magabiztos ebben a szezonban, de a triplában is a csapat erőssége volt. A korábbi "elvetemült" kijövetelek már rég a múlté és nálam ennyi hiba belefér egy kapus ténykedésébe. Bármelyik névjegyét lerakó kapusnak voltak potyái, ezt nem lehet kivédeni, mert náluk a hiba többet nyom a latban, míg egy csatár tíz helyzet kihagyása után lő két gólt és, ha addig nem kaptak eldöntötte a meccset. Én csak abban bízom, ha esetleg Valdes (ma már nagyon ritkán) hibázik, az nem egy BL. döntőn vagy egy fontosabb bajnokin ér utol minket!kicsics írta:Tegnap este is megint mit csinált??
Egy labdát nem tud át venni...(egész meccsen mindegyik amit hazatettek el pattant tőle egyből majdnem gól lett)
Még jó hogy nem állították ki meg 11es mert ugye ha ott elkaszálja a támadót akkor az lett volna aztán szép eredmény lett volna...
Pont 2 perccel előtte dicsértem meg mert jól jött ki egy magas labdára amiben ugye nem szokott jeleskedni!
Továbbra is tartom egy Barcának sokkal jobb kapusa kéne hogy legyen!
90 perc alatt nem volt 3 akció amit meg kellett fékezzen, gyakorlatilag semmi dolga nincs, a kapus ilyenkor lemerevedik... Nem egyszer, nem egy szakértő megmondta, hogy ilyenkor van egy kapusnak legnehezebb dolga, amikor nincs folymatos terhelés alatt, csak 1-2 alkalommal kell játékba avatkoznia. Ezek a veszélyes jelenetek elsősorban a védő hibái, mert nem lenne szabad ilyen kellemetlen helyzetbe hozniuk a kapust. főleg amikor tudják, hogy Eto'o támad le. Egy egy ilyen veszélyes hazaadást követően legtöbbször kivágja oldalra a kapus, mert mást nem tud tenni, amikor letámadják. Ezt éppúgy a védő is megtehetné, és legalább nem lenne rizikó faktor benne. Nincs bajom a hazaadásokkal, mert egyértelmű, hogy az a cél, hogy mozgásban tartsák a kapust, de nem ilyen szorult helyzetekben. Vágja ki a francba oldalra és szevasz.Egy labdát nem tud át venni
Amiket írtál, azok helytállóak. De csak ettől az évtől kezdve.Rivaldo11 írta:Megint magabiztos volt, amit lehetett védett. Webo ziccerénél hatalmasat mentett, kár, hogy a szöglet után mégis gólt kaptunk. A mindig jólértesült farkas norbi persze nem állta meg egy baromság nélkül: "Azt mondják, ha Valdes így véd, akkor szinte elképzelhetetlen, hogy ne legyen ott a vb-n. "Ebben persze nem az a baromság, hogy helye van a keretben, csak azt nem tudom, miért ilyen egyértelmű, amikor egyszerűen soha nem hívja be a mindenkori kapitány még a barátságos derbikre sem-pedig Casillas mögött simán helye lenne.
Szerintem ne bontsuk le most az eddigi pályafutását az eddig beszedet góljai alapján. A mostani gólt sztem nem fogja senki sem felróni neki. Szélre is ment, erős is volt, csavarodott is és még így is bele tudott érni. Szerintem nagy szó volt hogy így is odaért.CFirpo3 írta:Most őszintén. Azt mondjátok meg, hogy egy olyan bombát, mint amit pl Essien szokott lőni, vagy mint amit ma Ibra lőtt, vagy Juninho szabadrúgását, melyik kapus védi? Vagy pl a mai kapott gól... Olyan jó volt a lövés, hogy szinte védhetetlen volt.
Ebben nem csak Valdes rossz, hanem minden kapus.